mikor hozzászólást írsz, jobb oldalt smájlik, azaz hangulatjelek
legalsó sor legutolsó hangulatjele után, ott egy "link" gomb katt rá és követed az utasításokat
Hát igen nekem is a mérleg egyik oldalán a 8000 fémpénz áll, a másikon meg hasonló súlyú papír, amit a hallókészülékemre költök majd néhány 10 év múlva....
én is használok füldugot,ha tudom hogy egy óránál többet ülök a gépen,mert a fülem utána már zúg mint az állat.de sajna ez mindent kiszűr,így még a beszélgetés a lámpánál is nehéz. úgy hogy tervezem a motoros dugó megvételt,mert az csak a szélzajt szűri ki,igaz 8000-be kerül.
off:
hogyan kell megcsinálni hozzászólásnál, ha beírok egy linket, ne maga a link szövege jelenjen meg, hanem egy "link" feliratú kék hyperhivatkozás?
itt az előző: www.origo.hu/motor/20100419-mo...
tesztje.html
Szia,
én autópályán használok füldugót szinte mindig, egyenlőre csak azt a sima gyógyszertári 60 forintosat, a szélzajt kiszűri rendesen és vele együtt sajna sokminden mást is..de tervezem egy alpine vételét. sajnos muszáj, mert nem is gondolná az ember hogy mennyire káros lehet a szélzaj és sok minden más is.
itt egy cikk : http://www.origo.hu/motor/2010...
tesztje.html
Passz. 2 hét és belerakom :)
Szerintem abszolúte nincs vele gond ezresben, gixxerbe is vittek már ilyet. Persze arra nem jó, hogy éjjel-nappal pályázz vele, illetve beállni akkor sem fog, de valszleg úgy már jobban kopik.
Kattanást még mindíg csinálja de már annyit basztattam hogy már abban sem vagyok biztos hogy nem e csúszik vagy ilyenek.Majd lesz vele valami.
Szél az nem mondanám hogy sokkoló picit szokni kell legalább rá lehet feküdni tehermentesíti a csuklót így elvagok vele 180-ig is ha kell.
Szélzaj az egyén és sisakfüggő de mindíg lesz.Vagy megszoksz vagy megszögsz motor ilyen.Dugóval lehet mérsékelni vagy marad az öregségi TB-s hallókészülék.
Nalam Valvoline Durablend van.
Nem tudom, hogy lehet-e hozza koze, de egyesnel nalam is csinalja ezt a furcsasagot. A kattanast meg ertenem, de hogy megmozdul a motor, az eleg fura.
Maga a jelenseg nem zavaro, csak erosen gyanus, hogy valami gebasz van, behuzott kuplunggal ugyan ne akarjon mar elore gurulni. Vagy csak en nem ertek valamit.
Ma meghajtottam kicsit a gepet, de csak ugy finoman, ugye meg csak tanulom a motorozast :)
Kivittem a varosbol es egy kicsit sokkolo volt a "szembeszel".
Persze oke fekudjek a tankra (ott legalabb kiderult az is, hogy a tukorbol megiscsak lehet mast latni a vallamon kivul), de megiscsak jol jonne egy magasabb plexi.
Ti csereltetek a sajat motorotokon?
Van bevalt marka, vagy tipus?
Visszaolvasgattam a forumban, de ha valaki tapasztalatbol tud egy jot javasolni a 185 centimhez, az jo lenne.
Eles temavaltas.
Fuldugot hasznaltok?
Nekem a hallasom kb jo, szeretnem, ha igy is maradna.
Nem voltam meg hosszabb uton, a motor eppen csak kellemesen duruzsolt, de a szelzaj eleg komolyan szexualisan izgatta a fulemet.
Aztan ma volt egy masik erdekesseg.
Visszavaltasnal neha eleg nehezen megy kettesbol egyesbe, de igazabol a kuplung lazitasa nem segit rajta. Aztan utana beveszi siman. Nem egy nagy dolog, csak a mai nap talalkoztam vele eloszor. A tobbi fokozat oda-vissza konnyen megy.
Amugy nagyon elveztem a motorozast es ha majd nem lesz elzsibbadva a seggem, meg a csuklom, akkor nyugodt szivvel fogom mondani, hogy szerintem jol valaszottam gepet magamnak.
Holnap mindenképp megyünk....reggel nálam 9.30-kor és indulás....a kuplungot megtekintjük....jöjjön aki még tud bár sokan kunmadárkodnak...szerintem 4 körül hazaérünk...
Egy érdekes és tanulságos cikk a légszűrőkről
Ez pedig a füldugós cikk az újonnan elsajátított technológiával kilinkelve :)