Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No ezt érzem én most.Már kiakaszt.Melegen is egyesbe kapcsoláskor picit rándul a motor.Repsollal nem volt ilyen.Ha mozog a motor mondjuk pirosban guruláskor tök simán hang nélkül veszi az egyest ha állok katt és ránt egy kicsit mintha nem emelt volna ki a kuplung.
Ha ez a motul sajátossága akkor nem fogom ezt használni.Csak tudnám mért van istenítve ennyire.
Petya.
Én is viszem a nehezéket
nekem szükségem is lesz a +súlyra mert a hátsó gumin középen nincs már minta
amúgy holnap 8.30körül kellene találkoznunk,a Lajosmizsei felhajtónál lévő Shell kútnál a pálya mellett, a Budapest felé menő oldalon.akkor gond nélkül odaérünk Sanyihoz 9.30-ra.(elméletileg )
Na akadj ki, a motul míg hideg kicsit ragasztja 1-2000km-ig a váltót-kuplungot. A Valvoline nem, ezért is használom azt. A bowden pedig ha feszül akkor inkább kiemel, lehet, hogy állítani kéne a durva állítón.
Nem :D

osszepakoltal mar?
Mailre ment válasz.
Fütyül,tapsol,dobog!
Ja.
Megoldom csak most csizma előbb van.
Akkor az én motorom mellett fütyülsz tapsolsz!
Ja megyek.Holnap a toppon lesz a járgány.Még kéne egy N-es kuplungkarbefogó amin van tükörtartó és boldog is lennék.
Majd nézek bontót.
Holnap jerr a citára oszt megbeszéljük!
Kezd kicsit kiakasztani.Szerelek, mindent ugyanoda rakok fel és nem jó.Na mindegy.Majd kell egy hosszabb kábel és jó lesz.Vagy csak a motul nem jött be.És végre fel szeretném rakni a táskatámaszokat is.
De legalább már van plexim.
Nem vagy te gixxeres, hogy így beszélj! Vagy a gladiusodról vagy a GSR-edről beszélsz?
Na akkor fél négre össze kéne raknom rendesen ezt a szarkupacot.
Hát nem tom régebben nem csinálta.
Nekem lampanal allva 1-be rakva majdnem mindig kattan egy nagyot...szerintem ez nem rendellenes.
Szerintem 4kor tali 5kor vonulás
de mi ugye kiválunk és andretti!
Nem csak téged.Más is válaszolhatsz.Valszeg a tökugyanolyan új kormány más helyzetben van és emiatt feszül.Nem tom sokszor egybe nyomni hogy ne katanna a váltó.Bemelegszik és jó lesz de néha úgy is csinálja.
Majd holnap megszagértem.Mikor van gyülekező citadellára?
Jót kérdezel! Van benne kuplung? Én csak a gázt húzom!
Szia. Kis módosítás, az asszony is jönni akar. De nagyobb súlynál sokkal jobban tapad a gumi a kanyarban, meg a mellkasom is erősödik, mert mindig azt veri, hogy lassítsak.

Amúgy a feszülő kuplungkábeltől lehet picit recsegős a váltás?1.-be állóban.
Van! Sanyi és én ott leszünk!
120/70ZR17 + 180/55ZR17 Sportec M3 garnitúra ára: 56.355Ft
- 120/70ZR17 + 180/55ZR17 Sportec M5 garnitúra ára: 76.110Ft

Fr mit gondolsz, M3 megérné?

Kaptam mailben, plussz a szerelési díj 6rugó
Holnap van citadella?