szia !
bocs, hogy beleszólok. ha jól láttam akkor 1.4 a motor ára és 1.299-re akciózták le. szerintem ebből az árból már nem fognak engedni hisz százat már így is elengedtek belőle.
Nehogy sértődés legyen a vége de azért megkérdezem.Kell bármilyen motor vagy csak gondolkodsz rajta?
Mert ennyire lehetetlen feltételekkel nemigen fogsz találni.
Legyen nagyon fiatal lehetőleg 0 vagy a közeli Km benne ABS legyen benne (ezt megérttem de nagyon ritka).
De azért ne legyen szalon új motor mert az már drága még ha akciósan KB 400e el az listaára alatt van.
De azért legyen rá gyári márkaszervízes garancia legalább fél de jobb ha minnél több.
Viszont a gari elvesztése nélkül tehát maradó gari mellett sem szeretnéd márkaszervízben kötelezőzni mert az megint drága.
Na ezekkel a paraméterekkel gyakorlatilag az 1,3-as és az 1,5-ös gép létezik tehát a kettő közül nem nehéz kisakkozni melyik legyen.
"De sztem használttal jobban jársz "
Ezt miért gondolod? Érdekelne, kérlek fejtsd ki!
Az 1,5 az FIX, megkérdeztem, abból nincs alku. Arra hivatkozik, hogy így is nagyon akciós. Tavalyi a gép azóta szalonban áll.
A használt meg 1,5 éves ugye és 1,3. Én szeretném 1,2-ért elhozni szerintem. És ezt már nem kell márkaszervízbe hordani, de annyi gari van még rá, hogy fél évig "baja lehet" + a kereskedőnek is van ilyen "saját" garanciája. Ez szerintem nem hangzik szarul, csak az az elgondolkodtató, hogy 1,5 és 1,3 között "csak" 15% különbség van. 1,5 és 1,2 között viszont 20%, ami azért jobban tetszik.
Nem para a szervizek költsége, de ezt be kell kalkulálni! Több mint valószínű, hogy van olyan szervíz aki csak pecsétel és él a gari aztán oda viszed ahova akarod! Kutya nem nézi!
Amúgy pedig 1,5 jó ár egy gépért ha zsír új! De azt számold bele, hogy az ár az zuhan a hitel meg az első 3 évben alig csökken SŐT!
De sztem használttal jobban jársz az ABS meg kuka fölösleges! De ez csak egy vélemény!
Voltem tegnap Kakucson.
Délelőtt kula idő volt,de délutánra kisütött a nap,ezért lezúztam.Szinte alig voltak.1 supermoto és néhány robi volt csak.Olyan 3óra felé jött több sportmotor,de így is hétköznapi telítettség volt csak a pályán.
Egy dolog volt csak gáz,hogy szombaton mercedes(direkt kisbetűvel) találkozó volt,ahol felengedtek mindenkit a pályára.Az egyik atomjó pilótának hitte magát az atomjó autójával együtt és egy kör után felrobbant a motorja,ami azt eredményezte,hogy a jobb hátsó kanyarban egy 20méter hosszú és fél méter széles olajfolt maradt utána.Na az kicsit para volt.Az ideális ívnek természetesen löttek.Feltakarítani a jóember természetesen nem akarta,ezért még egy ideig ott lesz szeritnem.Családi nyomásra kinnt voltam a mercitalin,pont láttam az esetet,de nem is gondoltam,hogy otthagyják másnapra a pályán az olajat.Szóval tömeg nem volt,de nagyon tépni sem akartam a gépet,mert elment a kedvem az olaj mizéria miatt az egésztől.Többen is anyáztak a folt miatt.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik jártak már (többször)márkaszervízben.
A garancia megtartása érdekében az időszakos szervizek a garancia időtartama alatt kábé mekkora költséget jelentenek?
Ezt azért kérdezem, mert ha vennék egy új gépet, akkor nem csak a nagyobb értékvesztés miatt bukok egy csomót, hanem amiatt is, hogy még egy olaj és gyertyacserére is 2 évig a szakszervízbe kell hordanom, ami sejtésem szerint nem kevés pénz .
Viszont erről semmi tapasztalatom, mert sosem voltam márkaszervízben.
Bocsánat, lemaradt egy 0.
KETTŐEZER kilométert ment.
Igazából az ára az ami nekem kicsit soknak tűnik. Szerintetek egy kereskedésben lehet alkudni?
Most hívott az ember, hogy jegyzőkönyv van az átvizsgálásról, meg fékpadon is mérik vagy mi a szösz. Azt mondta, jönnek majd a képek is.
Szerintem araban adjak, szinte uj motor...Ennyi km-nel meg a gumi is tiszta uj, a kipufogo konyok is csillog .
Bar az oldalukon 2100km-est latok csak , de meg az is eleg keves.
Bajnokmotorról van valakinek információja?
Van egy 1,5 éves SV-jük ABS-el, 200km-el, 1,3M-ért. Ki lehet próbálni, el lehet vinni szervízbe, adnak rá 3 hónap garanciát meg még fél évig Suzukinál is garanciális. A honlapon is kiírták, hogy minden értékesítés előtt ezt meg azt vizsgálnak egy motoron, korrektnek tűnik, csak 160km-re van. Este jönnek képek is. Szerintetek nem "drága"?
Tsanyi, jössz velem?
bocs, hogy beleszólok. ha jól láttam akkor 1.4 a motor ára és 1.299-re akciózták le. szerintem ebből az árból már nem fognak engedni hisz százat már így is elengedtek belőle.