Nem tudjuk miért kérdezte, nem vonnék le semmi következtetést.
Pl. ha évjáratot akar belőni, nem hülyeség a kérdés.
Igaz, 96 előtt is fordított villa volt, a régieket nem is néztem
Robbantott ábrák szerint 98 évjáratból is létezik olyan típus, amiben upside villa van.
Előnye is van ennek a villának nem csak hátránya, csak értékrend kérdése, kinek mi a jobb, ha beszarik a szimering nem folyik el az olaj, szerintem kevésbé sérülékeny a kövekre.
Ok kicsit nagyobb a rugózott tömeg, meg kevésbé merev.
Ennek nagyjából stimmel az évjárata(96-98 ig néz ki így), viszont az árát megkéri, tán megy felfelé a motorok ára
(2008-ban közel ennyiért vettem a 98-as RMX 250et japán importként patika állapotban)
99 től van fordított teló.
A powert azért érdemes megnézni ha suzuki krossz vagy endurót veszel, ezt ne feledd!
Mindegyik azért hullik szét, mert nem jól van beállítva/összerakva, vagy nem figyelnek a kopásokra.
95 még 2 csatornás, mint az RMX, 96-tól 1 csatornás,
99-től meg alakítottak a power végén lévő kiemelő alkatrészen, ez már kevésbé hajlamos törni, plusz 2 oldalt csapágyazott, stb.
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni.Van egy 2007es 450es RM-z-m.Még karburátoros.Ha felmelegszik akkor elkezd fuldokolni ,durrogni. Ki lett pucolva a karburátor,megnéztük a szelepeket ,gyertyát. Hidegen nem csinálja.Valakinek nem volt ilyen baja? A vezetékekre és a gyújtás alaplapra gondolok,valami tanácsot adjatok hogy mit nézzek még meg.Köszi
sziasztok
lenne egy Suzuki rm 125 olyan 1985-1990 közötti pontosan nem tom
ha valakit érdekelne írjon motorhibás hengert fúrni kéne sokat állt most lett szétszedve !
anyagi okok miadt eladó
érd: sas555@vipmail.hu
RMZ 250 Xtrig