Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tud azért kapni egy combosabb tanktáska mágnestől is!
Aha! Köszönöm szépen ez hasznos infó volt. Ezek szerint a motor legalább 1x és legalább eldőlt (már ha az a benyomódás tényleg ott van és nem csak a kép szar).
A két él találkozik nem tom hogy mindani szar a kép.Van a tank felső része meg az alsó vizszintesen.A felső rész ahol a tank betöltő van az alsó eg értelemszerűen alul van.Szóban ennyire tom leírni azt az ortopéd tankot.

A két pici pontszerű benyomódás amit a kapcsoló éles sarka okoz mikor valaki feldől mint a bicikliző kígyó.Jelzem csak az egyik az én saram a nagy és az egyik kicsi az előző tulajé már így vettem.Ha nem dobja le a festéket és nem éles peremű szarni kell rá lesz még rajta.
Itt egy gyari foto, ezen is ugy van a huto. Lehet a korabbi evjarat meg felment...
6-ig vagyok.Ha északa lehet menni akkor igen.
Nekem is lett ilyen, mikor taknyoltam, de lehet ezen a kepen csak a fen y torik szarul...meg kell nezni eloben, az a tuti.
A pénteki euroring este 6-ig látogatható!

Valaki akkor 4-re lejön?

1 óra 6000.- Tehát 2X 30 perc pihivel!
Bocsi, azon nem volt ennyi hiba, mint ezen. Csak 400-zal volt olcsóbb....
Én itt nem látok sérülést elöl.
viszont egy érdekességet felfedeztem. A hűtőbetöltő nyílás nem kellene, hogy feljöjjön az idomba? Mert múltkor néztem egy SV-t ott felment bele egy kis gumicsővel.
Na akkor péntek este E-ring? Valaki?
Na ecsém ez az a gép, amelyik még két hete Kecskeméten volt. Akkor nem kellett aprópénzért, most meg 1,3-at akarsz érte adni?
És a kormány hogy okoz sérülést a tankon? Ezt nem értem.
Itt 2 serules van. Ahogy Zoli mondja, a tank elejen a kormany okozhatta.
Azt mondta csak a horpadás és "nem kell kijavítani".

Szerintem amúgy nem cigánykodás. Én keresek valamit és érveket gyűjtök hozzá, ő elad valamit és nyilván lesznek érvei. A két pont vagy találkozik majd valahol vagy nem.
A képen a világos rész az a sérülés vagy csak a hajszálnyi horpi amit a kormány okozott?
Mer olyan horpival tele az enyém és még megy.
Ez már sztem cigánykodás! Miből gondolod, hogy azaz SV-s nem olvassa ezt az oldalt?
KB 2 óra legyen 2,5 de mivel üzemszerűen foglalkozik vele szerintem mindenhol gyorsabban fogadják az ismerős ügyintézők így szerintem 1,5 óra alatt lezavarja.A 1,5 max 2 óráért 10e az egy elég szép summa.
Na a kép lemaradt. Hogy kell beszúrni?
Megjött a kép az 1,3 millás használt motorról. Van rajta egy hiba a mellékelt képen.
Amúgy semmi érdekeset nem fedeztem fel a képeken.
Ez lehet alkualap? Mennyi lenne egy ilyet kijavítani (nem akarom csak mégis)?
ŐŐŐŐŐŐŐ Szerinted?
eredet.v. -17.000
átírás - 23.900
forg+törzs-12.000
------------------------
össz -52.900

ha jól gondolom nem hagytam ki semmit.(ezres gépre vonatkozik)
már volt benne részem hogy lássam,van benne paci rendesen
Amúgy nem értem hogy csinálja meg 57000-ből az egész átírási szart, amikor nekem kb. 47000 lenne most így + szarakodás, utánajárás. És ugye ő még műszakivizsgát és forgalombahelyzést, rendszámot is intéz.
Amugy a 25kw-os folytas bennt van meg, vagy mar ki lett veve es csak papiron annyi?
Megmutatom majd mit tud egy 650-es! Ha legálisan száguldhat!