Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Márkaszervizt kérdezd meg, ott alvázszám, cikkszám alapján meg tudják mondani.
De egyszerűbb, és talán gyorsabb is lesz komplett blokkot cserélned.
passz
Előbb fogják megnézni a 30ezrest mert azt szereti a Magyar mégha nem is reális ennyi idős motornál. De ezt Ő is tudja és mégis.
Hellosztok! 1987 es Gsxr 400 ashoz keresek jó állapotú főtengelyt, csapágyakkal hajtókarokkal együtt:) Olvastam egy pár helyen h elvileg a RF 400 asban ugyanaz a főtengely van. Erről valakinek valami info?
satunábab mar nincs plexi info 100% os. :)
akkor kb én is felgyujthatom majd egyszer ha szeretném eladni mert 60e km van benne? :(
bár egyre inkább beszélem le magam arról hogy lecseréljem majd.majd meglatjuk mi lesz a jövőben :) de ebből ki indulva ha kapok 300e erte akkor boldog lehetek?
Ne halogasd, már csak a raktáron levő darabok vannak HA vannak.
Azt meg később is el tudod adni ha nem lesz a motorból semmi.
Ha lyuk ha nem lyuk, műszakin csak feketén megy át.
Hirdesd meg, alkatrésznek a 130 korrekt árnak tűnik érte ha el tudod indítani a vevőnek. Bár így, hogy a karbisor is keresztbe félig meddig van csak rajt (legalábbis a képen úgy volt), baleset óta nem lett megpróbálva.
Maradok annál a véleménynél, hogy nem érdemes egy vasat se rákölteni erre a motorra.
95 előtti darab, mindjárt 20 éves, veteránnak még túl fiatal!
Váz csak a 6kilósé lenne jó, idomok kicsin megegyeznek, 9kilósnál is csak az ülésidom más.
Ha Én meghirdetném az enyémet 300ér, nem biztos, hogy lenne rá kapásom 79ezer kilóméterrel.
Egyszerűen akkora a választék, kénytelen lennék 33ezer kilóméteresre megoldani ha valamit szeretnék.
Itt (Magyarországon) mindenki az olcsó, éppen bejáratott, karcmentes motort keresi mégha 20 éves is.
Hát, ha nem ragaszkodunk a 600-ashoz, akkor már valóban vannak 250 körül használtautón 400asok

Hogy hasznos legyek, valamelyik nap nézegettem ebayen, úgy kb 7-70khuf-ig vannak különböző idomok, sárvédő 600-as RF-re, kb 10kHuf-os szállítási költséggel, ha máshonnan nem sikerül találnod...
szia!
igen..
szia!

hol? melyik hirdetési oldalon vannak ennyiért?
szia!
már biztos elkelt a motor majdnem egy éves a hirdetés..
2012 decemberében adták fel...
köszönöm meg fogom kérdezni hogy van e rf600 plexijük.. és annak is örülök hogy az idomok megegyeznek a 400aséval, mert így nagyobb esélyek találok.. a 900-asé is ugyan az?
szia!

nem lyukas a lámpa csak kőfelverődés vagy valami olyasmi van rajta...
amugy már én is megbántam hogy megvettem...
de szerinted mit kéne csináljak vele..?
nem akarom szétbontani mert az is nagyon lassú eladás...

inkább helyre állítom használom egy darabig utána majd kitalálom mi legyen vele..
igazából kéne hozzá egy külföldi rf600 amit fel tudok használni alkatrésznek.. találtam régebbi hirdetéseket, 100-120e -ért sőt volt egy rf400 48e-ért júniusi hirdetés..de azok már elkeltek.. :(
Én akkor sem értem ezt... 250-től már guruló RF-ek vannak,
300-tól meg kifejezetten csalogatóak...
Nem azt mondom, hogy tele van ennyiért
de akad.
Szürkére is még rámegy a vázegyengetés,
idomjavítás, fényezés, egyéb apróságok
amik ilyenkor elôkerülnek.
Hol érdemes keresgélni külföldi mocikat? néztem a mobile.de-n de ott drágák hogy behozzam és átpapírozzam...
De szinte ennyiért már tudsz hozni kintről sérülésmentes motort amit csak papírozni kell és nem mókolni!
Én nem.
Csak a 2 váz sérülése közti különbség miatt linkeltem be.
Írtam amúgy ennek is de nem kaptam választ. Külföldi számot nem biztos h akarnék hívni.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ti tudtok erről valamit?
Most még 400ér hirdetnek 6kilóst, de még a balesetmenteseket se lehet eladni hasonló áron, nemhogy egy főnixet.
Legtöbb már nyár óta ott a hirdetések között, jövőre meg még lejjebb lesznek az áraik hiába patent motorok.
Viszont a lámpa is lyukasnak tűnik (25000HUF), de látom nem lehet lebeszélni téged a sok munkáról kis haszonér.
http://www.szatuna.hu/motorple...

Itt talán még kapsz motorplexit olcaón.

Váz befoglaló méreteiben egyezik, de a motortartófülek teljesen máshol vannak. Idomok cserélhetőek a 4-6kilóson, de a motor nem.
sziasztok!

azt kérdezném hogy az RF 400-as idomai megegyeznek az RF600-éval? úgy értem fel lehet rá rakni... esetleg a váz ugyanaz? ugyan akkora? bele fér a 600-as blokk a 400-as vázba? és a többi?

köszönöm...

üdv
szia!

a hűtő nem folyik.. a kipufogóleömlőt nem cserélem csak meg javíttatom azt 2 -3e-ért meg tudom csináltatni.. indexek tükör az sem kerül sokba plusz kel még a fejidomra a plexi... a kerék görgőzés nem tudom mennyibe kerül de azt is meg fogom csináltatni.. és a telokat is meg fogják nézni a szervizben.. a fényezés sem gond az egyik barátom le tudja fújni segítek majd neki becsiszolni.. meg amit tudok én csinálok.... lesz rá időm egész télen.. szerintem jó lesz... ezeket a motorokat 400e Ft körül árulják.. tudom van egy két kivétel én is láttam a 900-ast 330-ért de az csak alkalmi vétel nem az a reális árra...
szia!

kiszedtük a telokat úgy néz ki nincs bajuk.. de majd elviszem a szervizbe is hogy ők is megnézzék.. ezen a motoron a bal oldali idomból a dísz rács (vagy mi) törtek ki.. a fejidom nem tört el csal a plexi hiányzik.. és ha jól mondom az egyik kopoltyú idom, a bal oldali tükör és az első indexek, kuplungkar.. ezek hiányoznak ha ezek közül van neked valamelyik alkatrészt az érdekel.. ja meg az első sárhányó törött szét. de elsőként a vázat szeretném megcsináltatni az összes többit utána...
Kicsit le maradtam a tied az 600 gép amit vettél?