Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnyugtatlak nekem is a pesti találkozóhely 100km tőlünk
de megyek mert király a banda
az a bajom hogy 577 óta belenyomtam 1200km a motorba,széttúráztam az agyam
és hiába döntögetem le csontra,a széle még jó de többet megyek egyenest,így a közepén már a jelzés alatt van.a gumi marha fajin,de van ebből a 2tc,az lenne a jó mert annak a közepe túra a szélei meg ugyan ezek,tehát nem csúszik meg.vagy vmi hasonló,de két komponens.
Hello!
Gyertek a mecsekbe akkor végre én is tudnék csatlakozni egy túrához, sajnos nekem csesznek nagyon messze van.
Nem mondod.....igen hamar kivégezted......
hát a szomszédhoz szoktunk bekéredzkedni megnézni az anyátok köztöt
még el nem felejtem!
lassan aktuális lesz egy hátsó gumácska csere.
a képsugár nem ér addig?.......de azé' halljátok nem? .......
ja basszus nálunk olyan nincs
a tv nem.....és ott mutatták is....
viszont vasárnapra már szar időt mondott a rádijó
Ha nem esik az eso es en sem akkor mennek.
Ha pénteken felkerül a guma amit megrendeltem akkor igen, de ne feledjük, hogy Cita is lesz! Feltéve ha hazajutok a Tótiából!
vasárnap valami?........csesznek-mecsek?...
Vasárnap is sokan voltak és mértek is több helyen, de velünk nem szórakoztak.....általában békén hagynak, sőt volt az 577-en régebben, hogy kanyarban intett a motoros rendőr, hogy előzzem meg....
Donovali felé jöttem akkor ment előttem egy seperős ótó! Szóval lehet!
Szélit felsöpörték?
Helyzetjelentés a Tátra alól! Az 577 még megvan de a rendőrök száma több mint sok!
ó basszus
pedig most jól jött volna
SVmedia szezonnyitóra senki többet?
Áh kinyírta a brutális megaterminátor kutyám.
vidd magaddal a vérmacskád majd az megeszi a macit
Van medve pilisszentlászlón?
Mostmár kezdek félni.
Egyet értek!
Én pályán már kezdem egész jól érezni magam, és a gumiban sem maradt már sok tartalék, de ennek ellenére közúton már úgy megyek mint valami nyuszi aki betévedt a vadászházba

Ha pl megyek egy dobogókő-pilisszentlászló kört, majdhogynem tolom a motort a kanyarokban, mert fosok mindentől (kosz, úthiba, szembejövő, bénázás, nekemszalad egy medve stb..)

De jó érzés!
És nem érdekel ha a nyugati téri paraszt leelőz, mert lehet pályán azt se tudja melyik irányba kell indulni..
Bennem-bennem-bennem!
Köszi:) Sajna még nagyon nem laza, és az a vicces hogy csak egy irányba tudok rendesen kanyarodni :)
Köridők vannak a mostaniról, csak még nem szedtem ki a gps log-ból, de attól tartok jobb ez így mindenkinek hogy csak a videókat látjátok, így legalább olyan mintha tudnék motorozni :D
Ma este otthonról elküldöm a képeket!