Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pályázol vele, azt visszaadod , ezé ne fizess
Karasna túrát mindenkinek! Jelentem haza értünk... Eszméletlenűl jó volt.. Aztán mikor felébredtem utána se volt rossz... Jó kis 90-140 közötti utazó tempó, Eger- Bükkszentkereszt út istenkirály, végig lehetett csapatni... Vissza felé Balassagyarmattól pedig Sanyi féle tempó hazáig... Egyszóval minden volt amit csak el lehet képzelni egy jó motoros túrán... Egész napos adatok: 6:52 perc motorozás, 73-mas átlag.. km-t ki lehet számolni belőle akit érdekel...
Holnap is szervíznapot tartok.
Ma volt a motőr holnap a kocsi.
izé, 18. Ma van 17 :) hiába, unicum, viszki, bor. "zoltán, fogyasztott az elmult 24 orában alkoholt?"
holnap azaz 17.vasárnap. Ez lemaradt.
be-gps-eztem egy 180km körüli bolyongást bp-pilis-egom-bp. Reggel ind., ebédre haza. Ha van kedve jönni valakinek, 9 körül indulok zuglóból, előtte megnézem a mailem. Fórumot nem. (mobil..) csömöri úti esso kút pl. Első falu budakeszi. tempó: amateur. Köszi:z.
Csak a lánc
Bizony
Olasz.
köszi az infót! Sztem ha pirelli rossz nem lehet
akkor ezt buktam :)
Erről ki mit hallott?

Pirelli diablo Rosso!
SV méretben párban most 48.900.- akcióban az R17.hu -n

A pirelli diablo pedig 44.900.-

Szerintetek?
1X se csúsztam meg vele! Szóval szerintem meg! Most elöl ugye még jó a sportattack hátra valszeg egy roadattack 2 kerül. Kb majd egyszerre kopnak ki.
Ma vitték el a komplett első kereket.....
köszi a választ, és szted megérte az árát?
csak a lánc lett cserélve, vagy a lánckerekek is? láncfeszítők?
TSanyi Kultúr Központ
12-nél került fel és most tartok 20-nál! Tehát 8-at
Hogyé?
Gyere csak tesa, sanyánál találkozunk, viszek neked egy hátsó m3-at, azt lecseréjük
szeva! mennyit ment el hátul a sportattack?
Bakker ki kell hagynom mert nincs gumi! A felszín alatt kis apró párhuzamos vonalak mennek körbe, gondolom azok a fémszálak! Ehhh..

A sisakokat meg zárni ma kaptam egy tempós egyenesben egy CSEREMATYIT! Kijött elém! El is kenődött a kedve!
ez az volt
Véletlern randevú
hali! első tárcsák megvannak? ha igen mennyi lenne?