Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na első kör megvolt, há lehet csak azért érzem h csattan az egyes mert mondtad de van benne vmi, viszont könnyebben rakom üresbe, eddig néha túl ugrott. Szal nem rossz ez!

Hentes jobbulást! Csináld S-esre úgy a szép!
Komplett belső idom is akad.Nem túl szép de egyben van legalább.Ha egy műanyagos összelegózza az idomodat simán megoldható a többi csak az az idomtartó ne lenne.

Látom a ruha megérte a befektetést.Úgyhogy gyógyujjá és nyeregbe.
Csak a bal oldal kapott, de köszi , nem zárom ki, h visszatérünk rá
Jobbulást basszus.
Sérülések?
Nem gépes fizikai.
Ha kell egy váltókart,fékkart és jobbos csutkám is van meg egy S-es lámpám kölcsönbe és ezt meg tom rendelni elég jó áron.
link
Köszi cimbi
Sajnálom Henti Mielöbbi felépülést a lelkednek és a mocinak 1aránt
nekem kicsit zajosabb is a blokk de a váltóm mintha finomabban működne (motul 5100)
Sziasztok
Siófokra indultam, de nem értem oda, felavattam az SV-t, ledöntöttem tanksapkára , Én jól vagyok, pici lelki sérülést leszámítva!
A vas már a Tsanyánál, a lehető legrövidebb időn belül ülök vissza rá, pénz kérdés igazából, nincs az Én esetembe biztis herce-hurca. Az bizti, h nem lesz S-es, kap valami mérges nózit, 2 pofás tükröt, meg 2 fincsi pici indexet, kell egy lábtartókonzol, váltórúddal, váltókarral, és már megyek is motorozni! A tank gatya, a farokidim úgyszintén, azok majd apránként lesznek javítva!
Képeket, majd FNDI-ék raknak fel a GSR topikba!
HA TUD VALAKI ALKATRÉSZBEN SEGÍTENI, AKÁR ÖTLETTEL IS AZT SZIVESEN FOGADNÁM, köszi , előre is!
jó lesz az, majd összehasonlítom és megmondom h egyedi eset-e a csattanás, mert eddig nekem se csattant.
Mostmár küld bele.
na olajcsere folyamatban
Ha ez ilyen kattogós marad és nem esik szét 18e re akkor valszeg visszatérek a repcére.
csak ezresbe nem valo az 5100 mert gyönge bele,a 7100meg drága kicsit
Nem szar a motul cimbi! Csak kicsit raccsingosabb!
kúvajó vidi
az meg nem gáz szerintem.szokj hozzá
http://youtu.be/Nb0jG2YGndY
Tudom, ez épp kocsisoknak szól, de sztem rendkívül jó!
Nem mindíg csinálja.Csak néha.Inkább egy nagy kattanás és mozdul picit.
vááá, tegnap jött meg a motul az enyémbe is, és most mondod?
remélem az enyém nem csinálja majd
őőőő..a darálás az már gáz lehet
nekem csak kattan egyet meg megmozdul.
lehet nem emel ki a kuplungod normálisan?
amikor engeded ki a kart hol kezdi mozdítani a gépet?
Remélem ettől nem esik szét.Néha nem csak kattan drálja is a fogakat.Tiszta amatőrnek nézek ki mikor kattintom be és kkkkk krrr hangot ad.
Bár amatőr is vagyok de legalább ne nézzek ki így.
Nem tom engem idegesít.
Nagyon.Mert eddig nem csinálta.
ja és nekem valvoline durablend van benne.maga a váltó+ a motor halkabb ettől az olajtól az tuti.
az enyém is csinálja hogy megmozdul,mikor egyesbe rakom állóhelyzetbe