Bud meg Kutya most linkelt a hegylakókba egy cafe racert M kormánnyal.Szerintem baba lenne neked is.Lajosban meg pont van ilyen kormány.KB fél óra szerelés és semmi mást nem kell változtatni csak a kormányt cserélni.
Zsének!Kicsit megfaragtam a szüröházat.A hangja vadabb lett,talán kicsit jobban is megy,mert igy több levegöt szivhat,vagy könnyebben lélegezhet,de mivel pont aznap irta Sanyi bá a gépet ezért nehéz megmondani,hogy a faragás,vagy az irás hozta e a plusszt.De már csak a szivohangért megéri.
Ez nem is hulyeseg . De legyszi ne gyertek ilyen otletekkel, mert meg a vegen elgondolkozok ilyesmin... Az asszony megolne, ha lenne meg egy 3-ik motorom
remelem ez a kocsog vulkan nem kavar be es megnyitjak a reptereket par nap mulva.Mert ha nem jonnek az ausztralok, mivel Amsterdam is zarva, akkor minusz sokszazezer es fizetetlen lesz a vege.Azt nem hogy tuning nem lesz, hanem benzinre se
Dusseldorf is bezart kozben...Istenfasza van itt, 2010 es kitor egy vulkan azt megall az elet...
Biztos igaz de nemcsak egyenesben hanem kanyarban is veszettebbek..Hozzáértők szerint is elég stresszes egy veszett ezrest terelgetni a pályán megfelelő rutin hiányában..
Ha odabaszod a motort amire elég nagy esély van eleinte(míg nincs az embernek nagyobb rutinja a pályázást tekintve)akkor is érted kell menni valamivel ha nem tudsz hazajönni a motorral..Akkor meg már szinte ugyanott vagy.
Úgy legyen Én azt mondom a gixer 1000 tapasztalt motorosoknak jó akik ültek már egy-két motoron.Amíg valaki kezdő teljesen megfelel neki egy gyengébb motor is..Úgysem a motor miatt lesz valaki gyorsabb..legalábbis ilyen szinten.
amugy, lehet, h most megkoveztek, de egy k1-k3 korul gixxer ezresre gondoltam...Annak meg szep formaja volt...
Csak, az a bibi, h nem nagoyn talaltam belole eladot..."csak" 750, es de azok olyan 1.2M korul mentek...
Lehet hülyeséget mondok de nem jobb lenne egy 650-est venni és azt megcsinálni pályázni?Ha odaveri magát az ember a pályán akkor csak nem az "utcai" motorját teszi oda..
jo...bizonyos ertelemben nem, persze...De, en mindig ugy vagyok az uj cuccokkal, h ovom, meg a szeltol is...Aztan, mikor mar nem annyira ujak, akkor aztan durr bele .
Eze filozom a palyazason, h rendori csekkek nelkul tephessem mint allat
Zoli, jössz? (mész?)
remelem ez a kocsog vulkan nem kavar be es megnyitjak a reptereket par nap mulva.Mert ha nem jonnek az ausztralok, mivel Amsterdam is zarva, akkor minusz sokszazezer es fizetetlen lesz a vege.Azt nem hogy tuning nem lesz, hanem benzinre se
Dusseldorf is bezart kozben...Istenfasza van itt, 2010 es kitor egy vulkan azt megall az elet...
A nem ezresek olyan kicsik, h ulnek mint majom a koszorukovon...Najo, ez rossz kifogas.Teccik a nyers ero es az allati gyorsulas.
k6 gixxi
ez se rossz ar...
amugy, lehet, h most megkoveztek, de egy k1-k3 korul gixxer ezresre gondoltam...Annak meg szep formaja volt...
Csak, az a bibi, h nem nagoyn talaltam belole eladot..."csak" 750, es de azok olyan 1.2M korul mentek...
Eze filozom a palyazason, h rendori csekkek nelkul tephessem mint allat
leszarom, egyszer elunk, meg valsag vege...Kolunbenis, ha mar torott, nem mindegy meg hanyszor torom ossze...Szuzesseget elvesztette
Mit csinaltal a legszurohazaddal?Lett valami eredmenye?
Amugy, nem rossz ar, ahhoz kepest, h mi van benne