Ésszerű kiszámítható körülmények közt simán lehet hitelre de most nincs ilyen sajnos.Remélem viszont lesz mert ezt a katasztrófális helyzetet nem birom sokáig.
Bőrruháról simán vizes szivaccsal le lehet a bogarakat mosni vagy speciális cucc kell rá ápolni?
Fene tudja, szüleim úgy haltak meg, hogy MO.-n kívül sehol nem voltak illetve fater volt egy társasutazáson anno a Szu-ban és visszavonulás közben osztrákiáig jutott és egy 1 éves üdülést nyert belgiumban amerikai őrizet alatt, de ez nem önszántából történt pedig nem is volt olyan rossz melójuk.........na egyszercsak rádöbbentem, hogy 40 éves lettem(úgy 7-8 éve) és munkán kívül még sehol nem voltam és semmim sem volt....na akkor hitelek garmadája és elkezdtünk végre élni.....ha itthon úgy mint a "nyugaton" normális jövedelem viszonyok lennének nem lenne gond ezek visszafizetése........kár kuporgatni mert az élet hamar elszáll és mire összejönne egy kis pénz az elmegy orvosra és ha véletlenül lenne is annyi, hogy bármit megvegyél már semmi sem érdekel csak az, hogy az ágytállal időben jöjjön a nővér.......semmit nem bántam meg még azt sem amit bebuktam mert csak jó emlékeim vannak nem úgy mint anno szüleimnek......
Én 1 hónapja fizettem ki a kocsim hitelét mert most voltam pont félidőbe a hitellel és úgy számoltam, most még nagyjából megéri kifizetni, mármint így bukom a legkevesebbet. Hát nem... Mikor meghallottam, h amit 1.5 év alatt befizettem az valójába egyenlő a nullával nagyon feszült lettem, hisz majdnem ugyan azt az összeget kellett visszafizetnem amit eredetileg fel is vettem. De urrá lettem a dühömön, másnap átutaltam az összeget és legalább letudtam. Most már a kocsim és az SV is törzskönyves és hála isten nálam is vannak
Tanulni azt lehet ebből. Én pl élvezeti cikket tuti nem veszek többet hitelre, inkább elásom magam. Egy dologra vennék fel, az pedig egy kunyhó, ház stb... ami talán egy életre szól
Én a tv vásárlással vagyok így.Van egy bizonyos határ amíg ez működik.Viszont ha abban az ár kategóriában maradok amennyi önrészem volt,akkor csak olyan gépet tudtam volna venni ami már nem tetszik.Akkor meg minek vegyem meg ha nem tetszik...
Ergo,motorozni akartam mindenképp,de ha olyan géppel kellene motoroznom ami nem tetszene akkor nem élvezném a motorozást.Jó motorozáshoz olyan motor kell ami tetszik és nekünk megfelel.Nekem ez a hitelem története...
Igen értem és kérlek ne értsd félre, nem beszólni akarok.
De egy ponton azért vitatkoznék.
Van aki meg tudja venni hitel nélkül, de van aki nem tudja és inkább úgy dönt, hogy vesz egy kicsit kisebbet, régebbit, de semmi pénzért nem adná el a lelkét egy banknak. Van aki viszont nem ad le az igényeiből, inkább bevállalja a hitelt.
Utóbbi embert szerintem többnyire az érzelmei vezérlik, míg előbbi racionális értékrend szerint dönt.
Nyilván ez a 2 kategória sokkal árnyaltabb, de alapvetően szerintem ez a 2 út a meghatározó.
Én sem vennék fel "semmi pénzért" hitelt (szerencsére nem is kell).
Nekem is hiteles a motorom.Volt ugyan 50% önrészem de még így is borsos lett a vége.Vagyunk páran akik csak így tudtunk motort(autót esetleg házat )venni,és csak irigykedünk azokra akik olyan helyzetben vannak ,hogy mindent ki tudnak fizetni zsebből...
Tegnap volt nálam egy srác aki idén cserélné az ABS-es SV650-ét. A motor kiváló, októberi, minden full cucc rajta ami csak kell és 2000km-es. Mondtam, hogy lenne érdeklődő, de ezt az évet még használni akarja és jövőre vált.........
Pár éve olvastam, hogy akkor egy átlagos Amerikai háztartás hitelállománya több 10 millió Ft-nyi dollár volt. Véleményem szerint az "éljünk hitelből" felfogás is nyugati import termék.
Én viszont ebből köszönöm, nem kérek, de azért elég szépen meghonosodott itthon is. Szerintem ma már az a "normális" felfogás, hogy hitelre veszi az ember.
Inkább lesz hitel nélkül kisebb motorom/házam/autóm, mint hitellel nagy.
Gondolom a kedves vásárlók így is alig bírták kinyögni a hitelt, nem hogy még +10%-ot rádobjon az ABS ára.
Ez a hitel dolog amúgy tragikomikus. Nézzétek meg, hány "CSAK hitelátvállalás"-os van a használtak között.
Volt egy ABS-es is, felhívtam, az jött ki összegnek, hogy a 3 éves motor 1,7M. Az új meg 1,5... no comment.
Ha fenomenális az ágyban elgondolkodtató.
Van egy öreg kollégám ő aszondta szép nőt a hülye is tudja dugni na de csúnyát.......na ahhoz már kell tudni.
Bőrruháról simán vizes szivaccsal le lehet a bogarakat mosni vagy speciális cucc kell rá ápolni?
Tanulni azt lehet ebből. Én pl élvezeti cikket tuti nem veszek többet hitelre, inkább elásom magam. Egy dologra vennék fel, az pedig egy kunyhó, ház stb... ami talán egy életre szól
Ergo,motorozni akartam mindenképp,de ha olyan géppel kellene motoroznom ami nem tetszene akkor nem élvezném a motorozást.Jó motorozáshoz olyan motor kell ami tetszik és nekünk megfelel.Nekem ez a hitelem története...
De egy ponton azért vitatkoznék.
Van aki meg tudja venni hitel nélkül, de van aki nem tudja és inkább úgy dönt, hogy vesz egy kicsit kisebbet, régebbit, de semmi pénzért nem adná el a lelkét egy banknak. Van aki viszont nem ad le az igényeiből, inkább bevállalja a hitelt.
Utóbbi embert szerintem többnyire az érzelmei vezérlik, míg előbbi racionális értékrend szerint dönt.
Nyilván ez a 2 kategória sokkal árnyaltabb, de alapvetően szerintem ez a 2 út a meghatározó.
Én sem vennék fel "semmi pénzért" hitelt (szerencsére nem is kell).
Köszönom szépen mindenesetre.
Én viszont ebből köszönöm, nem kérek, de azért elég szépen meghonosodott itthon is. Szerintem ma már az a "normális" felfogás, hogy hitelre veszi az ember.
Inkább lesz hitel nélkül kisebb motorom/házam/autóm, mint hitellel nagy.
Gondolom a kedves vásárlók így is alig bírták kinyögni a hitelt, nem hogy még +10%-ot rádobjon az ABS ára.
Ez a hitel dolog amúgy tragikomikus. Nézzétek meg, hány "CSAK hitelátvállalás"-os van a használtak között.
Volt egy ABS-es is, felhívtam, az jött ki összegnek, hogy a 3 éves motor 1,7M. Az új meg 1,5... no comment.
Van egy öreg kollégám ő aszondta szép nőt a hülye is tudja dugni na de csúnyát.......na ahhoz már kell tudni.
Na és ha randa, akkor is?
Neked tuti ilyen lenne jó