Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy ennek a francnak a doboza relatíve de ez már nem fér bele.Május,több pénz,melegebb idő,mégtöbb szabadidő és megyek.Jellemzően hétfő déllelőtt.
Én meg hülye vagyok.Eltapsoltam vackokra a rávaló pénzt.Pedig tervben volt és félre is lett rakva.Szánalmas tudom.
akkó hozzad a padlást is
Padlás lomtalanítása.
erre akartam még válaszolni, csak úgy pörög a topic, h 2-3 oldalt is vissza kell keresni... szóval én nagyon szeretnék jönni, de egyszerűen családilag nem tudok. és nem azért mert fogják a tökeimet :), hanem mert egész héten a feleségem idegeit nyúvasztja a gyerek (15 hónapos), végre ott a hétvége, egyszerűen nincs pofám azt mondani, hogy tessék 48 órára eltűnök, oldd meg ahogy tudod... szóval ez van.. .attól függetlenül ő maga szokott engem elzavarni motorozni, de napokra nem fogok felszívódni. Egy Bp-Krakkó-Zakopane-Bp van betervezve, de megpróbálom 1 alvással megoldani. Egyedül, vagy egy barátommal. De lehet, hogy nem is ebben az évben.
Ugyanez az oka annak is, h az utsó pillanatig nem tom megmondani (pl múlt hét), h jövök-e. Aztán meg előtte este hivogatom Zolit, h mikor lesz a túra, erre kiderül, aznap volt... azt se tudom hol áll a fejem, meló, különmeló, stb.. ..örülök, ha edzésre lejutok.
na ennyit :-)
Sziasztok!
Nekem egy 650-es 2003 utáni bal oldali lábtartó kéne(nem utas)
Nincs valamelyikőtöknek elfekvőben? Vagy valami bontót tudtok?
Előre is köszi...
jaja, már vágom!
visszaolvastam, és Zsolt7 szkennelménye alapján tiszta, h ez nem a számolgatós fajta.
hozd ki a füvet, a pálya az ugye adott, az astrát + az önindítót rakd be az izzókészlet mellé
még valami problem
Sebváltó helyzetét érzékeli.Asszem az ellenállásokhoz van köze de nem tutter.
Utálok füvet nyírni.Akkor pályát meg főleg.Astra önindítót meg hogy?
engem ezeknél mindig az érdekel, h a sebváltó sebességfokozat-jele alapján dolgozik, vagy a haladási sebességet osztja a motorfordulattal. ez utóbbiak az "univerzálisak", amennyire tudom.
a szünetekben megcsinálod a pálya szélén oszt csá
Nem kakucson.Itthon.Mindenféle halaszthatatlan házi mókolás.Olajcsere,gyertyacsere,önindítócsere,lomtalanítás,stb.
szontam de
Nekem vazze.
majd Zomba beszél a pályatulajjal , ő megmondja a tutit
Házi hétvége lesz.
Tényleg jó a videó.
És nem is mentünk gyorsan.Tök szabályosak és civilizáltak voltunk.
V2 nincs kitiltva , jöhetsz nyugodtan
Most hétvégén lesz nálunk (vagyis Gyulán) pálinkafesztivál. Vasárnap lesz Hárli Dévidzon találkozó és motor szépségverseny. Érdekel valakit képekben? Csak azért kérdezem, hogy vigyek magammal FotografírenMasínt vagy ne?
Én még nem megyek a gixxeresek szerveznek valamit oda.
Vezetéstechnikai nap lesz, Én úgy tudom, de érdeklőggyétek meg holnap -on
Biztos?
Mert a gixxerhaccáz topikban mondták állítólag nem tudnak róla a pályán.
nekem ez nem tetszik annyira, de végülis nem is nekem lesz.