Azert ragaszkodok hoza, me a fszom gondolta ket hete, hogy nem tudom megvenni. :) Nalam volt a szerzodes is. Ma meg is mondtam neki, hogy ne csodalkozzon, ha jovo hetre megveszek egy masikat.
Most hetvegen is jo lett volna, sot akar holnap is el tudnam vinni, ha akarnam, csak azt szeretnem, ha a vetel elott muszakiztatna le, mert a Raptor dob, ami rajta van, nem muszaki vizsga kompatibilis.
O szakitott a menyasszonyaval, atvitte a motort egy masik varosba az "aposa" garazsabol, most Ausztriaban van. Engem eloleptettek a munkahelyen (csak tobb melo, nem nagyobb fizetes ), munkaleadasi hatarido, felmondo kollega melojanak atvetele.
Aztan meg gyereket tervezunk a felesegemmel es vannak olyan napok, amikor kizart a tartos tavol maradas
Szoval ha rajtam mulik, mashonnan se lenne.
Aztan ugy vagyok vele, hogyha mar ket evet birtam varni, akkor az a par nap mar nem akadaly, de a szerzodes alairasakor legyen meg a friss muszaki is.
Nem a hülyegyerek effekt villan be hanem az, hogy nem értjük miért ragaszkodsz egy problémás géphez mikor tele van a net jobbnál jobb gépekkel.....persze lehet, hogy sokat kell némelyikért menni, de talán megéri......
Most hetvegen is jo lett volna, sot akar holnap is el tudnam vinni, ha akarnam, csak azt szeretnem, ha a vetel elott muszakiztatna le, mert a Raptor dob, ami rajta van, nem muszaki vizsga kompatibilis.
O szakitott a menyasszonyaval, atvitte a motort egy masik varosba az "aposa" garazsabol, most Ausztriaban van. Engem eloleptettek a munkahelyen (csak tobb melo, nem nagyobb fizetes ), munkaleadasi hatarido, felmondo kollega melojanak atvetele.
Aztan meg gyereket tervezunk a felesegemmel es vannak olyan napok, amikor kizart a tartos tavol maradas
Szoval ha rajtam mulik, mashonnan se lenne.
Aztan ugy vagyok vele, hogyha mar ket evet birtam varni, akkor az a par nap mar nem akadaly, de a szerzodes alairasakor legyen meg a friss muszaki is.
nézz már be a gixxerhaccá topikba ( hsz 31633 ) bittedanke.
En is ra voltam keszulve, de nem jot ossze a vetel sajnos.
Majd jovo szombaton...
Igy kivulrol latnam magam, meg lennek gyozodve, hogy "a hulyegyereknek sose lesz motorja, csak bejarkal irogatni a forumra"
Majd egyszer elgurulok feletek, hogy elhigyjetek, hogy tenyleg vettem egyet
Vannak szép képeid?
Oda kellett tenni a tüzet, hogy beérjelek benneteket!
Kevesebb a stressz.