Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó ez a banda így! Lehetne ebből rendszer! Jövőhéten meg SK!
Ha lehet csinálj egy kevésbé kompromittáló rövidebb verziót! .....jó volt a mai guriga, kösz Bud...... ....Zoli pedig teljesen megvadult......nemsokára valami sor4-en látjuk valamelyik pályán.....
Sztem elég egy mix! :D De tudod? A záróvonalat vágd ki! :D
2 óra az összes mai felvétel 11gb helyet foglal, szétvagdaljam és felrakjam az egészet youtube ra vagy elég ha az egészból csinálok egy 10 perces 'klippet'?
odabasz
Tényleg jó lett az út?
cseszneki túra

megint voltunk kb. 50-60 mocival, meg 70 fővel...Nagyon durván festett!
Jól nézett ki az a Sövö:)

Ez fog hiányozni keddtől mint állat:)

É is örültem ,h összefutottunk...

Mi leváltunk 4-esben a másik csapatról és kicsit odaléptünk a pedálnak, h kezdésre citára érjünk, épppen sikerült is
Ma összeraktam a motort,szóval lehet hogy én is megyek.Viszont eszembe jutott valami :
http://www.youtube.com/watch?v...
Meglepődtél mi tesó? Jó volt! És tetszett, hogy dollárék is megjöttek! Fasza buli volt!
kinek van fekete fejlámpás fehér sv-je?Two brothers dobokkal?
Állati volt a hangja.A srácon fehér csizma volt

Cita beszarás, mondjuk egy decemberihez képest
Ok, megpróbálok odaérni, de ha nem vagyok ott 12:00kor, utánatok megyek...
Bizony mondom néktek ez jó volt vala! A jövőhéten egy 577 és teljes a kép! De ha jó az idő akkor egy nyúlkergetéses húsvétvasárnapi visegrádot is tolhatunk!

A képeket feltölteni de sos!
Szerintem is jó volt!
Én már a Lánchíd-körforgónál kiálltam.
Köszönöm a túra lehetőséget remek volt

Elnézést, nem köszöntem el, de haza kellett jönnöm, így kiálltam a Westendnél a sorból.
Vidám volt a Cita is.
igen ,és lehúzod NYOMATÉKRA!
Kimész ODO-ba majd lenyomva tartod mindkét gombot.
Sziasztok!
Egy nagyon alap és hülye kérdésem lenne. Hogyan lehet Suzuki Sv-n (2003-tól) a műszerfalon az időt beállítani. Már végignéztem egy két kezelési útmutatót, de valahogyan nem akadtam rá. Eddig viszont nem kellett bántanom.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
www.svmedia.hu -- karbantartás
Sziasztok.Megjött a bukógomba.De melyik csavart kell kihajtanom és a helyére raknom?mert van ott 3 is...És csak simán kihajtom azt és betekerem ezt?:D
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek.SV650S (2003-as!) kapcsolási rajza kéne, mert riasztómat szeretném bekötni! Nagy segítség lenne! Előre is köszönöm a segítséget! Minden jót, széles utat, gumifákat mindenkinek! Hali
holnap az FTC pályától 12-kor indulunk, ha van kedved, gyere oda.
Jó túrázást!
A sugo motors bontott SV.tKérdezz rá itt a motorbontók topikban.
Hali akkor nincs valakinek ötlete honnan lehet svhez szerezni kuplungkosarat nagyon nagy holtjátéka van űresbe jár a motor vagy terhelés nélkűl ugy csattog mintha szét akarna esni enhén idegesitő uj kuplung 100 péz körűl van találni ilyet bontóba?