Hali! 1 olyan kérdésem lenne, h sv 1000s nél az üzemanyagszint jelző ha elkezd villogni, akkor mennyit lehet még menni vele? És utána elkezd folyamatosan égni?
Kösz Sanya a közbenjárást,nagyon jót mentem a 2. etepban, rendesen élveztem a motorozást, a hatalméba kerültem, és ment is! , igaz kicsit lassabban, de majd kialakul az is!
Mosás lánctisztítás löttyök cseréje volt a program.Mikor kipakolok mosáshoz minden cuccot kiderül hogy elfogyott a sampon.Ugrás ruhába fel a motorra el samponért.Utána minden vizes.Öcsi önidítója bekerült de mivel kibelezte a riasztót elszivogattunk a vezetékekkel sokáig.Közben pár dolog még kelett így egyenként szaladgáltam mindenhova.Minden átöltözéssel.Szívás a köbön.Plusz a mosás után megint leesett az alapjárat.Amúgy minden fasza még annyi nem hagy nyugodni hogy mi van ha nem húztam a gyertyát meg jól és kifuj.Elég mélyen van szívás betekerni.De azé jó minden.Legalább megy a két henger.
hentivel fél négykor értünk kakucsra és jó volt, lebeszéltem a góréval, hogy 2 rugóért felmehetünk és felmentünk pár menetre....az aszfalt még mindig jó, a kanyarok sokan vannak, és a supermotosok állatok!.....na meg a többiek is, hozzá kell szokni, hogy a leglassabb vagyok....
Amúgy én is nézegetek ilyeneket :)
Én 30 és40 között.
Bakker kedden megyek amúgy arra kocsival!
Remélem még találkozunk kint