Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyi! szóltam Zsoltnak holnap 3 után érünk hozzád
Viszont itthon leesett az állam! 362 mentem eddig és nem kellet tartalékra rakni a masinát.
Termeli a benzint? vagy mi?
eddig 330 volt a plafon
Én azon gondolkozom, h most benézek mi van a Centrum parkolóba. Te tudsz valamit, h van-e valami esti program már?
Sziasztok!
Holnap nem jön valaki Pécsre a tavaszi zsongásra? Lesz délután streetfighter show meg motoros túra, nem szeretnék egyedül menni.
Engem meg tökre nem zavar.. Meg a békát se...
Nem, azt mondta inkább ül mögöttem... Mégse vonzza annyira mint elsőre gondolta... Inkább fél...
nekem kb délig kuncsaftok lesznek, de utána odacsavarok és lehet, hogy jönnek még páran....

Mi valószínű, hogy 10 körül már kimegyünk.
ne idegeljél

barátnőd kidobtad vagy mi?
persze, vasárnap kinézek délután ha jó idő lesz....
Üdv!

Ma kiderült, hogy a hét végi kakucsi rendezvény kapcsán nem zárják le a pályát, úgyhogy páran vasárnap délután kimegyünk. Van akit érdekel egy kis tavaszi bemelegítés? (Sanyi te erre a hét végére gondoltál?)
Nem tisztán,csak mondjuk tankonként 5 litert bele,az igaz hogy csak 500 ft megtakarítás,de sok kicsi sokra megy,és egy szezonban pár tanknyi megtakarítás.
Igaz,ők akkor mindig azzal mennek.(mármint a rallysok)
Zsé: Vegyél egy 650-es Sv-t pályázni! Tudok egy eladót!
ezt az arányt még megoldja míg a karbi nem nagyon.......ha tisztán akarsz etanollal járni akkor kell irogatni, de az nem jó hisz nem mindenhol van etanol a világban....
karnis( )=karbis
Pont a karbisba nem?Injektorosnál át kell írni az injektortérképet,legalábbis rally ban a Mitsubishi evo-kon azt csinálják
motor ugyanaz, injektorossal nem lehet gond, ezt az arányt lekezeli szerintem csak a karnisnál lehetnek gondok, abba nem tenném.....
Motorban gondoltam,autóban (suzuki 1,3-ban) én is próbáltam,és oké.
vigyázzá a rámépítessel!Ha érzem, h nincs veszélyben a jogsi, akkor szeressem húzni nekijee

szeretnék több álatot/kevesebb túrást magamban

de még a konepció kidolgozás alatt van...

amúgy a 750 is bejönne
Elvileg elő, bár a manualban nem láttam csak az ellenőrzését.......
miért kellett vezérműláncot cserélni? elő van írva?
45ezer km, állapot:normál, 850ezer az uccsó ár Új vezérmű láncok, szelephézag állítás, friss olaj+szűrő ja meg lánc lánc kerék is új
2 autónkba használom egy ideje.......az öregben 60-40%, a fiatalabban 70-30% az etanol javára.....erőben kissé megérzik, de a fogyasztás meglepő módon nem változott.....viszont az a pálesz szag isteni!
Próbálta már valaki (keverve) a bioetanolt?
Köszönöm! A lábam sínylette meg a dolgot,de idővel rendbe jön.
A tippet köszönöm+próbálom