na első kör megvolt, há lehet csak azért érzem h csattan az egyes mert mondtad de van benne vmi, viszont könnyebben rakom üresbe, eddig néha túl ugrott. Szal nem rossz ez!
Komplett belső idom is akad.Nem túl szép de egyben van legalább.Ha egy műanyagos összelegózza az idomodat simán megoldható a többi csak az az idomtartó ne lenne.
Látom a ruha megérte a befektetést.Úgyhogy gyógyujjá és nyeregbe.
Jobbulást basszus.
Sérülések?
Nem gépes fizikai.
Ha kell egy váltókart,fékkart és jobbos csutkám is van meg egy S-es lámpám kölcsönbe és ezt meg tom rendelni elég jó áron. link
Sziasztok
Siófokra indultam, de nem értem oda, felavattam az SV-t, ledöntöttem tanksapkára , Én jól vagyok, pici lelki sérülést leszámítva!
A vas már a Tsanyánál, a lehető legrövidebb időn belül ülök vissza rá, pénz kérdés igazából, nincs az Én esetembe biztis herce-hurca. Az bizti, h nem lesz S-es, kap valami mérges nózit, 2 pofás tükröt, meg 2 fincsi pici indexet, kell egy lábtartókonzol, váltórúddal, váltókarral, és már megyek is motorozni! A tank gatya, a farokidim úgyszintén, azok majd apránként lesznek javítva!
Képeket, majd FNDI-ék raknak fel a GSR topikba!
HA TUD VALAKI ALKATRÉSZBEN SEGÍTENI, AKÁR ÖTLETTEL IS AZT SZIVESEN FOGADNÁM, köszi , előre is!
őőőő..a darálás az már gáz lehet
nekem csak kattan egyet meg megmozdul.
lehet nem emel ki a kuplungod normálisan?
amikor engeded ki a kart hol kezdi mozdítani a gépet?
Remélem ettől nem esik szét.Néha nem csak kattan drálja is a fogakat.Tiszta amatőrnek nézek ki mikor kattintom be és kkkkk krrr hangot ad.
Bár amatőr is vagyok de legalább ne nézzek ki így.
Hentes jobbulást! Csináld S-esre úgy a szép!
Látom a ruha megérte a befektetést.Úgyhogy gyógyujjá és nyeregbe.
Sérülések?
Nem gépes fizikai.
Ha kell egy váltókart,fékkart és jobbos csutkám is van meg egy S-es lámpám kölcsönbe és ezt meg tom rendelni elég jó áron.
link
Siófokra indultam, de nem értem oda, felavattam az SV-t, ledöntöttem tanksapkára , Én jól vagyok, pici lelki sérülést leszámítva!
A vas már a Tsanyánál, a lehető legrövidebb időn belül ülök vissza rá, pénz kérdés igazából, nincs az Én esetembe biztis herce-hurca. Az bizti, h nem lesz S-es, kap valami mérges nózit, 2 pofás tükröt, meg 2 fincsi pici indexet, kell egy lábtartókonzol, váltórúddal, váltókarral, és már megyek is motorozni! A tank gatya, a farokidim úgyszintén, azok majd apránként lesznek javítva!
Képeket, majd FNDI-ék raknak fel a GSR topikba!
HA TUD VALAKI ALKATRÉSZBEN SEGÍTENI, AKÁR ÖTLETTEL IS AZT SZIVESEN FOGADNÁM, köszi , előre is!
Tudom, ez épp kocsisoknak szól, de sztem rendkívül jó!
remélem az enyém nem csinálja majd
nekem csak kattan egyet meg megmozdul.
lehet nem emel ki a kuplungod normálisan?
amikor engeded ki a kart hol kezdi mozdítani a gépet?
Bár amatőr is vagyok de legalább ne nézzek ki így.
Nagyon.Mert eddig nem csinálta.