Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rg 200 gamma van, meg tv 200 wolf is van, de kettő kombinációja nem igazán , egyébként mindkettőbe ugyanaz a blokk van 35 Le 9ezres fordulaton 30Nm 8ezres fordulaton... egy kipufogócserével meg egyáltalán nem elképzelhető a 38Le...
Lehet amit te próbáltál azzal van valami gáz...
38paci?
Milyen dugó van abban?
Azt hittem hogy rám értetted.Amúgy ha felteszem akkor nem írom oda hogy mennyit megy meg ilyenek csak a lényeget.Majd ha kipróbálja akkor rájön hogy élég jó a gép.
Nem azt mondom,hogy Te vetted így,hanem ha most felrakod netre és hirdeted,akkor tuti lenne,aki arra csapna le ,hogy 38 lóerő. Ha mutatsz diagramot,elismerem és még elnézést is fogok kérni!
RG80-as felújított, hibátlan állapotú főtengely eladó. Ár: 12000 Ft (csak a felújítása volt ennyi)
Akit érdekel írjon a mercedesz10@freemail.hu -ra, vagy hívjon a 06205260361-es számon.
200-220km
tényleg nincs a wolf 38 ló, csak 35(gyárilag). De abban kijavítalak, hogy van idomos változata. az RG 200 gamma...
GYőrt akartam írni
toro te mijen messze laksz győrtők?
Helló Randy!Csak tájékoztatlak hogy a motor nem az internetről van hanem külföldről hozattam és még a szinét se az állapotát de még a szinét sem tudtam.Az apuapu....-tal kapcsolatban meg annyit,hogy 3 évig szenvedtem és dolgoztam,azért hogy a saját pénzemből meg tudjam venni ezt a motort.
Egyik ismerősömnek volt. Sztem az a tuti,hogy van aki ez alapján dönt neten keresgélve: "apuapueztveddmegmertez38lóerő"
még az sincs 38, mentem párszor RG 200 Wolfal nyomatékja van de am nem nagy durr. de abbol nincs idomos én ugy tom
Létezik ebből 200-as is,de azért 17 évesen értelmesebb voltam annál,hogy ne mondjak túl sokat vagy felismerjek egy 200-as hengert
barátom padon mérve nehezen nyomna annyi már nem azért... Kicsit elvagy tájolva még főtengelyen is sok az a 38
80-as 94-es 115000Ft. ha valakit érdekel zörgessen a 06703294095 csere ts endurora!
Kösszi mindett toro17. punk520 tudnál képeket kűldeni az rg-ről és hanyas évjáratu.A címem gallhs@vipmail.hu.
eladnám suzuki gammámat 125 ös gyujtás hibával idomjai is töröttek papírok nélkül irányár 40000 ft
Bácsalmáson tel: 0630 3470587
Helló GálL!Ezek az RG-k 29-33Le között mozognak,és 150-160-at mennek általába.Tudok egy-két telefonszámot szerintem próbáld meg feklhívni.Nem biztos hogy van de szokott lenni.RG bontott alkatrészek: 30/9506752
Motorkereskedők: - Subák József: 30/4881918
- Horváth Zsolt: 20/9608007
Szevasz Csuka!Köszi szépen hogy írtál,én is ilyen árba gondolkodtam,bár az elején egy kicsit sokaltam,de én is úgy látom hogy kb ilyen árakban vannak fent.Szerintem én is 300 körül teszem fel.Mégegyszer köszi hogy írtál!
Helló nincs valakinek egy 125-ös ef blokja.Azt szertném még megkérdezni hogy egy alap Rg(régi)milyen teljesitményekkel bír.Pl végsebeség,Utazótemoó stb.
Ellőre is kösszönöm.
hello Toro!
nekem is teljesen ugyan ilyen van, még évjáratra is. Én is mostanában akarok megválni tőle...
Szerintem olyan 300 körül kellene továbbadnod rajta. Én meghírdetem olyan 310-ért és a legalja min 280 körül lesz. Nem tudom h sok-e érte, de a hasznaltmotor.hu-n itt körül vannak.
most semmi...
neked milyen motorod van mert mar minden forumban irtal de soha nem tudtam meg hogy mid is van
Szevasztok!Tavasszal el szeretném adni a motoromat,de nem tudom pontosan hogy mennyiért tegyem fel.Ez az a motor ami a képen van.125ccm, 1996-os, 38Le(padon mérve) 183km/h a vége, 50-esként.Ha tudtok akkor légyszi segítsetek hogy mennyiért tegyem fel.Előre is köszi.Szevasztok!
hát mondjuk taborituning.hu asszem ez a címe