Elképzeléseim szerint jól fog kinézni, a nojje orra egész más stilusú motorra emlékeztet mad , kicsit egyedi lesz, de az enyém
Csak a készről rakok fel majd képeket, de lehet, h fényezés előtt, gurulok egyet jövő hét végén, aki ott lesz az ja, aki nem az
Sziasztok
alakulamolkula!
minden cuccom a sanyánál, kivéve, ami javítós!
jövő héten összereakás fényezés nélkül!
tudtam, h sokan szeretnek, de , h ennyire
Munkadíjra és prop-tech termékre.
Gondolom a prop-tech által forgalmazott termékekről van szó(fokozatkijelző,tfi commander stb.)
Ha gondolod megbeszélhetjük a dolgot és ha érdekel utánvéttel el tudom küldeni.Sajnos nem volt jó a pc a mocimhoz ezért nem tudtam felhasználni az utalványt..
Van egy power commanderem sv1000-hez eladóba.Az apriliához vettem de sajnos nem tudjuk használni ezért bukó a dolog.Irányára:35eft de az első jó ajánlatért elvihető.
Van még egy prop-tech-ben levásárolható ajándék utalvány is 18eft értékben.Ezt 10eft-ba adom ha esetleg érdekel valakit.
Az 1,3M-es "nyomott" motorból nem engednek és erre még rájön az átírás, viszga, stb. (50k) + hogy ezzel szopok a hivatalokban + még Tsanyit is meg kell kocsikáztatni oda-vissza és kifizetni a szakértelmét.
Csak a készről rakok fel majd képeket, de lehet, h fényezés előtt, gurulok egyet jövő hét végén, aki ott lesz az ja, aki nem az
alakulamolkula!
minden cuccom a sanyánál, kivéve, ami javítós!
jövő héten összereakás fényezés nélkül!
tudtam, h sokan szeretnek, de , h ennyire
Gondolom a prop-tech által forgalmazott termékekről van szó(fokozatkijelző,tfi commander stb.)
Ha gondolod megbeszélhetjük a dolgot és ha érdekel utánvéttel el tudom küldeni.Sajnos nem volt jó a pc a mocimhoz ezért nem tudtam felhasználni az utalványt..
az engem érdekelne akkor.
Van egy power commanderem sv1000-hez eladóba.Az apriliához vettem de sajnos nem tudjuk használni ezért bukó a dolog.Irányára:35eft de az első jó ajánlatért elvihető.
Van még egy prop-tech-ben levásárolható ajándék utalvány is 18eft értékben.Ezt 10eft-ba adom ha esetleg érdekel valakit.
Viszont hétfőn egész nap ráérek ,ha esetleg elcsúszna a program?
http://www.indavideo.hu/video/...
Ennyi mára.