Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menet közben még mem tesztelted?
Emelőn volt úgy próbáltam.
Menet közben tesztelted,vagy állo helyzetben?Állo helyzetben nekem nem müködött pontosan.Aztán mentem vele egy kört és ott már hibátlan volt.Azota is jol dolgozik.
Köszönöm szépen, egyébként próbáltam úgy ahogy mondtad de nekem nem jött össze. 1-es még jó volt de amikor betettem 2-be akkor is még egyest írt, meg kihagyta a 4est...
SIFINEK!
Szia!
Ha be tudnád ide rakni azt nagyon megköszönném mert amit én kaptam magyar nyelvű leírást annak mind a két felére ez van írva, pont a lényeg hiányzik.

Szlovák média túrára nem jön senki?
akkor át fogok gurulni Janóékhoz. tényleg, a szegecsek... nem tudom, miért gondoltam rögtön lángra... biztos túl sokáig foglalkoztam kocsikkal
A vasárnapi csesznek nekem csúszik illetve ha mentek akkor 11 óra felé utánatok tudok csavarni.....
ezen agyaltam én is.ráadásnak van egy barátom autókra csinál sport dobokat.hozok egy láda sört oszt megtömjük mint az állat,még a hugát is
Meg még házilag is.Nem nagy kunszt.Lefúrni a szegecseket szétkapni megtömni és vissza a szegecsek.
nekem is meg kell tömetni a joshit mert kezd sárgulni a lemez rajta,meg ordít mint az állat
Jaja.Nekem is néha 1 ben 2-t mutat de elindulok visszaáll 1 be.Utána már megyeget neki ez a számolós téma.
Bocs.Csesznek akart lenni.
Szeva SIFI!Nekem is GIPRO van.Nem kell tanitani,tudja magátol a fokozatokat,csak ne állo helyzetben probáld ki.Miután bekötötted,kitámasztót lenthagyod,beteszed egyesbe majd gyujtás ráad és kész.Ha van rajta TRE mod akkor ted a 6-os programra.Ennek menete benne van a kezelési utmutatóban.Üdv.Többiektöl kérdezném,vasárnap lesz Csezsnek?
kérdés. szerintetek meg lehet oldani szépen egy kipufogó újratömését? persze nem mag a a tömés a kérdés, hanem hogy ehhez fel kell nyitni... szerintem az enyémnek nem ártana. Janóékra gondoltam egyébként. vélemény, tapasztalat?
a gipro az tanítós,meg hamarabb téveszt.
proptech azt nem kell tanitani.
ha jól hallottam
Én tanítottam be.A papíron elvileg le van írva.Már nem emlékszem hogy.Max ha megtalálom berakom ide.
A betanítás az miből áll? Neked kellett olyat csinálni vagy mindjárt felismerte?
Ha igen el kéne helyezni a tépőzáras bzbasszal elrendezni a kábeleket és elvileg ha nem ismeri fel a fokozatokat betanítani.
És ha bekötöttem van valami teendő vagy már kész is?
Köszi!
Van két csatlakozód meg egy pozitív amin nincs csati.A kettőt a tank alatt a forgópont környékén a kettes henger mögött lévő vezetékkötegben lévő ugyanolyan csatik közé kell dugni.Széthúzod és a kijelzőn lévő párját beledugod és a másik felén ugyanúgy.Utána meg egy pozitívot kell adni neki.
Sziasztok!
Akinek van fokozatkijelzője (gipro) attól kérnék egy kis segítséget.
Amit kaptam hozzá magyar nyelvű leírást annak hiányzik egyik fele mert ugyanazt nyomtatták a papír mindkét felére.
Ami van két csati a fokozatkijelzőn azt hova kell dugni? Bekötés után mi a teendő?
Előre is köszönöm: Sifi
hozd ide a Mikit én feldarabolom a láncossal