Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Julius vége augusztus elejére kéne valmit tervezni a labancokhoz.
Addigra beszerzek egy kinyithatatlan malacperselyt és nem költök faszságokra cserkészbecszó.
Vics tájp of bájk?
Csak 5%
Aznemsok.Bár jólenne aktivizálnád magad.
Van rá 5% esély hogy ma este lesz valami motorszerű... De sajnos elég sok minden tisztázatlan még...
Jövő hét tutter lenne vasárnap.
Na ezaz.
Ez a Csesznek egy kósza ötlet volt eddig, csak beszéltünk róla! De Én megszervezem, csak az útvonalat nem tudom! Bár a vasárnapi program még nem alakult ki nekem, szóval 50-50%
Ne sokat lágíts rajta.Ha engem kérdeznél én hagynám a legkeményebben.Bár nekem még az is hintapaci tigrisbukfencel a bal váll felett kategória volt.Mostmár viszont faszántos.
a rugóelőfeszítés állítgatásától a rugóállandód nem változik. tehát ha felüt, akkor legkeményebben is felüt. megoldás: tsanyi futóműtuning. (rugók, villaolaj). hátul: rugóstag-csere (pl Zoli32: gixer rugóstag -- apropó, meg se sasoltam!).
Nekem nem valószínű hogy lesz.Én szervíz elek leszek.A többieknek meg valszeg 11-12 körül de fene tudja még nem nyilatkoztak.
És mikor lesz? :D
Hátha...
Bocsanat, lemaradt a masik fele.
Az elozo tulaj 80 korul lehetett.
Most epp 95 vagyok. Cuccal, ruhaval 100 korul.
hány kg vagy? az előző tulaj hány kg volt?
az alap motorost tudtommal 80 kilósnak veszik.

ha jól emlékszem (650-esnél), a fejidomos elöl-hátul 4-esen, a naked elöl-hátul 3-ason van. Mármint gyárilag. (1=legpuhább).
FYI elöl 4db ricni van, közöttük értelemszerűen 3 sáv. Mindegyik egy-egy állásnak számít, így jön ki a 4+3=7. Hátul adja magát. (7 helyre állíthatod).
Szerintem sehova.
Első bkikkre:Kevés,nagyon jó,nagyon olcsó.:)
Van.Sőt van aki még legalább 3 lapáttal rá is tesz.
Ez a Csesznek túra hova van kiírva?
Nyomtam ma egy kort es eszrevettem, hogy elol meg hatul is a futomuben a rugoelofeszites a legkemenyebb fokozatban van.

Van aki igy hasznalja? Katyukba futottam bele, annyira nem tunt veszesnek, de mind egyenes fuasban volt, nem tudom,hogy kanyarban elpattogna-e tole.
Nem akarom kiprobalni, ezert kerdem, hogy mit javasoltok?
Pont ma mentem vele két személlyel, finoman kell indulni hogy ne emelje az elejét.
Km, állapot, ár?
Helló. Van egy 1000em ha netán érdekel
Az utóbbi 4 napban egy darab szóbajöhető motort se raktak fel apróba, de nem szóbajöhetőt is kb 10-et. Nagyon megállt a piac. Én meg minden szarról lecsúsztam :(
Sziasztok. Van 1pár kipufogóm SV-re ha netán valakit érdekel Irányár:99000ft
A fene tudja, az injektoros sv-bol tobbet kihozok mint a karbisbol, tobb a lehetoseg es eleg csak a muszert csatlakoztatni es par prc mig a karbinal fuvokazas es tsai........ .....azert tunik a karbis furgebbnek mert abban alul valoban nincs tiltas, de azt konnyen kiveszem az ujbol is....