Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondoltam.Ez a csesznek még áll e?
Meg rá kéne nézni erre a kuplungos témára is nálam.
hogy én megyek-e?.....nálam találkozunk..... ....vagy ezt a citára értetted?...oda már nem megyek....
Rendben,holnap délelőtt még fórumon dumáljunk.

Valaki másnak nincs kedve jönni vasárnap Kakucsra?
Pláne Sándor úr jön e?Mert igértem Hentesnek egy váltókart.Ha nem ma akkor holnap odaadom.
Akkor passz.Túl erős a markod.
Sajnálom, mennem kell, majd még dumálunk, köszi az 1ütt érzést és a segítséget!
Ráfogtam, és szinte állóra fékezte a kereket!
Összeesett vagy mi?
Már az eleje?
Vagy a fék?
Utólértem a sort, és lendületből akartam elmenni mellettük, kihúzódtam, láttam a zebrát és, h jönnek stemből! Mondom annyira nem sürgős, szokásos fék az elsővel, és már ment is az eleje! Valami nagyon nem stimmel, ilyen tempóról "vastagabb" fékkel is megáltam már , sőt hétfőn az asszonnyal fogtam meg piros lámpa előtt a 2 sor között kajak rádőlős fékezést! Igazából nem értem mi történt, kell ott lenni valami müszaki gebasznak az elejébe, majd Sanya rájön, Én csak a husokhoz értek, de ha kész lesz a vas akkor nagyon bezabáltatom a srácot!
Bár én küldenék a hídba két befogót és egy kormányt bele oszt kész a streetfigter.
Na ez ott van a linken 20500-é indexel.
Itten tanáltam egy faszásat, ez a fejidom bejön:
Azért erre a Citadellás bulira megy valaki?
Csak csatlakozni tudok a többiekhez sajnálom az esetet. Sanyinál meg jó kezekben van semmi kétség, hogy hamar elkészül.
Sajnálom
Mi történt ha szabad kérdeznem?
Órát meg a gyujtáskapcsoló csavarjaira kéne valami vassal felhekkelni oszt kísz.
Valami monster-osfejidomon gondokodom, 20 körül, az se baj ha dopla kör lámpás, ha ilyet tanátok arról is dobhattol 1 linket
Sanyával felvarrattatom valahogy
Ááááááááááá, fülek letörve, tejjesen szar az egész, ha látnád megértenéd!
Ja és ha N-est akarsz csinálni belőle a fejemben megvan már hogy lehet kevés pénzből szépet.
Kattogok rendesen ezen.Lajosból kell pár cucc.
hú vazz, de szar látni az ilyet...
És a tiedről én nem mondanék le.Nekem egy műanyagos összerakta a nagyot 8e ért.Nem volt szíp mert inkább frankenistein szörnyére emlékeztett de egyben volt.
S-es belső a kis ablakokkal.Köszié.
N-es, vagy S-es az idom , mi vóna az ára