Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lényeg, hogy két kereke legyen!
lehet hogy 750 :)
Amúgy én is nézegetek ilyeneket :)
Eskuszom ra akartam kerdezni, mikor talalgattuk, hogy GSX600F
Villogásnál 4-6l, égésnél kb 4l.
Szép Napot.
Én 30 és40 között.
Sanyi palackorrúja
Áttettem a túrát vasárnapra.
OFF: nincs vki otthon a webszolgáltatásokban? (wsdl, soap, nusoap+php)
Lehet Egom felé megyünk. Tetszene arra lehet nektek is rövidebb 1 Próbát lehet megér
Köszi! Átgondolom még! De ha a héten megérkezik az akciós akkor meglesz a csonti rúd retek 2-es
Vagy a d207-et.
Max sanyiéknál találkozunk és megkapod a raceattackot ha még ép lesz.
Ez rituálé lesz! Elvileg tetszene a dolog, de gumi és pénztárca függő!

Bakker kedden megyek amúgy arra kocsival!
577.
Hova is? Ne kelljen visszaolvasnom! Ha lesz gumim jövök!
Tényleg jó menet volt
Remélem még találkozunk kint
Hali! 1 olyan kérdésem lenne, h sv 1000s nél az üzemanyagszint jelző ha elkezd villogni, akkor mennyit lehet még menni vele? És utána elkezd folyamatosan égni?
Balázsék?
vasárnap!....jöttök?....Balázsék külön úton jönnek ha jól értettem tegnap...
Te lassú? Akkor én mi?
Kösz Sanya a közbenjárást,nagyon jót mentem a 2. etepban, rendesen élveztem a motorozást, a hatalméba kerültem, és ment is! , igaz kicsit lassabban, de majd kialakul az is!
Mosás lánctisztítás löttyök cseréje volt a program.Mikor kipakolok mosáshoz minden cuccot kiderül hogy elfogyott a sampon.Ugrás ruhába fel a motorra el samponért.Utána minden vizes.Öcsi önidítója bekerült de mivel kibelezte a riasztót elszivogattunk a vezetékekkel sokáig.Közben pár dolog még kelett így egyenként szaladgáltam mindenhova.Minden átöltözéssel.Szívás a köbön.Plusz a mosás után megint leesett az alapjárat.Amúgy minden fasza még annyi nem hagy nyugodni hogy mi van ha nem húztam a gyertyát meg jól és kifuj.Elég mélyen van szívás betekerni.De azé jó minden.Legalább megy a két henger.
hentivel fél négykor értünk kakucsra és jó volt, lebeszéltem a góréval, hogy 2 rugóért felmehetünk és felmentünk pár menetre....az aszfalt még mindig jó, a kanyarok sokan vannak, és a supermotosok állatok!.....na meg a többiek is, hozzá kell szokni, hogy a leglassabb vagyok....
Gondolom hogy kierül ami bederül.Jó idő legyen mert most ettem a kefét rendesen.
Ha gyors az a riga mehet a menet.