Ma énis elővettem a japán csajomat 1kis szezon bemelegítő gurulásra.A menün szerepeltek:Elkerülő szakaszok,sok körforgalom,városi krúúzolás,még körforgalom,még elkerülő autóút.
Persze hogy nincsenek. Múlt hét pénteken, mikor kint voltam, nagyon unalmas volt, mert nem volt rajtam kívül senki. Ebből látszik, hogy a motorozás társas tevékenység .
Egyébként hétköznap délelőtt szinte mindig nagyon kevesen vannak.
Én életem 3-4. pályanapján mikor egyedül mentem le Kakucsra, avval szembesültem, hogy Supermotosok baráti összejövetele volt, kb 30 supermoto volt kint. Én voltam egyedül "sportgéppel", alig paráztam az elején , de nagyon jól éreztem magam, nap közepére a középmezőnnyel tudtam tartani a lépést. Akkor készült a 2008-as kakucsi kép ami az adatlapomon is rajta van
Olvastam, hogy már más programot szerveztetek, sajnálom hogy nem jössz, lehetett volna egy csomót továbbfejlődnünk (holnapi nap nem lesz light-os, sok MZ - akik nagyon mennek )
Zoli, azért azt se felejtsd el, h Májki hány km-t tudhat a háta mögött és én mennyit...Így viszont nem rossz, h nem tudtak lerázni