Amúgy 299.000,- eladó a moci új hajtókar,csapágy, és dugó új kerékcsapágyak szimeringek új láncszett és hátsógumi ujra szimeringezett első hátsó teló +nitrogénnel feltöltve.És adok hozzá darabokba egy komplett 94 es rm250 motort. as moci hibátlan,az eladás oka váltás 4t-re.
Dawe szia, lenne egy kérdésem. A kipufogószelepnél az állító csavarnál mit jelent a + - mibe nyilvánul meg ha tekerem erre vagy arra. Válaszod előre is köszi.
Sziasztok! 1987 rm 80 kék blokkos változat, vizpumpa kompletten hiányzik. Esetleg valaki nem tudja hogy hol tudok hozza venni?:) segítséget elore is koszi:) üdv.
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hozzátok hogy vettem egy Suzuki RM 250-est 2000 évjárat az elsö teloba milyen olaj való és mennyi kell bele.
Elöre is köszönöm
Sziasztok!
RM 250 96-os évjárathoz keresek komplett gyújtást, valamint kuplung részről kuplungkosár mögötti fogaskerekek! Az egyik ami a főtengelyre van csavarozva (21-es fogszám) +Amire fel van szegecselve a kosár 21-illetve 63-as fogszámmal rendelkezik!
Valakinek van valami vevő vagyok rá!
Szia , a henger acélperselyes furható,27eft -ér van hozzá wössner dugó,több tulméret,bontják is őket,úgyhogy van hozzá alkatrész is. könnyebb terepen kirándulásra kiváló.Különben igénytelen,strapabíró szerkezet. Gyenge pontja a póverszelep.üdv
suzuki rm 250 93tipusu motorhoz keresek berúgókart.
több tipus is jó rá pl: rmx 250 91-98ig .
http://forex.hu/webshop/xado/x...
Elöre is köszönöm
RM 250 96-os évjárathoz keresek komplett gyújtást, valamint kuplung részről kuplungkosár mögötti fogaskerekek! Az egyik ami a főtengelyre van csavarozva (21-es fogszám) +Amire fel van szegecselve a kosár 21-illetve 63-as fogszámmal rendelkezik!
Valakinek van valami vevő vagyok rá!
Alkatreszt mennyire lehet hozza talalni?
jo motorok?!
koszonom a valaszt