Ha lehet csinálj egy kevésbé kompromittáló rövidebb verziót! .....jó volt a mai guriga, kösz Bud...... ....Zoli pedig teljesen megvadult......nemsokára valami sor4-en látjuk valamelyik pályán.....
2 óra az összes mai felvétel 11gb helyet foglal, szétvagdaljam és felrakjam az egészet youtube ra vagy elég ha az egészból csinálok egy 10 perces 'klippet'?
Bizony mondom néktek ez jó volt vala! A jövőhéten egy 577 és teljes a kép! De ha jó az idő akkor egy nyúlkergetéses húsvétvasárnapi visegrádot is tolhatunk!
Sziasztok!
Egy nagyon alap és hülye kérdésem lenne. Hogyan lehet Suzuki Sv-n (2003-tól) a műszerfalon az időt beállítani. Már végignéztem egy két kezelési útmutatót, de valahogyan nem akadtam rá. Eddig viszont nem kellett bántanom.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek.SV650S (2003-as!) kapcsolási rajza kéne, mert riasztómat szeretném bekötni! Nagy segítség lenne! Előre is köszönöm a segítséget! Minden jót, széles utat, gumifákat mindenkinek! Hali
Hali akkor nincs valakinek ötlete honnan lehet svhez szerezni kuplungkosarat nagyon nagy holtjátéka van űresbe jár a motor vagy terhelés nélkűl ugy csattog mintha szét akarna esni enhén idegesitő uj kuplung 100 péz körűl van találni ilyet bontóba?
megint voltunk kb. 50-60 mocival, meg 70 fővel...Nagyon durván festett!
Ez fog hiányozni keddtől mint állat:)
É is örültem ,h összefutottunk...
Mi leváltunk 4-esben a másik csapatról és kicsit odaléptünk a pedálnak, h kezdésre citára érjünk, épppen sikerült is
http://www.youtube.com/watch?v...
Állati volt a hangja.A srácon fehér csizma volt
Cita beszarás, mondjuk egy decemberihez képest
A képeket feltölteni de sos!
Én már a Lánchíd-körforgónál kiálltam.
Elnézést, nem köszöntem el, de haza kellett jönnöm, így kiálltam a Westendnél a sorból.
Vidám volt a Cita is.
Egy nagyon alap és hülye kérdésem lenne. Hogyan lehet Suzuki Sv-n (2003-tól) a műszerfalon az időt beállítani. Már végignéztem egy két kezelési útmutatót, de valahogyan nem akadtam rá. Eddig viszont nem kellett bántanom.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.