Aha! Köszönöm szépen ez hasznos infó volt. Ezek szerint a motor legalább 1x és legalább eldőlt (már ha az a benyomódás tényleg ott van és nem csak a kép szar).
A két él találkozik nem tom hogy mindani szar a kép.Van a tank felső része meg az alsó vizszintesen.A felső rész ahol a tank betöltő van az alsó eg értelemszerűen alul van.Szóban ennyire tom leírni azt az ortopéd tankot.
A két pici pontszerű benyomódás amit a kapcsoló éles sarka okoz mikor valaki feldől mint a bicikliző kígyó.Jelzem csak az egyik az én saram a nagy és az egyik kicsi az előző tulajé már így vettem.Ha nem dobja le a festéket és nem éles peremű szarni kell rá lesz még rajta.
Én itt nem látok sérülést elöl.
viszont egy érdekességet felfedeztem. A hűtőbetöltő nyílás nem kellene, hogy feljöjjön az idomba? Mert múltkor néztem egy SV-t ott felment bele egy kis gumicsővel.
Azt mondta csak a horpadás és "nem kell kijavítani".
Szerintem amúgy nem cigánykodás. Én keresek valamit és érveket gyűjtök hozzá, ő elad valamit és nyilván lesznek érvei. A két pont vagy találkozik majd valahol vagy nem.
KB 2 óra legyen 2,5 de mivel üzemszerűen foglalkozik vele szerintem mindenhol gyorsabban fogadják az ismerős ügyintézők így szerintem 1,5 óra alatt lezavarja.A 1,5 max 2 óráért 10e az egy elég szép summa.
Megjött a kép az 1,3 millás használt motorról. Van rajta egy hiba a mellékelt képen.
Amúgy semmi érdekeset nem fedeztem fel a képeken.
Ez lehet alkualap? Mennyi lenne egy ilyet kijavítani (nem akarom csak mégis)?
Amúgy nem értem hogy csinálja meg 57000-ből az egész átírási szart, amikor nekem kb. 47000 lenne most így + szarakodás, utánajárás. És ugye ő még műszakivizsgát és forgalombahelyzést, rendszámot is intéz.
A két pici pontszerű benyomódás amit a kapcsoló éles sarka okoz mikor valaki feldől mint a bicikliző kígyó.Jelzem csak az egyik az én saram a nagy és az egyik kicsi az előző tulajé már így vettem.Ha nem dobja le a festéket és nem éles peremű szarni kell rá lesz még rajta.
Valaki akkor 4-re lejön?
1 óra 6000.- Tehát 2X 30 perc pihivel!
viszont egy érdekességet felfedeztem. A hűtőbetöltő nyílás nem kellene, hogy feljöjjön az idomba? Mert múltkor néztem egy SV-t ott felment bele egy kis gumicsővel.
Szerintem amúgy nem cigánykodás. Én keresek valamit és érveket gyűjtök hozzá, ő elad valamit és nyilván lesznek érvei. A két pont vagy találkozik majd valahol vagy nem.
Mer olyan horpival tele az enyém és még megy.
Amúgy semmi érdekeset nem fedeztem fel a képeken.
Ez lehet alkualap? Mennyi lenne egy ilyet kijavítani (nem akarom csak mégis)?
átírás - 23.900
forg+törzs-12.000
------------------------
össz -52.900
ha jól gondolom nem hagytam ki semmit.(ezres gépre vonatkozik)