Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágd meg!

1 amikor lefelé
1 amikor fel
Vágd fel 3 darabra.
bakker még a youtube-ra sem fér fel a vidi
töltöm reggel ota de 6 óra mire fent lesz.
Az tényleg nem semmi..Nekem most olyan 6,5 körűl fogyaszt a paripa normál menetnél..Persze egy kis plusz nafta még elfér rajta..
Videjóóó?
persze mert k&n szűrőhőz volt igazítva a szoftver(valószínű).most csak egy kis +kapott a joshi rendszerhez.
a 10 az tenyleg egy kicsit sok...
A 7 az mar jonak tunik .
közel 10-et.de valószínű azért is mert a szoftver sport szűröhöz lett igazítva anno,de sima lett belerakva.most így hogy Sanyi visszaállította a Szlovák túrán 7 körül evett 2személyel,pedig lett neki verve rendesen néha.
Miert mennyit evett?
a yoshi-ra nem hatott az igaz
múltkor a Sanyi allított a szoftveren,hogy ne egyen annyit,és mondta hogy lehet nem is fog durrogni mint az állat.kevesebbet eszik de durrooooog ugyanugy
Csendesebb?
nekem most valvoline durablend 10-40 4t van benne.teljesen jó,és még csendesebb is lett a motor töle,mint a motul -tól.
különösebben nem érdekel a dolog mert a vizsgám megvan tehát,nagy baj nem lehet.ha meg szemétkedik a rendőr akkor úgy is mind1.
Elvileg azon a papíron rajta kell lennie a kategóriáknak és ilyet kapsz akkor is, ha cserélik a jogsit.
Mindenkepp motorkerekparba valo olaj kell! Az autoba valoval csuszna a kuplung pl. Ja es szerintem 10W40-et hasznalj, ezt irja elo a konyv is, ha jol remlik
Igen szükséges.4T motorkerékpár olajat kell beletenni.Olyat amit a gépkönyv előír specifikációjút.
De rakhatsz bele Vénuszt és floriolt is.
Rendőrje válogatja hogy elfogadják az igazolást.A legtöbb nem szemétkedik.És hozzátenném hogy egy éve megvan a jogsim és a kutya nem nézett rá azóta.
Hello Mindenki,

valako ossza már meg velem azt az infót, h SV1000S-be milyen motorolaj kell?
Az rendben van hogy 10W30 full szintes, de kell hogy 4T olaj legyen? Gondolok itt arra hogy szükséges e az az adalék ami a 4T olajban benne van, hogy ne csússzon meg a kuplung?

Köszi
nekem is 40nap alatt meglett úgy hogy minden sikerült elsőre.
de még mindig lehet bibi,mert hallottam olyat hogy azzal a papírral amit az okmányiroda kiad,azzal csak b kategóriát lehetne vezetni,még meg nem jön az új jogsi.de a franc se tudja már.
Vizsga után pár nappal asszem eggyel vagy kettővel kiadták az igazolást.A csere viszont másfél hét volt.
Én is be voltam sózva, bár nekem gyorsított vizsgáim voltak.
igen már vizsga után rögtön be is mentem,bár kiröhögtek
holnap reggel megint bemegyek aztán viszek a csajoknak bent valami nasit hogy tuti legyen a dolog.
Ki fogják adni. Nekem 2 nap múlva kiadták. De ugye szóltál a vizsgán, hogy bemész érte személyesen?