Gixxer ezerrel nem lehet finoman menni és elég könnyű meghalni vele... Szerintem min. kell hozzá 2-3 év motorozás legalább egy ezres SV-vel vagy 600-as sporttal. Még a Hayabusa is kezesebb, mint az ezres gixxer.
Pont ez jutott eszembe, hogy a DR-re felteszem az SV rendszamot, aztan batrabban mehetek ki terepre . Csak a szin nem stimmel, bar lehet a kobcenti is feltunne
Ez a darab pont jó is lenne pályázgatni.ilyen kaliberőt kéne szerválni külföldről vizsga,regadó nélkül olcsóbban és slussz.Futó van vonóhorgos autó van.Esetleg SV rendszám is.Csak rendőrnek kéne valahogy bemagyarázni hogy ez SV.Igaz kéknek kék.
a sornégyes hatszázasoktól szerintem sokan azért félnek, mert nyomaték "semmi" (na persz ETZ-hez képest azért...), és vinnyogtatni kell, hogy "menjen". Amikor másik motoron gondolkozok, nekem sem szimpi a sornégy hatkiló, a V2 650 után. elég a nyomaték-adatokat összevetni. viszont az is igaz, hogy mindezt kipróbálás és tapasztalat nélkül mondom... én sem értem, minek az ezres, de valljuk be, a birtoklás öröme is számít! Most ezt egy motoros fórumon azért ne kelljen már elmagyarázni :):):). Az más kérdés, hogy pl én, akinek az elülső gumiján 2 sor szőr van mindkét oldalon, minden kanyarban bohócot csinálnék magamból egy sportmotor hátán.
A repterek ma estig még biztosan nem nyitnak ( Anglia )
Amúgy az a baj, hogy a hamu tönkreteszi a repülőgépek hajtóműveit. Az pedig elég rossz ómen a levegőben...
Mi van ma a Hungaroringen? Reggel hozták szemben utifutival a jó kis mocikat...
Volt közöttük egy Barbi-rózsaszín is, nagyon pöpecül nézett ki... Érdemes lenne elgondolkodni a bugyikék helyett..
Nyugi pár nap és megnyitják őket legalábbis reméljük. Mennek ismerősök is ide-oda aztán para van de sztem felesleges.
Amúgy meg miért akarod magad mindenképp összetörni
Elég lenne neked egy 750es is az is elég erős, vagy ha mindenképp akarsz menni menj el a motoros akadémia 3 oktatására amiből a másodikon már többet mennek a pályán a harmadikon meg pályázós technikákat vesznek.
És akkor utána még talán tudunk túrázni is ha addig egybe maradsz
Élőben még nem láttam.
Ha úgy jön ki megyek veled, vagy hozatok veled egyet! :D Nem ér bele a tankba?
Amúgy az a baj, hogy a hamu tönkreteszi a repülőgépek hajtóműveit. Az pedig elég rossz ómen a levegőben...
Mi van ma a Hungaroringen? Reggel hozták szemben utifutival a jó kis mocikat...
Volt közöttük egy Barbi-rózsaszín is, nagyon pöpecül nézett ki... Érdemes lenne elgondolkodni a bugyikék helyett..
Amúgy meg miért akarod magad mindenképp összetörni
Elég lenne neked egy 750es is az is elég erős, vagy ha mindenképp akarsz menni menj el a motoros akadémia 3 oktatására amiből a másodikon már többet mennek a pályán a harmadikon meg pályázós technikákat vesznek.
És akkor utána még talán tudunk túrázni is ha addig egybe maradsz