Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike.45-ösig nem lehet tágítani.
De van!
Ha kell, tudok adni egy nagyon használt 43-as túracsizmát színkódtársi szolidaritásból
Ha jó idő lesz elnézek rá......
Ez miez?!?
Nem tuti hogy veszek.Csóróság van.De kéne.Mindazonáltal az az absztrakt ezüst betét egyre jobban teccik.Csak idegesít hogy a védelmi szintje a béka segge alatt van azon az oldalon.És nem lehet tudni merre dőlök mint a krumplisszsák.
Ha arra akkor gáz mert a kacsaszalagra nincs CE minősítés.
Én átjártam ezt a csizmaizét, de ha veszel szólj mert van kedvezményes motorrevü kártyám! 5-20%
Mögnézem no.
Kéne egy jóárasított nemlidlis csizma ami nem olyan szellős mint a mostani.
Asszem árulnak is de ez a parkoló hátul!
Rég voltam a plázában az is bittos.Majd kinézek.Árulni is árulnak vagy csak nézgelődni lehet?
Legalább közel a fagyizó.
Én lehet kint leszek sokáig!
Odáig talán el tok nyögdécselni.
De csak délután.
Motoros nap szombaton a Duna plázánál?
ma ki mentünk a helyi "ringre" (ami egy jó nagy kihalt parkoló jó aszfaltal és fasza kanyarokkal) döntögetést gyakorolni,hát nem neki eredt az eső mire kiértünk
Őőőő ízéééé a nagy csendre azt mondom beállt a derekam.Egyedű fel a 4.-re egy emelt ágyat majd összerakni.Hétfőn beállt a jobb fele most kíméltem így beállt a bal fele.Hullajó érzés.Dőlni motorral úgy tudok hogy vele eggyütt dőlök mint a sudár tölgyfa.Egész a földig.Hóttt boldog vagyok.
Motor vegyesen mocskos és bogaras felváltva úgyhogy felszereléspucoválás lesz hétvégén ha holnap tudok mozdulni.
Bár egy kisebb guriga lehet belefér.
Henti hova is akarsz menni jövő héten?
A "nagy" érdeklődésre való tekintettel lehet ám én se megyek pénteken Eringezni!
Megyek inkább a villamossal "heringezni"!

Rémes rímes mókamájki!
Ezt írtam volna én is!
ahelyett, hogy egy húzó szálra és egy visszahúzó rugóra bíznák a kétirányú mozgatást, inkább egy oda- és egy visszahúzó bowdent alkalmaznak. (+ rugót is természetesen). Ha hülyeséget mondok, majd kijavítanak a többiek ;-)
Ezen a hétvégén senki nem motorozik, szolidalizásból!
Nézmá oda, höö, motorozás majd jövő hét vébén, a horpadt tanku túrán lesz legközelebb
Na akkor megkezdem az esti 12 oldalt
Az miért van, hogy a gázkarnál 2 bowden jön ki? A GS-ben például szintén két karbi van és csak 1 bowden. Itt miért van kettő?
dolgozunk mint gép, hogy hétvégén legyen idő moto...... az esőt nézni az ablakon keresztül
Nincs valakinek eladó hátsó kapaszkodója csővázas SV-re?
Ez a forum tenyleg kihalt ma
Így vagyunk mi ezzel, akik munkaidőben érnének rá fórumozni