Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rovid?az anyjuk p****t...

Kb. 15ropit telefonalhattam el.De megerte, lattam penzt, nem csak mindig azok a kurva igeretek...

amugy, kocsinal nem geciznek.Fatert megtortek hatulrol, szamlas javitas lett.A torestol szamitva, kevesebb mint egy honapon belul ult vissza a kocsiba.Ja, maga a javitas 2-3 nap volt...

Gykarpat, egeti hat...Jon a zseles TOMMOT ules, meg minden ,

gixxerezer tuning, meg brembo feknyergek, mert a radialis a kiralysag ...Arany villak .

Ugyhogy ki fogok arusitani jo ocson az SV komplett elejet, amint lezajlik a csere...Ja, valszeg a kipu is cseres lesz, mert a LASER dobokrol nagyon jokat hallottam.Komplett rencer lesz.Ja, meg powerkomondor...

Mondjuk ezeket mind nem a biztis penzbol fogom...Csak jojjenek a zsiros gazdag ausztralok .

Majki, mibol jottel ra

aMugy, eppen ellenkezoleg, ugy megorultem, mikor eloszor lattam benne draga cuccokat...Ne ertsd felre, nem vagyok sznob, de jo latni, h nem csak olcsobb cuccok vannak a vilagon...Tudni kell a csucstechnikarol is valamit...Amugy, me mivan a fastride-ban, valami felni?
Nem hinném.Még így is sok maradt.
Akkor úgy fogsz menni a pályán mint a villám
10 nél tartok 2 hónap alatt de van mit még leadni.De most beleférek a bűrbe.
Nem, minek hívjam?
Mondtam neki, hogy Te felhívod, úgyhogy ez rajtad maradt
nekem is sikerült leadni most 3-4 kilót azzal, hogy esténként csak 1 sört iszok
Basszus, amennyit mozgok mostanában, nem kéne számítani a kajának.
Sayer Úr ki volt kapcsolva
holnap felhívod a górét
Hasra pizzával?
na ja , de múltkor is láttam büfés képet
Mit panaszkodsz, én csak 4-et adtam le, pedig edzek mint állat.
akkor még nem tudtam , holnap hívd fel a górét hogy tényleg igaz-e a hír plíz
ne is mond , január közepe óta edzés és délután nó kaja lement 6-7 kiló de már 2-3 hete stagnálok 82-83 között, pedig le akarok menni 80-ig...
Jóestééét
Ma már beszéltem egyszer a pálya tulajjal, most kihagyom.
Te Dara!
Mi ez a szombat délutáni program megszellőztetése
Délután még nem is mondtad.
Ez jobb.De nem.Saláta,reszelt répa,reszelt káposzta.Brrrrrrrr.Bele kéne férni a leölt tehenek kültakarójába.
pörkölt nokedlivel + koviubival
Nagyon jó lett!
Vagy nem.
Én pl egyre lassulok ahogy öregszem.És egyre nagyobb a fogyasztásom.
Az :)
na ja az elején így van , azután elkezdesz gyorsulni és egyre ritkábban fordul elő , jobb esetben
én is szabadnap, én is hétköznap! hátha kevesebben vannak. sípályán is utálom amikor kerülgetnek... tudom, h a hátulról jövő vigyáz, de én ahhoz vagyok szokva, h én előzök, nem pedig fordítva... bezzeg motoron! :-)
szabadnap , nekem is csak úgy megy
Négyre melóban a helyem de ki tuggya.Kiderül ami bederül.
délután jobb , mivel sok a rendezvény hétvégén , ezért tervezem a hétköznapi pályázást is