Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

minnél több annál jobb...Kezdek ráérezni az ízére

Zoli, azért azt se felejtsd el, h Májki hány km-t tudhat a háta mögött és én mennyit...Így viszont nem rossz, h nem tudtak lerázni
Na má megin ilyenko cseteltek... hihetetlen...
druszám!
Hasznald ki a meglevo menest.Utana johet a plusz lo.
minek annyi?
ízlések és kanyarok...

El sem tudom képzelni, milyen lehet -40lóval együtt élni .Nem akarom megtudni...

Inkább +40 lovat tudnék még megkedvelni...
Nemaze de te sem vagy egy sumos alkat es az ezres is combosabb egy jo 40 pacival.ez nem keves.
Májki verébsúlya, meg Dóri súlya még együtt is aprópénz , jó hogy gyorsult...

Én megéreztem utassal na...

Ööööö, legközelebb a másik gyertyám is becsavarom, azt akkor lesz nemulass
nana.
Ma énis elővettem a japán csajomat 1kis szezon bemelegítő gurulásra.A menün szerepeltek:Elkerülő szakaszok,sok körforgalom,városi krúúzolás,még körforgalom,még elkerülő autóút.
Mennek ezek pont amennyire kell.
Meg a 650-es sem tunt annak Dorival hatul nekem.Ugy ment mintha zsinoron huznak.
úgy látszik a fehér gyorsít
(remélem hasonló sors vár rám )

Májki, én maradok a literesnél...Ha akarom elmegy 5 lityivel, túrásan, ha akarom kitépi a karom.De utassal akkor is LOMHA
Koszi ha megyek mindenkepp irok.Minden segitseg jol jon.Ebben meg lama vok de fejlodni akarok.
Ha egyedül mész és érdekel, írok pár javaslatot mit kellene gyakorolnod, hogy az átlagnál gyorsabban begyakorold a pályát
Na ezt fogom jatszani.Par dellelottin meg kene tanulni mi hol merre van a palyan.Utana mar nyugodtabb az ember meg ha tomeg is van.
Persze hogy nincsenek. Múlt hét pénteken, mikor kint voltam, nagyon unalmas volt, mert nem volt rajtam kívül senki. Ebből látszik, hogy a motorozás társas tevékenység .
Egyébként hétköznap délelőtt szinte mindig nagyon kevesen vannak.
Azert egy hetfo-kedd delelott csak nincsen 30 motyos fenn a hetvege utan.
Én életem 3-4. pályanapján mikor egyedül mentem le Kakucsra, avval szembesültem, hogy Supermotosok baráti összejövetele volt, kb 30 supermoto volt kint. Én voltam egyedül "sportgéppel", alig paráztam az elején , de nagyon jól éreztem magam, nap közepére a középmezőnnyel tudtam tartani a lépést. Akkor készült a 2008-as kakucsi kép ami az adatlapomon is rajta van
Csak ő volt fehérben.Nem véletlenül.
A fehér ruhás a Szobbal! (unokaöcsi) Na őt nem tudnád elkapni soha, pedig fele akkora a gépe mint a tied! Iszonyat hogy megy!
Akkor még jó, hogy kihagyom!

egyszer egy olyanon akarok lenni, hogy Te + Rém és Én! Mert a robogósok és MZ-sek lealáznak!

Vmi hétköznap kellene! Szabim annyi mint a huzat!

Jövök én még felétek, és ha nagy leszek ......
Az jó.Legalább kihívás lesz utolérni titeket.
Jelentem, tavaly nyár eleje óta mindenki fejlődött , de ez a szép a motorozásban, vannak kihívások
Szeva Bud!

Olvastam, hogy már más programot szerveztetek, sajnálom hogy nem jössz, lehetett volna egy csomót továbbfejlődnünk (holnapi nap nem lesz light-os, sok MZ - akik nagyon mennek )