Szia....még meg van a robogó?Azt mondta a Hagymási Miki szomszédod hogy már másik géped van....na de akkor félrenézett valamit...de örülök hogy nincs rá panasz!
Szevasztok!Szoktam Nézegetni a fórumot még,látom szóba kerültem.
Zoli akkor a múltkor nem lerobbenva látott a cimborám az út szélén?
Na jó csak vicc volt!
A robeszod jól működik,Februárban egy kontakthiba szop....tt meg,azmiatt szétbombáztam a kasznit,de meglett(50Ft-os hiba volt).Ha már ott voltam olajat cseréltem mindenhol,meg fékbetéteket,meg kapott új hátsógumit,meg vettem rá 50L-es túradobozt gyári tartóval mert untam hogy nem lehet elrakni a sisakot.
Ennyit kellet ráköltenem.
Mert ezekben a ledekkel telepakolt lemezekben nem látok korrekt
használható cuccot.
Tükör gyújtópontjában történő izzás nem igazán valósul meg főleg a pár ezer forintos megoldásoknál. Látom van 30-40 ezer Forintér is, azt nem tudom milyen lehet de nem olcsó! http://kinashop.hu/HALOGEN-H1-...
Nameg a legalitás!
Inkább tegyél egy értelmes DRL-t aminek van automatikája, engedélye! http://www.metroman.hu/cat/Aut...
Nem kell kapcsolgatni, legálisan használható, nem fogyaszt 130W-ot hanem csak kb tizenegypárat!
A kékség amúgy jöhet a LED helyzetjelzőmtől is, na az tényleg az a
klasszikus kékes hidegfehér. De az is szépen világít, ha csak az van
felkapcsolva, este simán beállok a ház elé .
Lehet azt azért majd lecserélem melegfehér LED-re, nehogy beszóljon a jard egy rossz pillanatban.
Nekem idén már csak a transalpina-transzfogarasok lesz terítéken.
Meg kell vennem a féktárcsákat, az autó kormányművén is dolgozni kell, úgyhogy elrepül pár számjegy .
nagyon jó...
meg valaki? én is tamogatom meg szerintem a kollegam is jonne. Balaton vagy valami thermal ffürdő?
ha balaton eszaki part vagy deli? (szabad v fizetős)
ha thermal akkor en 3 ismerek amiben voltam Kehida, Igal, Tamasi.. az utolso kettő a szimpatikusabb nekem. igal rerobb de jo a kaja :) tamasi modernebb. arban kb azonos. kehida a leg dragabb ebből a 3ombol
jaaa igy már értelek....már mondtam hogy nagyobbat szeretnék,azért adom el,ha elviszik jó,ha nem megmarad és épitgetem tovább ...ez jó üzlet volt nekem...nálam azota is müködik...mint láttad az oraállást 7000km.-nél vagyok vele idén ...jövö héten megy müszakira...ha valakit érdekel..ELADÓ!
Sziasztok annyi minden összefolyik most fölöttem hogy csak nézem a forumot azt is általában mobilról. Irogatni nincs most időm. Nekem ez a fürdőzés sztem most kimarad egyszerűen nincs rá időm, de azért nézegetem mit terveztek ha tudok akkor úgyis menni fogok.
Izzó téma nekem Osram Cool Blue intens van a motoron én nagyon meg vagyok elégedve vele. Az autómban is ez van ha kimegy oda sztem kipróbálok majd egy ledes pilácsot de motorba sztemn marad ez. Mióta állítottam a fényszórón azóta vissza is kellett mert hirtelen elkezdett mindenki villogni Most nagyjából jó sztem mert már csak kevesen villognak . Nekem az Osram nagyon bejött. A Nightbreakerrel meg kacérkodom majd meglátjuk.
Láttam hirdeted a motort, és kora hajnalban
csak annyi jutott el a hozzászólásodból az agyamig buli után, hogy mennyit adnál
érte?!
Benéztem, bocs de holnap reggel még kevésbé
leszek képben.
Vettem izzót, most maradk az OSRAM-nál, legközelebb majd a RING lesz :D Bízok benne hogy jobbat vettem mint ami benne volt, de az is valamilyen kékes fényű volt.
Sima tompított volt végig. A refi az kb. egy közeledő neutroncsillag fényével ér fel .
Hidegfehér ? Ez meglep, mert nekem nem tűnt 10m-ről tipikusan hidegfehérnek. De nem is az a napsugár szín.
Tükörben elég hatásos volt Red hidegfehér (fagyos!) fényszórója,
messziről észrevenni az biztos! Működik a látszani dolog vele.
Azt nem tudom tompitott vagy refi volt kapcsolva túrán, meg hol mennyiért lehet hozzájutni.
Nekem jöhetnek a képek!
Ha strandolásra is szánunk időt akkor útvonalban ne gondolkozzunk.
Találkozunk valahol és irány egy strand 40-50 km-es távolságon belül.
Támogatom!
Megvagyok elégedve,arra amire nekem kell tökéletes!
Nem tudom cimborád mit látott de ezen kivül van 1 SR a páromnak,lehet azzal látott.