Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként eladó az Indy által újraélesztett 900-as is.

Fun fact: amikor hirdettem a saját 400-asomat, akkor került fel 500e-ért ez a 900-as (műszaki nélkül, téli áron), ha hamarabb sikerül eladnom, ez lehetett volna az utód.

Szerintem máig az egyik legszebb 900-as (elnézést a 900 tulajoktól). :)
Befizettem / tük, emlékeim szerint minden önként jelentkező rendezte a részét, úgyhogy 2 évig nyugi van. :)
Aug végén talán ismerőssel el sikerül indulni Horvátországba meg Montenegróba, egy pár napos 2000km-es túrára.
Ennek örömére egy kicsit átnézem a járművet. Tegnap cseréltem hátsó fékbetétet, EBC volt benne (kb 1.5mm volt rajta, tehát végig ki volt fizetve, nincs itt pazarlás ), most Ferrodo lesz benne, ilyet kaptam. Majd kiderül melyik a jobb.
Közben netes kutatás meg facebookos külföldi RF klub alapján kiderült hogy az enyémben 95 utáni generátor van. A hozzá tartozó "konstrukcióhibás" gumi közbetétes meghajtással. Bízok benne hogy nem hagy cserben, főleg hogy úgy megvan tépve a generátor csavarja hogy nem tudtam ránézni hogy milyen állapotban van a közbetét. (Volt egy kis gumiszaga valamelyik nap a motornak, amiről nem tudom honnan jöhetett, vagy innen jött-e) Lehet hogy blokkcsere is volt a motorban, mert a meghajtó tengely is más ilyenkor, lehet télen visszaépítem a régi fajtára. Töltés mindenesetre van.
Még hátra van egy gumicsere, a jelenlegi csúszkálós öreg Conti Sport Attack végre lekerül róla.
Bízok benne hogy nem lesz gond a járművel!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_400_r-8180503

RSra
mbo árulja a motorját.
Kb mennyi egy ilyen szett tárcsa?
Szép! Lassan nálam is cserére szorulnak.
Pistabáá, múltkor szó volt a klub oldal tárhelyének díjáról. Azzal mi lett?
Höhőő, felkerültek az új tárcsák.
Hogy ne érje szó a ház elejét, miután felkerült a tárcsa szépen
lemostam a motort, fel lett polírozva és wax-olva, úgyhogy most csillog mint a Salamon töke...
nem felejtettem el bocsi csak nem voltam otthon még
Nektek is berakom, bár talán itt régebben már belinkeltem.
Ha van időtök olvassátok végig, jó.

Motorolaj 1.-4.
Motorolaj 1.-5.
Kösszi Letsgo
Köszi :))
De arra gondoltam hogy milyen tipusú kell az rf 400 ra ?
NAGYVAS.HU
SHOX.HU
Sziasztok :) egy kis segítségeteket kérném, van egy suzuki rf 400 r 93 évjáratú és letört a bal oldali visszapillantó tükröm esetleg tudna valaki segiteni hol tudok venni hogy pótoljam a hiányát :) Köszönöm segítségeteket előre is :)
holanp megnezem egy torott komplett lehet van. en cseretlem nem hegesztettem. ha meg van oda adom...
Kösszi Imi. Shoxot megnézem. Sajna fékpedál egyrészbe tört le de elis lett dobva idegességbe. Azért kérdeztelek titeket hátha vkinél gan elfekvőben!
Tükör van a SHOXnál, fékpedál meg
bontóban, pl Baja sugomotor.
De azt meg lehet heggeszteni ha megvan
minden darabja.
Sziasztok!
Jobb oldali komplett tükröt keresek és hátsó fékpedált. Ha valakinek van. Ne tartsa magába! Kösszi. Üdv. Jani
Sziasztok!
Találtam itthon elfekvőben egy 82 °C-os termosztátot amit anno még a régi RF600-amhoz vásároltam. Most keresi új gazdáját 1000 jómagyar forint ellenében (átvehető a csepel szigeten, vagy kb hetente egyszer Budapesten). Érdeklők erre: yoz2 kukac invitel.hu
Imi!

ha ilyen tüneteid vannak akkor tarts magadnál Calcium pezsi tabit az segít. HA nagyon allergiás vagy akkor patikában lehet kapni un. epipent abban epinefrin van az segít túl élni azt bőrbe kell adni olyan mint a cukrosoknak az inzulinos pen csak ezt nem kell mindig adni csak ha megcsípett valami. De igazából ha volt nehézlégzésed meg gombóc értzés a torokban esetleg rosszul is voltál akkor tuti allergiás vagy a csípésekre.