Nem. Épp most néztem az olajszintet, az rendben van és a korábbi műszaki szerint (nem tudom pontosan) 3-4 ezer km-el ezelőtt volt cserélve olaj, kenőanyagok és szűrők. Olyan ez a hang, mintha lenne egy adott fordulat ami esetleg nem ideális a motornak és szeretne vagy kevesebbet, vagy többet pörögni mert eddig is feltűnt ilyesmi és motorfékezésnél is csinálja, de az utóbbi napokban mintha erősebb lenne... De ha ilyenkor odahúzom neki, akkor abba hagyja, felmordul ahogy kell és megindul szóval abszolút nincs bajom vele, csak ez zavar, mert nem tudom, hogy micsoda.
Valaki nem jön május elején esztergomba?
Zsé:Sajnos nem 10.-re kaptam időpontot hanem egy kicsit hamarabb.
Említettem a srácnak a fokozatkijelzőt de ő is azt mondta,hogy fel kellene hozzá menni és megvizslatná mert így nem nagyon lehet tanácsot adni.
egyenlőre semmi fix nincs akár a szombat is jó csak néhányan melóznak szombaton ezért szoktunk át a vasárnapra.........találka gondolom a szokott helyen....
Valaki nem jön május elején esztergomba?
Zsé:Sajnos nem 10.-re kaptam időpontot hanem egy kicsit hamarabb.
Említettem a srácnak a fokozatkijelzőt de ő is azt mondta,hogy fel kellene hozzá menni és megvizslatná mert így nem nagyon lehet tanácsot adni.