Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak záport mondott, hazafelé megszáradunk.
én megyek
meg viszek esernyőt is mert nálunk most csöpög az esső
én mennék, mert itthon nincs kivel túrázni csak odajutnom ahonnan ti indultok már egy túra de vizsgaidőszak végével hátha
Nem érek rá és nem alszom :)
Akkor holnap aki ráér jöjjön....vagy aludjon....
(fogok?!?!fogom!meg kellene tanulnom magyarul )
neked mennyi olaj ment bele?(gondolom szűrőt is cseréltél) gépkönyvbe tom mennyi van
Valoszinu szokas kerdese.Majd kiderul.
Szerintem csak meg kell szoknod,bár én Repsolt nem próbáltam még,de nem is fogok,mert a Motul nekem teljesen megfelel!Actevo-t meg soha többet ! ! !
A repce 10w-40 fészint.A motul meg 5100 10w-40.Mondjuk nem annyira zavar csak mérsékelten.Majd lesz valami.Csak nagyobb gond ne legyen.Leégő kuplung vagy valami hasonló.
10 W40-es volt?Félszintetikus vagy full?
Pedig moccan.Repsollal meg nem.
Nem mondtam,hogy nem kattan,de nem mozdul akkorát sem,hogy "ledobjon" magáról.

Persze,gurulás közben is be lehet pöccinteni egyesbe finoman,ha a kerekek szinkronban vannak.Sőt,ha annyira érzed a szinkront válthatsz is kuplung nélkül......

Én 5100-est használok,10W40-est,hidegen persze hogy ragad!Azt azért ne várjuk már el,hogy egyazon anyag különböző hőmérsékleten ugyanúgy viselkedjen!A lényeg,hogy üzemi hőmérsékleten működjön szépen!
Nullából egybe.Hidegen.És nem dupla.Tripla,qvadro,Terc sőt egy szimfonikus zenekarnyi kuplung után is kattan és moccin egy picit.
Egy olajcsere,két hasalás kormánycsere és egy jó időnyi kuplungkábelbuzerálás után csinálja.Előtte nem.
Namost ehez képest épp még gurul mire odaérek egy kereszteződéshez vagy lámpához és szépen becsusszan egybe feltünés nélkül.
Ezt így nemigen értem de ez van.
Sőt meredekebbet mondok mintha behúzott kuplungnál picit az önindító is bemozdítaná 1-ben.De ez nem tuti csak lehet rémeket érzek és csak a blokk mozdul egyet indítózás közben.
Vagy az van amit sanyi mond és hidegen a motul ragasztja a kuplungot kicsit.
Hát ez az!Az még rendben is van.Egyébként hidegen duplakuplung tövig és egyesbeváltáskor a gép meg sem mozdul!
én 1ést csak állóhelyzet kimozdításkor kapcsolok
Visszaváltás kettesből egyesbe ? ? ? ?Ezt milyen tempónál szoktál ? ? ?
Köszi
rendben!
vagy Sanyinak vagy Zolinak odaadom
Add oda Sanyinak vagy nem tom, de sajna tényleg a tré fost kell írnom mert elvisz a yeti!
Miki pedig kiírtam a vidiket
a második azért nem megy mert a "tesztje" szó előtt van egy szóköz
link
Tsanyi! Nagyon pöpec a gumi kicsit superbike-sen tolja a seggét kigyorsításoknál de pont a parás résznél megtapad és uzsgyi!

A holnapi túrát elpasszolom, mert a nyavalya szakdolgozatom leadási határideje elég karcsún közel van! Bocsi!
A én a sugomotortol vettem bontott, szinte tipp topp fejidomot asszem 35 volt de lehet hogy csak 25 és a tank volt 35 nem tudom már...
és így se megy a második :D na mind1 nem küzdök vele tovább :D