Nekem is van ilyen 8000-es füldugóm. Jó cucc, de nem csodaszer. Inkább úgy mondanám, hogy ha saját pénzemből kellett volna venni, akkor nem hiszem, hogy meg vettem volna.
Amúgy valóban elég jól szűr. Beszélgetni például lehet benne simán. De azért ne várd azt, hogy menet közben tök kuss lesz. Kábé olyan, hogy 60-70-ig emelkedik a szélzaj "rendesen" és utána onnantól az emelkedés megszűnik.
Köszi mindenkinek
Dozer, nem a lágy teló miatt estem, az csak hab volt a tortán!
Tésanyi, megtennéd, h mérsz 1 guminyomást, kiváncsi lennék rá szrtm túl magas volt + üzemi meleg állapot
Actevo-val csöndesebb volt a blokkom.hoppáré!5100 al elég zajos.De állítólag jobb én meg hallgatok a szép szóra így most az van benne.Enyém is kattan és ugrik egy picit.Actevoval is csinálta.Én mem aggódom még teccik is olyan kitörő paripa amit fogni kell efektus
gixxereken amiket eddig láttam mindíg van ilyen efektus
Nézzé otthon körül, h nincs e 1 balos lábtartókonzolod a többi aszthiszem összeállt már fejben!
Baszo a ruhán Én is kiakadtam alig látszik rajta,h KB 30 métert csúszott!
Drága barátom egyenes úton mentem KB 65-70-nel és egy egyszerű fékezést szerettem volna ezközölni, amit már 1000X csináltam , szerinted
Az őrangyalka inkább a guminyomásomból vehetett volna lejjebb, és cseréltette volna le Tsanyival a telóolajat
azt eccer csak hájszájd, aztán kulccsonttörtéssel meglátogatunk a kórházban .Bazze, te is inkább óvatosan mennél, h ne te legyél a következő az alkatrészt keresek topicban
Henti, ha nem titok, hogy történt?Mekkora sebességről lassultál?
Éljeeen! Minden motoros elengedhetetlen kelléke! Vegyetek autót bazze!
Mi a helyzet?Merre vagy most?Kedden megint megyek esztergomba.
Amúgy valóban elég jól szűr. Beszélgetni például lehet benne simán. De azért ne várd azt, hogy menet közben tök kuss lesz. Kábé olyan, hogy 60-70-ig emelkedik a szélzaj "rendesen" és utána onnantól az emelkedés megszűnik.
Dozer, nem a lágy teló miatt estem, az csak hab volt a tortán!
Tésanyi, megtennéd, h mérsz 1 guminyomást, kiváncsi lennék rá szrtm túl magas volt + üzemi meleg állapot
Henti !
Sajnálom a gépet. Remélem hamar talpra áll.
gixxereken amiket eddig láttam mindíg van ilyen efektus
De egy kicsit megilyesztettel.
Ti nem szoktatok?
Baszo a ruhán Én is kiakadtam alig látszik rajta,h KB 30 métert csúszott!
Az őrangyalka inkább a guminyomásomból vehetett volna lejjebb, és cseréltette volna le Tsanyival a telóolajat
Henti, ha nem titok, hogy történt?Mekkora sebességről lassultál?
azé a rókás mégiscsak rókás, látod, szinte új maradt.
A lényeg, h TE jól vagy, a motor meg nem kapott túl durvát...
De, ez neked is intő jel, h óvatosabban kell kanyargászni, remélem vetted .Az őrangyalod meg mgóvott a szembejövőktől...