Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az mar regen nem szazas.
Ott az oldaláról tűnik csak.....a közepe jó esetben érintetlen marad......
Talan.Viszont a gumira meg kene vigyazni 2 hetig.Es tunik rola a minta rendesen.
Henti menne, de nagyon
Vasárnap délután kakucsol valaki?....lehet, hogy mennék ha nem lesz túra....
Igen, de 1 kint élő svájci orvos második nemdohányzó feleségének a harmadik motorja volt, amivel csak minden második hétvégén mentek el kenyérért.

Én örültem neki.Tied is digó volt?
az enyém csak 2 évet kapott első magyarországi üzembehelyezéskor is. lehet azt is nézik hány éves a gép a behozatalkor.
Én annyira kaptam meg és hát szegény 2007-es.Vagy 06-os.Megkapja a 3 évet.
Ez ont így volt az én karbisommal is, de fent hamarabb elfogyott ráadásul az injektoros írás után még inkább ilyen lett....a mostani gépünk karbis lesz és alul tényleg erősebbnek tűnik mint egy hasonló újabb, de hiába érzem így nem igaz....azon egy kis állítás......
Zsír, lehet jobban is járunk, nehogy elkopjon a henger mert beszíjja a vulkáni port
Lesz....
Legyen!
Legyen 577?......
az új gépeknél, de ez nem új 2003-as.
Én is boldog lennék, ha jövő hétvégén lenne...
Első forgalomba helyezés 3 év.
Lehet meg nincs forgalomba helyezve, mert most hoztak be es majus lesz belole mire muszakiztatva lesz
Családi programra.
mondjuk jövő hétvégén újra 577-hetünk ha van kedvetek......nekem van.....
Lehet tudni mi lesz a gép végül? Én nem bánnám, ha jövő hétvégén lenne, most vasárnap családi program van nálunk. Esetleg holnap valaki valahová?
Elvileg holnap reggel lesz motor így vasárnap akár csesznek is lehet, de sajnos(vagy mégsem ) legalább 11-ig dolgom van.....esetleg egy visegrád vagy valami hasonló közelivel kiválthatjuk és áttehetjük jövő hétre a cseszneki kavarást?
48 lovas
biztos amiért olyan szépen fénylik a gumija kapott 1-2 hónap bónuszt