Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csumigumi!
Mi a helyzet?Melózol?
en is

faszom, koran van meg...Alig vagyok ebren par oraja, nem fut minden funkcio
Írtam smileyt, no
Relax...Nincs hugom, maris stresszelsz

Tudom, h nagy guru vagy ertem en, nem beszolni akartam csak elsore a szamologep furat dobott, na.
Amúgy ez nem azt jelenti, hogy 60-nal fogunk menni, ez olyan 90-100-as tempóval fog kijönni. :)
Hát bocs, de én nem egy túrát szerveztem már, hanem inkább többet :) Ha járnál többre, akkor tudnád, hogy kb 60-as átlaggal kell számolni, és akkor még nem volt pisi-kakai-kaja-pia-foto...
200km 3.5ora?Ez meg a Vbkmse sebesseget is alulmulja...Nem dollar?Kepzeljetek, h en mennyivel kozlekedem, na es en is LASSUNAK talaltam...

Vagy, megyunk egy orat 150nel, majd hosszabb pihi?

amugy, kar, h itt se leszek otthon
2010.05.07-09. SVmedia.hu Évadnyitó Szlovákia

A már hagyománnyá vált, bár tavaly ausztriává vált, évadnyitó túránkat ismét megrendeznénk. Helyszínként a télen megismert panzióba mennénk.
Mielőtt megkérdeznétek, hogy miért nem pünkösd, hát azért mert akkor senki sem ér rá...
Indulás: péntek 17h csoportosan az M3 kivezetőjéről a Shell kúton, vagy aki később végez, egyénileg (ezt kérlek jelezd!).
Kajára készüljetek, mert csak reggelizni fogunk tudni, este már nem érjük el a konyhát!
Szombat egész napos körtúra.
Vasárnap aki akar jön velünk egy kis kerülővel, aki nem az hazacsavar a rövidebb úton.

Szállás:
20 fő esetén: 25euro/fő/2 éj (kb 3400Ft/fő/éj)
30 fő esetén: 23euro/fő/2 éj (kb 3100Ft/fő/éj)

Kaja, pia:
Sör: 1euro/0,5l
Kávé, tea: 1euro alatt
Leves: 1-1,3euro
Főétel, pizza: 4-6euro

Túraterv:
Péntek: kijutás kb 200km, nem autópályán, szép helyeken. Kb 3,5 óra. (kaja már valószínűleg nem lesz a szálláson este!)
Szombat: 500km-es túra a Tátrában, átnézünk a Lengyelekhez is, de csak szerpentínek felé. Indulás 9.00, hogy konyha zárás előtt visszaérjünk.
Vasárnap: kb. 300-350km hazafelé az 577-esen. Ráérünk elindulni.
Legközelebb szójjá mondjuk ha nálatok vagyok :D
merre van az arra...

ezt tudom hozni-lancspray, lanctisztito, fektisztito, van valami polirozos spray.
5-ert?De ehessek am a blokkrol is
Ha lehozod hozzám 5ezeré lemosom
Majki a bolcsesz:DDD Koszonjuk a tudnivalokat romarol

bfg: nalam kevesebbet aligha tudhatsz a motorokrol...Meg lemosni sem mostam soha.Tenyleg, valaki vallal bermosast?Megfizetem!

Komolyan kerdezem.Egyik nap meg otthon, nekialltam lanctisztitas/hatsokerek/stb. resznek.Mivel nem vagyok jaratos a temaban, elkurtam egy csomo rongyot, lancsprayt, fektisztitot, lanctisztitot stb.Na meg a draga idomet...
miért nem?
SVmedia évadnyitó túra május elején.
Részletek itten...
LOL, ez tényleg durva
Nincs, de talán lesz aki elvisz...
nem értettem hirtelen honnan ismerős a háttér,de rájöttem a kecskeméti tecskó az
na végre valaki a bács megyéből is ír
Egyébként azért választottam a Hyot, mert a csuklóm ki van készülve, viszont fejidomos gépet kerestem. Az SV-nél nem találtam ilyet, a többit meg aranyárban mérték.
Az megy eleget a konditeremben..
Nyakizomgyakorlat,nyakizomgyakorlat,nyakizomgyakorlat................
Azér mikor átültem az sv-ről a tuono-ra kellett egy kis idő mire megszoktam a szélvédelem hiányát..
Kár pedig akkor jó választás lenne.Szólj bele nyugodtan legalább nem azt hiszem hogy csak én vagyok itten a nagyfejű aki ossza az eszet pedig a kutya se kiváncsi rá.