Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát megesik....
most gondolkozom az mennyire befolyásolja a menet teljesitményt ha elég koszos volt a légszürö?lehet hogy azért nem megy?
sziasztok nagyon szépen köszönöm a segitséget rendesek vagytok!a kérdésre válaszolva ugye amikor megvettem volt a power mert csak az egyiket cserélték ki,szereztem még egyet azóta jo csak a kifujás idegesitett meg utánna be kell állitani a powert aztán remélem jo lesz.fönt nem nagyon akar menni abbol gondolom hogy a power mert az csak össze lett rakva kb re majd kiderül.müanyag tankos amugy
Köszi! Ráismertem. Megyek és megnézem.
Lehet nem segitettem, mert tényleg nem egyszerűek a rajzok, se a szervizkönyvek, de egy tuti, az a szint mérő, amelyik alatt alátét van és 2 ujjnyira az aljától....
A kép, bocsi.
Szia. Érdekes a robbantott ábra, de ha magadra ismersz, a 12-es csavar az olajszint....
Repsol 10w40 váltóolaj került bele.
Sziasztok!
04-07 kozotti rmz 450 gyari dobot keresek!Ha valakinek esetleg van elfekvoben az kerem jelezze az izirajder2005@citromail.hu mail cimre lehetoleg keppel es arral!
2000-es 250 rm-en hogy tudom megnézni a váltóolaj szintet. (2003-as leírásom van de az más már.)

Most tettem bele új olajat (750ml) és csörgő hangot ad, ami az olaj csere előtt nem volt. Kevés lehet az olaj?
Szia. A power szelep száránál az egyik gyengepontján, volna hely egy hőálló gumigyűrűnek, a felcsapódas enyhítésére. Ugyanis ennél a megoldásnál, a felcsapódás nagyobb erejű mint a rugó összecsapása. Bírná a gumi ezt is? Igaz függő lenne a mérettől, különben nem nyit ki.
Más. A power állitónál a jel kb 2 óránál van, vele sikban (7 óra és 2 óra) a rugó lába. Tehát, ha onnan indul akkor hány óránál lehet gyárilag? Vagy ha oda kell minimum rakni, akkor 180 fokot kell tekerni. Én mostbigy próbálom ki mihelyt megint egybe lesz. A mostani negyed körös tekeréssel, mêg marha nagyot ránt, és nincs mêg a simitás. De a jel akkor mit jelent?
Vigyázatok az évek s e fajta idő kifejezéssel motoroknál, valakinek 1 év alatt össze jön annyi üzemóra, mi másnak 5 év akár

Hengerfejet szerintem is felesleges lekapkodni minden dugócserénél
Ebben van
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...

De autós boltokban szokott lenni hőálló gumi, ha találsz megfelelő méretben az is tökéletes.

Mi újság a motorral, hogy muzsikál? Voltak-e gondok?
Melyik változat? Műanyag tankos?
Szia. Légy profi, menj márkakerbe. Néhány ezer forint csak, nem éri meg szórakozni 3 km-enként. Prox felső tömités szettben pl van is, az is 10 alatt van, s a többi későbbi dugó cserénêl mêg jól is jöhet...
sziasztok segitsetek légyszi. rmx 250 98 om van a problémám a következö:folyamatosan kifuj a hengernél. a rezodobon van egy nút amibe kellene valamilyen tömités és fogalmam sincs mit tegyünk oda ami esetleg hosszabb ideig birja mint 3 km! elöre is köszi
Régen csak helyesen nem birtunk írni, most meg a szótár nem engedi amit akarok, vagy az okostelefon hülyeségeket ír...
Holnap sapka beszerzésre megyek! Kösz a jó infót!
(Utalom az erinto kepernyot plane ha szotarral van kombinalva)

Szoval mar gatlasaim vannak...
En is.

Olvastam hogy a spre nem elg jo, ezert vettem azt is meg normal olajat is proba vegett. A legszuro olaj sokkal ragacsosabb es mivel az egesz szivacs at van vele itatva biztos vagyok benne hogy jobb htasfokkal mukodik. Ha a kezedbe vennel egy ilyen es egy olyon anyaggal kezelt szivacsot jelentos kulonbseget tapasztalnal.
Mr gatasaim vannak es nem mertem megkerdezni hogy az jo e nehogy le legyek szurva hogy egy ilyen gephez ilyen szimpla megoldast valasztok.

Koszi
A műtőssapka évek óta el van terjedve, azt hittem már mindenki használja, a másik videón írja is valaki...
Nem értem, hogy miért baj ha valaki évente nem kapdossa le a hengerfejet. Dugó cserénél a legtöbb motoron nem kell levenni a hengerfejet, kimérni a hengert és ha bent van a tűrésben mehet bele az új megfelelő méretű dugattyú ez nem kóklerség ez az életszerű megoldás.Egy nicalios henger kibír legalább 5 dugó cserét kevés használat mellett akár 12 év is lehet a használati idő.
Baj van a spray-vel? Ne felejtsd, kezdő vagyok...
Spret nem hasznalok, csak ra valo legszuro olajat.
Szia. Igazából engem is érdekelne... Viszont azt tudom hogy majdnem ragasztónak minősűl a spray, olyan jó. Ha kellően bevan fújva, szerintem egy napot ki kell bírnia. Mert olvastam egyszer hogy a nagy felületű légszűrő kissebb áramlással több levegőt juttat be, szemben a csökkentetttel, mert az porszívó módjára nagy sebességgel szívja, így előbb utóbb utat talál magának a szivacson. Gondoltam ezért is fêl négyzetméteres az rm-nél... De én is várom az ötleteket.
Érdekes, hogy a linkelt videót eddig 12 tartották tetszikre érdemesnek. Úgy látszik nem szeretik az emberek a motort alaposan letakarítani.