én azért vitáznék. Akinek az tetszik, miért ne? Van, aki nem szereti a kompromisszumos műszaki megoldásokat. A verseny zsigulimra mindenki azt mondta volna, hogy utazásra alkalmatlan, mert rallyra/pályára van építve. Én meg azzal mentem 800 km-re meg vissza, és rohadtul élveztem minden méterét. Igaz, hogy majd megsüketültem, meleg volt, és ha átmentem egy huszason megmondtam hogy fej vagy írás... de ahhoz az élményhez a feleségem Mercije vagy a mostani bömösünk sehol nincs...
Itt is jelen vannak matrica úgyben a fórumon megírod nemik mekkora köll és simán megcsinálják.Én villahíd védőt szeretnék csináltatni csak le kelett volna rajzolnom mit akarok de lusta voltam.Majd felszívom magam eccer és megcsináltatom.
Nekem van ismerősöm aki napi két pakli cigi szív el 20 éve és semmi baja.De attól még a cigi a másik 1000-1500 embenél okoz tüdőrákot.
Mindenre van példa és ellenpélda.
Nem azt mondtam hogy versenypálya mellé kell költöznie minden sportmotorosnak és csak a bekötőútjáig lehet menni vele hanem hogy célszerűbb nem egy pályagéppel túrázni mert az nem arra van optimalizálva.
Gondolj bele egy kellemes magyar bombakráteres úton milyen élvezet menni egy pályagéppel?
Lehet hogyne.Bár túrázni inkább R1200-al,Adventure-el,SMT,val mennék.
Igazából simán megeszek egy tányér bablevest akár villával is de a kanál azért sokkal célszerűbb.
Embere válogatja..Láttam már ducati 999/1098-al is túrázni embert pedig az a gép alapállapotban is elég pályaorientált.Vagy mondhatnék bármilyen sportmotort amit az utcán lehet látni rohangálni.
Zsé a versenygép pályára optimalizálva és a 3-4ezer Km re tervezett túrázósgép eléggé kizárják egymást.Ezt érdemes lenne megfontolni.Nem hiszem hogy 3 ezrenként takarítást kívánó sportszűrős gyorsváltós betonkemény pályafutóműves orraállós versenyfékes gép ideális lenne túrára.
Jesszőr..Van hozzá gyorsváltó is amivel kuplung nélkűl tudsz felfelé váltani gázelvétel nélkűl..Hasznos kis szerszám de szerintem versenyzőknél van értelme..
én pofázok a kompromisszumokról, és ez helyett a csutkázás helyett csak egyenes kormányt vettem rá...
irtam mailt!
Itt is jelen vannak matrica úgyben a fórumon megírod nemik mekkora köll és simán megcsinálják.Én villahíd védőt szeretnék csináltatni csak le kelett volna rajzolnom mit akarok de lusta voltam.Majd felszívom magam eccer és megcsináltatom.
Mondjuk kinézem belőle mert Ő már majdnem a "BETEGAGYÚ" határon motorozó kategória!
Mindenre van példa és ellenpélda.
Nem azt mondtam hogy versenypálya mellé kell költöznie minden sportmotorosnak és csak a bekötőútjáig lehet menni vele hanem hogy célszerűbb nem egy pályagéppel túrázni mert az nem arra van optimalizálva.
Gondolj bele egy kellemes magyar bombakráteres úton milyen élvezet menni egy pályagéppel?
Igazából simán megeszek egy tányér bablevest akár villával is de a kanál azért sokkal célszerűbb.
Mindennel lehet mindent, csak elszántság kérdése!
Balu, ha a tuning összejön, az királyságos lesz ám (ha jól láttam, lehet hozzá venni gyorsváltót is, mert a PC-mal kompatibilis)
Asszony nem kapaszkodik bele?