Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg van nincs vele baj.Nekem nagyon bejött.Kis fogyasztás,kétszeméllyel is jó,olcsó a fenntartás

Megvagyok elégedve,arra amire nekem kell tökéletes!
Nem tudom cimborád mit látott de ezen kivül van 1 SR a páromnak,lehet azzal látott.
Szia....még meg van a robogó?Azt mondta a Hagymási Miki szomszédod hogy már másik géped van....na de akkor félrenézett valamit...de örülök hogy nincs rá panasz!
Szevasztok!Szoktam Nézegetni a fórumot még,látom szóba kerültem.

Zoli akkor a múltkor nem lerobbenva látott a cimborám az út szélén?

Na jó csak vicc volt!
A robeszod jól működik,Februárban egy kontakthiba szop....tt meg,azmiatt szétbombáztam a kasznit,de meglett(50Ft-os hiba volt).Ha már ott voltam olajat cseréltem mindenhol,meg fékbetéteket,meg kapott új hátsógumit,meg vettem rá 50L-es túradobozt gyári tartóval mert untam hogy nem lehet elrakni a sisakot.
Ennyit kellet ráköltenem.
LEDes piács alatt mire gondolsz?

https://www.google.hu/search?q...

Mert ezekben a ledekkel telepakolt lemezekben nem látok korrekt
használható cuccot.
Tükör gyújtópontjában történő izzás nem igazán valósul meg főleg a pár ezer forintos megoldásoknál. Látom van 30-40 ezer Forintér is, azt nem tudom milyen lehet de nem olcsó!
http://kinashop.hu/HALOGEN-H1-...
Nameg a legalitás!
Inkább tegyél egy értelmes DRL-t aminek van automatikája, engedélye!
http://www.metroman.hu/cat/Aut...
Nem kell kapcsolgatni, legálisan használható, nem fogyaszt 130W-ot hanem csak kb tizenegypárat!
Lehet az nyomott egy jó adag kéket a lámpatükrödre.
A kékség amúgy jöhet a LED helyzetjelzőmtől is, na az tényleg az a
klasszikus kékes hidegfehér. De az is szépen világít, ha csak az van
felkapcsolva, este simán beállok a ház elé .
Lehet azt azért majd lecserélem melegfehér LED-re, nehogy beszóljon a jard egy rossz pillanatban.
Nekem idén már csak a transalpina-transzfogarasok lesz terítéken.
Meg kell vennem a féktárcsákat, az autó kormányművén is dolgozni kell, úgyhogy elrepül pár számjegy .
Részemről valamilyen költséghatékony északipartos megoldás is tetszik. :)

De az Imi féle X-eljünk egyet a térképre, majd 50 km-en belül strand téma is bejövős.
nagyon jó...
meg valaki? én is tamogatom meg szerintem a kollegam is jonne. Balaton vagy valami thermal ffürdő?
ha balaton eszaki part vagy deli? (szabad v fizetős)
ha thermal akkor en 3 ismerek amiben voltam Kehida, Igal, Tamasi.. az utolso kettő a szimpatikusabb nekem. igal rerobb de jo a kaja :) tamasi modernebb. arban kb azonos. kehida a leg dragabb ebből a 3ombol
Jó bulizást!
jaaa igy már értelek....már mondtam hogy nagyobbat szeretnék,azért adom el,ha elviszik jó,ha nem megmarad és épitgetem tovább ...ez jó üzlet volt nekem...nálam azota is müködik...mint láttad az oraállást 7000km.-nél vagyok vele idén ...jövö héten megy müszakira...ha valakit érdekel..ELADÓ!
Sziasztok annyi minden összefolyik most fölöttem hogy csak nézem a forumot azt is általában mobilról. Irogatni nincs most időm. Nekem ez a fürdőzés sztem most kimarad egyszerűen nincs rá időm, de azért nézegetem mit terveztek ha tudok akkor úgyis menni fogok.

Izzó téma nekem Osram Cool Blue intens van a motoron én nagyon meg vagyok elégedve vele. Az autómban is ez van ha kimegy oda sztem kipróbálok majd egy ledes pilácsot de motorba sztemn marad ez. Mióta állítottam a fényszórón azóta vissza is kellett mert hirtelen elkezdett mindenki villogni Most nagyjából jó sztem mert már csak kevesen villognak . Nekem az Osram nagyon bejött. A Nightbreakerrel meg kacérkodom majd meglátjuk.
Láttam hirdeted a motort, és kora hajnalban
csak annyi jutott el a hozzászólásodból az agyamig buli után, hogy mennyit adnál
érte?!
Benéztem, bocs de holnap reggel még kevésbé
leszek képben.
Inkábbb kék volt mint sárga!
Vettem izzót, most maradk az OSRAM-nál, legközelebb majd a RING lesz :D Bízok benne hogy jobbat vettem mint ami benne volt, de az is valamilyen kékes fényű volt.
Itt lehet kapni: RING XenonMax
Sima tompított volt végig. A refi az kb. egy közeledő neutroncsillag fényével ér fel .
Hidegfehér ? Ez meglep, mert nekem nem tűnt 10m-ről tipikusan hidegfehérnek. De nem is az a napsugár szín.
sajnálom ...még mindig nem tiszta....ezt már én vettem rá
Akinek egyszer volt, nem ragaszkodik hozzá motorváltásnál.
toxy keresett plexit....azért bátorkodtam irni....én veszek rá füst szinüt
nem értem miért őt?
A legálisan használhatók közül szerintem a NightBreaker ami jó.

https://www.google.hu/search?q...

Tükörben elég hatásos volt Red hidegfehér (fagyos!) fényszórója,
messziről észrevenni az biztos! Működik a látszani dolog vele.
Azt nem tudom tompitott vagy refi volt kapcsolva túrán, meg hol mennyiért lehet hozzájutni.
Nekem jöhetnek a képek!
Ha strandolásra is szánunk időt akkor útvonalban ne gondolkozzunk.
Találkozunk valahol és irány egy strand 40-50 km-es távolságon belül.
Támogatom!