nekem attól függ kiadják e a közlekedés felügyeletnél a papírt péntek reggelig.ha igen akkor aznap még az okmányirodába adnak egy igazolást hogy folyamatban van a jogosítvány cserém.ha összejön akkor valószínű hogy megyek veletek.
Ne viccelj már, négy és fél hónap még akkor is nagyon rövid idő, ha nem akadékoskodnak és hajlandóak fizetni. Neked ez az első baleseted? (Mármint bármilyen járművel).
Sanyi, kepzeld a bizti vegul mar nem tudott mit kitalalni, atutaltak a szamlakra a penzt .
Gyerekek, amennyi kifogast ezek tamasztottak, meg az idohuzast, meg a tomenytelen level (szigoruan tertiveveny, ajanlottan ) amit valtottunk, hat baszki ehhez kellett 4.5honap
gyari alaktreszekkel 2.2M lett volna a javitas , amibol lassan BK-t lehet venni...Persze a toredeket kaptam meg, de nem vagyok elegedetlen, maradt benzinre a nagygeneral utan .
Az SV-nek hany collosak a kerekei?Lattam ra 17" marchesini felniket, potom 2rugoert (dollarban mondjuk ), es magnezium nagyon bejon...Tudom, tobbet erne a ket kerek mint az SV, de idenre jo szezont varok, sok zsiros vendeggel... felnik
hat meg is ut a guta, h elobb latod mint en...Napszemcsit vigyel, vakitani fog
Pont a legroszzavkor jott a hajozas...Elkezdtem erezni a motort, kapizsgaltam, h merre lehetne fejlodni.Mondjuk a majrementes gumitol meg 1/2centire voltam, de kello gyakorlassal...
Kakucsra nem jutottam ki, ami b@ssza a csorom...H/ringet is szivesen kiprobalnamm, mar csak az aszfalt minosege miatt.
Lttam egy log/ot rola, nem tunt veszesnek a sebesseg egy atlagos 2:20as korhoz...
Neked hát, kinek másnak :)
A vicc az, hogy előbb fogom látni a ruhád Majd beszámolok róla milyen szép fehér Amúgy köszi a számcserét, amúgy is akartam telefonálni
Amúgy médián hova írtál mert nem láttam...
Latom mar egeti a zsebed
Gyerekek, amennyi kifogast ezek tamasztottak, meg az idohuzast, meg a tomenytelen level (szigoruan tertiveveny, ajanlottan ) amit valtottunk, hat baszki ehhez kellett 4.5honap
gyari alaktreszekkel 2.2M lett volna a javitas , amibol lassan BK-t lehet venni...Persze a toredeket kaptam meg, de nem vagyok elegedetlen, maradt benzinre a nagygeneral utan .
Az SV-nek hany collosak a kerekei?Lattam ra 17" marchesini felniket, potom 2rugoert (dollarban mondjuk ), es magnezium nagyon bejon...Tudom, tobbet erne a ket kerek mint az SV, de idenre jo szezont varok, sok zsiros vendeggel...
felnik
ki gyart meg felniket amugy?
hat meg is ut a guta, h elobb latod mint en...Napszemcsit vigyel, vakitani fog
Pont a legroszzavkor jott a hajozas...Elkezdtem erezni a motort, kapizsgaltam, h merre lehetne fejlodni.Mondjuk a majrementes gumitol meg 1/2centire voltam, de kello gyakorlassal...
Kakucsra nem jutottam ki, ami b@ssza a csorom...H/ringet is szivesen kiprobalnamm, mar csak az aszfalt minosege miatt.
Lttam egy log/ot rola, nem tunt veszesnek a sebesseg egy atlagos 2:20as korhoz...
A vicc az, hogy előbb fogom látni a ruhád Majd beszámolok róla milyen szép fehér Amúgy köszi a számcserét, amúgy is akartam telefonálni
Amúgy médián hova írtál mert nem láttam...