ja, énis! és aki jött volna velem, megnézni, nem ért rá, de én nagyon akartam már, és elsőre annyira tetszett, meg az eladó is annyira jó hozzáállású volt (+ Péternél is tag volt (bár én akkor még nem, szóval nem ismertem)), hogy lefoglalóztam és elhoztam. Nem is bántam meg.
Aki nem így gondolkzik, az meg nem is fog motort venni. Tudomásul kell venni, hogy a motorozás nem olcsó. Ha mindig azt számolgatná az ember, hogy mennyit költ rá, akkor a végén nem is volna kedve ráülni. Ha az eszemre hallgattam volna motor vásárláskor, akkor még mindig csak nézegetném őket. Egyébként minél többet megnéz az ember, annál kisebb a valószínűsége, hogy venni fog....
ez így van, aki járművet vesz, az már kezdi is a sarcok fizetését, ennyi. Ki kell fizetni és kész. Nálam például a járművásárlás amúgyis mindig érzelmi döntés, szóval még sose számoltam ki előre, hogy mennyi például az átiratás költsége... úgyis megveszem. Ha pedig éppen eladok, és azzal az ürüggyel alkudozik a vevőm, hogy neki azt még át is kell iratni... ...hát nem válik szimpatikusabbá, az biztos :).
Nem akartam én beírni, hogy lealkudom a 2 forintot.
Még megvárom, hogy a használtra mit mondanak. Ne feledjük azért, hogy ez a motor sem új, hanem 0 km-es! Tehát valaki már ráfingott az ülésre előttem
Nekem a GS kezdett alattam prüszkölni tanulás alatt.Naná hogy azt se tudtam mit hogy kell vele.Pedig elmondták.
Na ez lett a vége. Legalábbis a kereskedő részéről, all included (kivéve biztosítás természetesen).
ha szar gazdája volt,az úgyis látszik rajta rögtön.
mi lett a mocival rájöttél,miért szaggatott be?
és nem is jártam rosszul szerintem
Össz vissz 1 db ot néztem meg.