Sziasztok.
Wössner főtengely felújító készletet ismeri valaki.?
Rmz 250 k9 be kellene, van olyan mint a prox ?
A dugattyújaik is érdekelnének a többi márkához képest milyenek?
Köszi.
Szia. Hát a mi cégünk 50%a hegesztésteknika. Majd holnap rákérdezek. Azért is hülyéskedtem el a csodaszerről, mert tényleg fura. De 450.-/ szál... Ki fogom deríteni, hátha pofára esés lesz belőle.
Szia. Kösz. De màr megrendeltem a motul transoilt, mindenképpen motult vagy motorexet akartam inkabb. Persze a castrol is jó, ez csak az én hülyeségem. Remélem jó lesz a kuplung miatt. Bár inkàbb az menjen tonkre elöbb ne a vàltó. Köszi
Szia. A karbiról sajnos nem tudok sokat mondani, a robbantott rajzon én nem látom hogy mi állitja az alapjáratot, de szerintem nem a szivató gombja, mert több állitó csavar van rajta mint az enyémen... De majd hasonszőrű tulaj pontosabb infót ad.
A motorolajról meg ha visszaolvasol, sok féle véleményt olvashatsz "üzemórás" cserékről, viszont azzal kell kezdj bármi is van benne. Olvastam (ITT) egy okostól, hogy valószinű néhány tizenéves krossz azért él még mindig, mert az olajcserét, és a jó minőségű olajat sosem sajnálták tőle.....
Sziasztok. Számomra pont esedékes a téma, megosztom veletek, hátha már találkoztatok is vele. Érveket, ellenérveket szívesen olvasnék. A hengerfejem repedése útján jutottam el ide. Az állitólagos csodaszer a HTS 2000 alu pálca...
Csak egy szivósság teszt: http://www.youtube.com/watch?v...
De millió videót, leirást lehet találni. Szerintetek?
suzuki rm 125 (2004-es) motorról lenne szó, a karbi az gyári de a neve most nem jut eszembe a motor meg nincs itt ,de az tudom ,hogy japán.
Igazábol azon gondolkozok , hogy lecseréljem e a váltóban az olajat mert az előző gazdája azt mondta ,hogy ő akkor cserélte ki legutoljára amikor megvette kb 2 éve, szóval szerintem már cserélésre szorul...
csak mivel ,hogy kezdő cross motoros vagyok ezért tapasztalat hiányába tettem fel ezeket a kérdéseket. Annyit tudok ,hogy alul van egy leengedő 'csavar' és azt kell kicsavarni-- azon lefolyik az olaj és utánna kell felönnteni friss váltóolajjal. De nemtudom ,hogy kell e valamit tisztítani vagy a csavarokat bekenni valamivel...
azthiszem egyébként 8 dl kell bele.
De köszi a tanácsokat ha van még valami akkor nagyon szívesen meghallgatom!
Szia.Milyen motorról és karbiról is lenne szó? Mert levegő állítás után, pl a szivató gombjának tekergetésével... Olaj az neccesebb, kellene kémlelő nyilásnak, vagy valami jelzésnek lennie... Több infót és hátha tud valaki konkrét segítséget. :-D
Sziasztok! :)
Lenne két kérdésem:
Az első az ,hogy hol lehet állítani az alapjáraton?
a második pedig ,hogy ,hogy lehet megnézni a váltóban az olajszintet?
előre is köszi
Sziasztok! Rm 250 2t 2004, vàltóba ezt néztem ki MOTUL transoil expert sae10w 40. A gyàr annyit ir hogy 10w 40. Ezmeg egy jó féle ESTER bàzisú vàltóolaj 2 és 4 ütemü motorokhoz. Ez tuto hogy jó bele?
Gondoltam leírom, mert màr annyi emberkével beszéltem... KERESEK 96'-00'-ig 27c3 E-1 hengerfejet... Valaki esetleg ha ismerne olyan bontóst aki nem hirdet a neten, vagy itt, szóljon màr nekem! Köszönöm Uraim!
Wössner főtengely felújító készletet ismeri valaki.?
Rmz 250 k9 be kellene, van olyan mint a prox ?
A dugattyújaik is érdekelnének a többi márkához képest milyenek?
Köszi.
(van még ugyanilyen one industries matricás pár, 8000/pár)
A motorolajról meg ha visszaolvasol, sok féle véleményt olvashatsz "üzemórás" cserékről, viszont azzal kell kezdj bármi is van benne. Olvastam (ITT) egy okostól, hogy valószinű néhány tizenéves krossz azért él még mindig, mert az olajcserét, és a jó minőségű olajat sosem sajnálták tőle.....
Csak egy szivósság teszt: http://www.youtube.com/watch?v...
De millió videót, leirást lehet találni. Szerintetek?
Igazábol azon gondolkozok , hogy lecseréljem e a váltóban az olajat mert az előző gazdája azt mondta ,hogy ő akkor cserélte ki legutoljára amikor megvette kb 2 éve, szóval szerintem már cserélésre szorul...
csak mivel ,hogy kezdő cross motoros vagyok ezért tapasztalat hiányába tettem fel ezeket a kérdéseket. Annyit tudok ,hogy alul van egy leengedő 'csavar' és azt kell kicsavarni-- azon lefolyik az olaj és utánna kell felönnteni friss váltóolajjal. De nemtudom ,hogy kell e valamit tisztítani vagy a csavarokat bekenni valamivel...
azthiszem egyébként 8 dl kell bele.
De köszi a tanácsokat ha van még valami akkor nagyon szívesen meghallgatom!
Az alapjárat létéről mostanság sokat beszélgettünk itt.
Lenne két kérdésem:
Az első az ,hogy hol lehet állítani az alapjáraton?
a második pedig ,hogy ,hogy lehet megnézni a váltóban az olajszintet?
előre is köszi
http://www.sportmotor.hu/motor...
Milyen olajat ajánlotok a váltóba? Melyik a legjobb amit kaphat a kicsike? :)
A benzin mellé pár fok plusz is jól jönne