Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok embernek kezeben a nyomatek
Meg egy szavazat az olajleeresztore
Nálam is az olajleeresztőnál volt szükség rá. Ott teljesen jó. Itt persze azért nem olyan egyszerű :/
Azt is meg lehet csinálni, csak akkor nem minden sarkon tudják, de szerintem még akkor is olcsóbban jössz ki a plusz egy postával, mint szerezni egy bontottat, s azt is postázni.

keress rá a neten, s kérj árajánlatot.

Házi barkács keretében a fémragasztó is megérhet egy próbát,
nekem az olajleeresztő egy része van azzal felrakva, tökéletesen zár, tart.
Szerintem ahhoz nagyon rossz helyen van a baj. Ha egy Lyuk lenne, tálán, de a szélén ahol nincs mihez "ragasztani" ráadásul síkba is kéne lennie, hogy tömített legyen ... Szóval ez szívás sajnos.

Nézegettem az ebayen, de 96-oshoz nem találtam. Az enyémhez láttam egyet 28 ezerért.
Fémragasztó?
Sajna nem alu,hanem magnézium! Belülrõl bele is van írva!
Meghegesztik, keress alu hegesztőt(avi), felrakja neked pár ezer forintért, utána besíkolod és mehet vissza.

Nekem a kuplungdekli repedt be kőtől, azt is meg lehetett hegeszteni, igaz az RMX, de szerintem az RM dekli is aluból van. Ha magnézium, az szívás, de szerintem nem az.

Az alu darabokat, ha keletkezett mosd ki rendesen, lehet nem ártana szétkapni a blokkot, ha bemegy a váltó közé, nem fogja szeretni.
A 3-ik képen van,honnan ütötte ki!
Hali!Szét tört a kupplung lamellàm,és alulról kiütött egy darabot a deknibõl! Valaki esetleg tudna bontottan,vagy meg lehetne ezt valahogy csinàlni? 96 rm 250 a gép! Elõre is köszke!
Jah bocs! Azt nem làttam,h ìrtàl! Akkor majd körül lesek ott!
Írtam már, hogy nem találom, de ebay-ről van 11 ezer ft volt Kínából. Egész jó minőség, de büdös mint a dög.
okok! ha lesz idõd,majd linkelsz! Elõre is köszke!
Én ezt hallottam bár sok mindent mondtak már! De viszont szivesen meghalgattam a Te véleményed is! Igen az lesz mert hiába is állitgatnám én úgysem tudom beállitani! A másik meg sajna akitöl vettem nagyon arra gyanitok hogy ök kurvára elállitották!
OK, elfogadom, amit mondasz.

Részemről több (túldúsult keverék) benzinről írtam, nem sokról, mint mennyiség
NEM VAGYOK SZERELŐ, a valóságtól lehet eltér, amit írtam, részemről ez egy feltételezés, amit itt leírtam, s továbbra is így gondolom jelenleg.

Ha van szerelőd, miért nem viszed el hozzá, hogy megjavítsa?
Nekem a szerelöm mondjuk azt mondta hogy a membran csak inditásnál veszem észre hogy szar meg ugye alapjáratnál! Mert ugye ha sérültek is a lapok olyankor Vissza dolgozni szokott a karbi felé! EZT NEKEM MÉG EGY NAGY HIRES SZERELÖK IS MONDTÁK! Nevet nem akarok irni! Az hogy a hengerembe sok benzin került azt a membrán nem folyásolja be!
Akkor viszont nem tudom hová tettem, de ha járóképes leszek megkeresem neked
Köszi , sajnos nem lett meg, kocsiban se találtuk.
Majd máskor.
Nincs itt mester szerelő, ők nem fárasztják magukat, szavakkal nem lehet szerelni

Tényleg azt gondoltam, hogy hülyéskedsz

A válasszal neked/motorodnak akartam jót, gyújtáshoz necces hozzányúlni csak adatok alapján.

Természetesen kérdezhetsz.
Köszönöm
Dew nekem ott van a garázsban a kiszerelt hidro kuplung, vidd el nyugodtan, össze van szerelve, légtelenítv,e csak fel kell tenned és letesztelned
Dew!

Itt a magyar hirdetés telefonszámmal ott tudsz kérdezni:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Ne keverd össze a légszűrőház normál állapotát azzal mikor valaki a motort mossa és tesz a szűrőház nyílására egy takaró műanyagot. Az menet közben nincs rajta.
őőő, ez nem neked ment. A matricára volt válasz.
Már össze is törtem lehet megint szerelni

Megy rendesen, jobban, kicsit más lett a viselkedése is, az olaj és/vagy azért, mert belenyúltam kicsit a hengerfejbe, de biztos beleszól az új dugó is, meg a kuplung tuning meg a többi szir szar.
A futóművet kell még megtekergetni kicsit, elfelejtettem beállítani.