Menet közben tesztelted,vagy állo helyzetben?Állo helyzetben nekem nem müködött pontosan.Aztán mentem vele egy kört és ott már hibátlan volt.Azota is jol dolgozik.
Köszönöm szépen, egyébként próbáltam úgy ahogy mondtad de nekem nem jött össze. 1-es még jó volt de amikor betettem 2-be akkor is még egyest írt, meg kihagyta a 4est...
Szia!
Ha be tudnád ide rakni azt nagyon megköszönném mert amit én kaptam magyar nyelvű leírást annak mind a két felére ez van írva, pont a lényeg hiányzik.
Szeva SIFI!Nekem is GIPRO van.Nem kell tanitani,tudja magátol a fokozatokat,csak ne állo helyzetben probáld ki.Miután bekötötted,kitámasztót lenthagyod,beteszed egyesbe majd gyujtás ráad és kész.Ha van rajta TRE mod akkor ted a 6-os programra.Ennek menete benne van a kezelési utmutatóban.Üdv.Többiektöl kérdezném,vasárnap lesz Csezsnek?
kérdés. szerintetek meg lehet oldani szépen egy kipufogó újratömését? persze nem mag a a tömés a kérdés, hanem hogy ehhez fel kell nyitni... szerintem az enyémnek nem ártana. Janóékra gondoltam egyébként. vélemény, tapasztalat?
Van két csatlakozód meg egy pozitív amin nincs csati.A kettőt a tank alatt a forgópont környékén a kettes henger mögött lévő vezetékkötegben lévő ugyanolyan csatik közé kell dugni.Széthúzod és a kijelzőn lévő párját beledugod és a másik felén ugyanúgy.Utána meg egy pozitívot kell adni neki.
Sziasztok!
Akinek van fokozatkijelzője (gipro) attól kérnék egy kis segítséget.
Amit kaptam hozzá magyar nyelvű leírást annak hiányzik egyik fele mert ugyanazt nyomtatták a papír mindkét felére.
Ami van két csati a fokozatkijelzőn azt hova kell dugni? Bekötés után mi a teendő?
Előre is köszönöm: Sifi
Ha be tudnád ide rakni azt nagyon megköszönném mert amit én kaptam magyar nyelvű leírást annak mind a két felére ez van írva, pont a lényeg hiányzik.
proptech azt nem kell tanitani.
ha jól hallottam
Akinek van fokozatkijelzője (gipro) attól kérnék egy kis segítséget.
Amit kaptam hozzá magyar nyelvű leírást annak hiányzik egyik fele mert ugyanazt nyomtatták a papír mindkét felére.
Ami van két csati a fokozatkijelzőn azt hova kell dugni? Bekötés után mi a teendő?
Előre is köszönöm: Sifi