Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Ha jól emlékszem: 627ml és 120mm légrés 90 kg-ra gyári beállítások mellett. Korábban már volt róla szó keress vissza a korábbi hozzászólások között!
Nekem volt ilyen 1993-ban. Már nem lesz egyszerű találni.
hali.mint a képen látható tehéntarka,(sárga lila) üléshuzatot ,esetleg komplett ülést keresek!
Sziasztok rm 250 1994 évj. komplett kuplung szett eladó és jó rmz hez is. Jó állapotban használatból lett kibontva 28 ezer ha valakit érdekel írjon. Posta ok
Sziasztok ugyan ez a kérdésem nekem is, 250 rmx 94-es fordított teloba mennyi olaj kell?
Sziasztok. 1991es 125ös RM hez keresek serviz manualt. kérlek segítsetek. 2006 os a legközelebbi amit találtam, de jobban örülnék a 91 esnek....
Teleszkóp szárakba mennyi olajat kell tenni ?

Oda jobb a 13-50 végáttétel.
Szia, köszi a gyors választ.
Nálam alap ,hogy kukára szedem a motort de szó szerint! amúgy nagyon szép állapotban van nem sokat kell rá költeni. Az áttételre visszatérve nem a hard enduróra gondoltam.
Szia!

Endúrózás fogalma nálad mit takar? 13-50 végáttétel jó szaladozni "utakon", de keményebb helyekre a 12-50 elkell.

Ha boldog tulaj szeretnél maradni apró darabokra szeded a gépet még a drága meglepik előtt, bár nem biztos, hogy boldog tulaj maradsz, ha apró darabokra szeded
Sziasztok
Sikerült egy 250 rmx 94-es boldog tulajának lenni.Érdeklődnék endurózásra ki milyen áttételt használ? A segítséget előre is köszi.
Üdv!
Keresek reális áron, Suzuki rm 07-08 hűtőidom párt, gyári matricával. Ha esetleg van valakinek és eladná kérem jelezze. Köszönöm
Szia!A legfontosabb az a kuplungfedél alatti belső oldadekni lenne! Ugyanis kibaszott a lemellából egy darabot,és alul ki ütött egy kb 1cm-es darabot a dekniből! Jöhetne még az a kerek gumi,ami a hátsó villa oldalán van "ne folyjon be a víz a villába" Komámnak terelőborda a hűtőhöz mind két oldalra!
RMX 250 hez vannak alkatrészeim sz@rásig egy kis szerencsével jók neked is :D Mond mi kell !
Akkor bocsi! :) Esetleg valaki? Nemrég vettem egy 96-ost,aztàn jó volna egy pàr dolog!
Nem tudok alkatrészeket!
Most kapcsolódok be a témába!Látom,h te alkatrészekkel is foglalkozol! Rm 250.hez is tudsz dolgokat?
Sziasztok! 07 Suzuki RMZ-250re keresek bármiféle tuning kipufogót! Ha bárki tudna segiteni,az nagyon jo lenne! Sehol sincs semmi...
Na hali. Ha jól olvasgattam neked is PJ karbi van a motoron. Azt elég csöcs lesz beállítani nekem több mint fél év tekergetés eredménye lett az alapjárat, de alul így is sokall kicsit :D
Az alapjárati csavarral és a levegő csavarral játszál kicsit és jó lesz.
De teszteld le amikor úgy véled de ne egyből üvegen meg ne égesd a dugattyút :D
Benzinszintet megnézem, de arra emlékszem, hogy amikor szétszedtük volt jócskán az úszóházban. Inkább több rémlik, mint kevesebb. A gyertya egyébként benzines, nem száraz.
A membrán is ki lett szedve, átnézve, látszólag az is rendben.
A szivatót is kiszedtük, a járata is le lett meózva. Hiába játszok a szivatóval, nem tudok stabil motorjárást produkálni. Csak akkor jár a motor, ha a gázbovdent meghúzva kicsit nyitok a karbi torkán.
RM és az RMX idom eltérő, más a tankfelfogató pont, az RMX en sokkal beljebb van, nekem RMX kellene.
Lásd a különbséget a képeken.
A szikrádnak szerintem semmi baja, de legközelebb a gyertyapipád fog, s nem fog megcsapni.
Nézzük a karburátort.
Kb. hány fokig kell dönteni a motort, amikor a benya elkezd folyni a túlfolyón?
Úszószint 16mm ahogy Krisz34 írta, beállítani így kell:
http://www.sportmotor.hu/motoros_forum/suzuki/?cmd=showtopic&jp=4907657#4907657

http://www.carbparts.com/keihin/pj_expl2.gif
A 13 ast vedd ki és ellenőrizd le, hogy működik-e, meg belül járhatóak e a járatok, továbbá ezzel tudod állatani az alapjáratot a tetején lévő csavar jobbra balra tekerésével.

Ez még mindig érdekel:
Amikor nem indul, ha kiveszed a gyertyát, benzines vagy inkább száraz?

Kis fordulatnál kicsi a légsebesség a karbiban, ha alacsony a benyaszinted nem tud elég benyát felszívni, száraz marad a gyertya indításnál, ezért kérdem. Persze ettől még lehet membrán gond is, stb, stb...
Köszönöm a tanácsot!
Újra szétszedem és leellenőrzöm!
Hátha segit!
Rossz benzinszint az ülepitőpohárban tud ilyet csinálni! Állitsd be normálisan és nem lesz gond!