Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk ha az ember leteszi a motort és csak pályázik akkor mi a fenét kezd a bugókkel.Kihullik a szemöldököm ha át kell jutnom az M1-M7 bevezetőre inen.Volt hogy két rohadt órába tellt.
Jöhet.Felhegesztem.
Ez a kutya féle lézerblokkoló lehet ellenszer.Bár nem tudom mennyit ér.
mondjuk ehhez hozzátartozik az is, hogy ha olyan tempót akarok menni ahol nem unom halálra magam akkor egyfolytában azt kell skubizni, hogy honnan mérnek és ez elvesz nem kevés processzor időt, annyival is kevesebb jut az útra figyelni. erre kéne valami okosságot találni gyorsan
a fiamnak már nem nagyon kell akár oda is adhatom
Jó ötlet.
Zoli a fiam is úgy biciklizik hogy van neki oldalkerék
lehet neked is az kellene a gépre
Mondjuk én tökmindegy hol megyek fosok.
Nem kéne annyit pályázni.
A végén kocsival lehet menni csak nyaralni.
azt mondják jó pálya.egy a hátránya hogy kicsi,de döntögetni tuti jó
Detto ugyanezt érzem én is. Minél többet megyek pályán annál jobban fosok közúton.
Szombaton voltam kint, ott le lehet fogyasztani gyorsan a gumi szélét. 20 perc 1000, egész nap 6000. Szerintem nem olyan drága.
még nem
bár a hétvégén lent voltam Tőserdőbe és ott beszéltem pár mágussal akik oda járnak.lehet nekem is ki kéne próbálni
az igazság hogyha nálunk is egyenesbe állna az anyagi helyzet akkor tuti lenne neki is valami kisebb gép.
Lehet jobban járnál.
Szerinted ezt ilyen állapotban el lehet adni? Szét kellene szedni és alkatrészként értékesíteni.
Nem próbáltad még a gokartpályát Kecsón?
A banki lefoglaltat?
Előtte ezt kéne eladni nem?
Lehet, hogy inkább meg kéne vennem az SV-t, amit az egyik fórumtárs megnézetett velem.Nagyon szép volt élőben is.
Na ezért nem merek vele elindulni hosszabb távra.
és akkor elég olcsót mondott.....
Másik blokk?
Azt mondta a szerelő, ha szét kell húzni a blokkot, akkor 40 a munkadíj, meg kb. 30 az anyag.
Na ez érdekes......előbb-utóbb ebből szétszedés lesz...
Én aztán nem.Magamat is nehéz finanszírozni.
no akkor konzultálj Sanyi mesterrel az hátha kiötöl vmit