Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh Henti láttam a vasadat Tsanyinál! Ellég ergya ehh! Egy kis fejidom esetleg?
Nem csörrentenél meg? 70/616 húsz21
Szia. Reggel hol találkozunk?
sajna jobban járunk a füldugoval
a toloszék így is itt lebeg elöttünk ahogy felpattanunk a vasra
Mar meg is rendeltem a fuldugo :)
mikor hozzászólást írsz, jobb oldalt smájlik, azaz hangulatjelek
legalsó sor legutolsó hangulatjele után, ott egy "link" gomb katt rá és követed az utasításokat
Kis smile-k melett van egy link feliratú gomb.Rákatt megjelenő ablakba bemásol ok mégegy jön fel oda írhatsz szöveget és megint ok.
Kész.
Hát igen nekem is a mérleg egyik oldalán a 8000 fémpénz áll, a másikon meg hasonló súlyú papír, amit a hallókészülékemre költök majd néhány 10 év múlva....
én is használok füldugot,ha tudom hogy egy óránál többet ülök a gépen,mert a fülem utána már zúg mint az állat.de sajna ez mindent kiszűr,így még a beszélgetés a lámpánál is nehéz. úgy hogy tervezem a motoros dugó megvételt,mert az csak a szélzajt szűri ki,igaz 8000-be kerül.
Attól függ. Utcán de. Pályán meg 650-be se ha sokat nyomod. De én simán mentem vele Hungaroringen.
nekem is azt mondták hogy ezresbe ha vered neki akkor már nem nyújt megfelelő kenést
off:
hogyan kell megcsinálni hozzászólásnál, ha beírok egy linket, ne maga a link szövege jelenjen meg, hanem egy "link" feliratú kék hyperhivatkozás?
itt az előző:
www.origo.hu/motor/20100419-mo...
tesztje.html
Szia,
én autópályán használok füldugót szinte mindig, egyenlőre csak azt a sima gyógyszertári 60 forintosat, a szélzajt kiszűri rendesen és vele együtt sajna sokminden mást is..de tervezem egy alpine vételét. sajnos muszáj, mert nem is gondolná az ember hogy mennyire káros lehet a szélzaj és sok minden más is.
itt egy cikk :
http://www.origo.hu/motor/2010...
tesztje.html
Passz. 2 hét és belerakom :)
Szerintem abszolúte nincs vele gond ezresben, gixxerbe is vittek már ilyet. Persze arra nem jó, hogy éjjel-nappal pályázz vele, illetve beállni akkor sem fog, de valszleg úgy már jobban kopik.
huh ez tényleg szörnyű látvány
sajnálom!
én azt hallottam hogy ezresbe nem igazán jó
Gyönge bele? LOL, a szaki...
Kattanást még mindíg csinálja de már annyit basztattam hogy már abban sem vagyok biztos hogy nem e csúszik vagy ilyenek.Majd lesz vele valami.
Szél az nem mondanám hogy sokkoló picit szokni kell legalább rá lehet feküdni tehermentesíti a csuklót így elvagok vele 180-ig is ha kell.
Szélzaj az egyén és sisakfüggő de mindíg lesz.Vagy megszoksz vagy megszögsz motor ilyen.Dugóval lehet mérsékelni vagy marad az öregségi TB-s hallókészülék.
Jövünk.Oszi féle kamertartó.
Nalam Valvoline Durablend van.
Nem tudom, hogy lehet-e hozza koze, de egyesnel nalam is csinalja ezt a furcsasagot. A kattanast meg ertenem, de hogy megmozdul a motor, az eleg fura.

Maga a jelenseg nem zavaro, csak erosen gyanus, hogy valami gebasz van, behuzott kuplunggal ugyan ne akarjon mar elore gurulni. Vagy csak en nem ertek valamit.

Ma meghajtottam kicsit a gepet, de csak ugy finoman, ugye meg csak tanulom a motorozast :)
Kivittem a varosbol es egy kicsit sokkolo volt a "szembeszel".
Persze oke fekudjek a tankra (ott legalabb kiderult az is, hogy a tukorbol megiscsak lehet mast latni a vallamon kivul), de megiscsak jol jonne egy magasabb plexi.
Ti csereltetek a sajat motorotokon?
Van bevalt marka, vagy tipus?
Visszaolvasgattam a forumban, de ha valaki tapasztalatbol tud egy jot javasolni a 185 centimhez, az jo lenne.

Eles temavaltas.
Fuldugot hasznaltok?
Nekem a hallasom kb jo, szeretnem, ha igy is maradna.
Nem voltam meg hosszabb uton, a motor eppen csak kellemesen duruzsolt, de a szelzaj eleg komolyan szexualisan izgatta a fulemet.

Aztan ma volt egy masik erdekesseg.
Visszavaltasnal neha eleg nehezen megy kettesbol egyesbe, de igazabol a kuplung lazitasa nem segit rajta. Aztan utana beveszi siman. Nem egy nagy dolog, csak a mai nap talalkoztam vele eloszor. A tobbi fokozat oda-vissza konnyen megy.

Amugy nagyon elveztem a motorozast es ha majd nem lesz elzsibbadva a seggem, meg a csuklom, akkor nyugodt szivvel fogom mondani, hogy szerintem jol valaszottam gepet magamnak.
akkor arrafelé megyünk vagy jövünk....nem gond....
Én Tatabánya felé fogok kanyarodni.El kell hoznom cuccot.
Holnap mindenképp megyünk....reggel nálam 9.30-kor és indulás....a kuplungot megtekintjük....jöjjön aki még tud bár sokan kunmadárkodnak...szerintem 4 körül hazaérünk...