Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha angol piacos, akkor bármit el tudok képzelni, de elvileg M8 normál
menetemelkedéssel.
A Banditomon is az... nem indokolt a finom menet a kapaszkodóhoz, sőt...
Üdv...

Azt vágom hogy 2 vezeték.. de sajna tőből ki van szakadva nekem. Majd ráforrasztok 2 vezetéket és csatit meg használok másikat amit találok épp.

Menet javítóm nincs ilyen, de max belehajtok egy menetfúrót azt ha mást nem is de M8 lesz tuttira már.
Szintjelzőre 2 vezeték megy!
Ennek ugyan ilyen az alsó fele is.
Rá van ragasztva a fülre.
Minek lenne ott sűrűmenet?
Sima M8 menet lesz az ha te hasonlónak látod.
Újítsad fel a menetet, aztán kész!
Azt meg meg tudod oldani.

http://www.simson.hu/index.php...

Gondolom találsz ilyet a műhelyben!
Ha tényleg metrikus akkor meg nem normál menetes mert valahogy nem passzol a dolog. Persz ha lenne valakinek menetfésűje meg tudná mondani egyből hogy colos vagy finom menetes metrikus.
Vagy fésű hijján tolómérővel mérni menet emelkedést ... asszem M8 van bele erőltetve annak a normál emelkedése 1.25mm lenne.

A gumi akkor ez a "másik" féle inkább a rajzok szerint... ha igaz.
Metrikus menet lessz a kapaszkodónál.

http://www.cmsnl.com/suzuki-rf...

Inkább ilyet keress ha nincs átalakítva a gyári!
Még 1 érdekes kérdés....

Hátsó kapaszkodó az utas részére az hivatalosan milyen csavarral van felszerelve ? Metrikus ? Collos ? Vagy metrikus finom menettel ?
Mer úgy látom hogy a sima metrikus az úgymond oroszosan bele van tekerve és mit ne mondjak próbálja átalakítani egyik a másikat....

A tank alá előre ilyen amit keresnék. Valszeg nem csak RF ben van ilyen féle.. lehet GS ben vagy banditban is ez van.
Fotókat csinálj a problémás dolgokról,
azt látva könnyebben okoskodunk!

Sugo mototnál bontanak RFet,
mindegyik méretũn megegyezik a
gumibak.
Nem nagyon nézegettem mert épp nem avval voltam elfoglalva de úgy emlékszem KMH óra van rajta. Majd holnap megsasolom...
Viszont van valakinek esetleg tank elejénél lévő gumi blokk ? A vázon kéne legyen de persze nincs ott csak valami oda buherált gumilap.
Meg le van szakadva a tankban lévő mérőnek a kábele is. na oda max magy forrasztok egy veztéket azt kész.
Viszont van 1 csati jobb oldalon lábnál az mi lenne ? mert csak úgy nem szokott lenni semmi hogy ne kéne bele valami....
Angol, mérföldórás.
Üdv !

Hogy érted hogy jobbkormányos ?
Szia! Igen sima CD-S. Dec 14 vagy 15én megyek veszprémbe családlátogatásra. Ha közölsz egy elfogadható árat és jól működteti a rádiód a hagszóróimat, akkor érdekel a dolog.
Akkor ez volt a jobbkormányos!?
Üdv !

Akkor csak rezonacia kioltó fémsúly.... vágom...

Igen ez a gép volt 330 ért hírdetve...
Grat a gépedhez! (:
Azt a gépet vetted meg ami 330 ér volt hírdetve?
Amit a rácson látni, az csak eldőlésnyom sebesség nélkül.
Lábtartó aljára csavarozott vasnak pedig rezgéscsillapító feladata van, sok motornál alkalmazzák gyárilag is.
Lábtartóba belekapaszkodsz és vissza tudod húzni a helyére.

http://www.imet.hu/index.php?c...

http://www.m0moto.hu/
labtarto-...

Na persze ki is hagytam hogy az ülést meg újra kell bőrözni mert van rajta pár folytonossági hiba :)
Üdv !

Nos igen az utánfutóra felmókoltuk a gépet mivel kissé kevés kötözőt vittem ... ez van kicsit le is kapta a fejidomnál a festéket de már annyi festék hiba van rajta fel se tűnik.
Pápáról van a gép. Valszeg eldőlt jobbra vagy még kicsit csúszott is úgy mert a rácsok meg vannak húzva meg a jobb hátsó lábtámasz is be van szerintem kissé hajolva talán a tartó konzolnál hajlott meg ami a vázon van.
Jobb oldali lábtartóra (első) alulról meg egy vastag fémlap van csavarozva. de miért nem tudom mert törés nem látszik rajta. Első gumi 2-3 mm es profilú szóval az már nem sok hátsó talán 4mm es.
Akku kicsit gyenguszka de indítja. Sokat állt szóval így érthető is.
Érdekesen kötöztétek ki a futóra a motort.
Üdv, melyiket vetted meg?
Kérdezz bátran, adatlapod tartsd naprakészen!
Gratula a géphez . Kérdezz nyugodtan, ha tudunk, segítünk.
Üdv !

Beszálltam az RF családba egy 1995 ös 900r géppel. Még most intézgetem a papírokat ... de már nálam van persze. Kissé "optikai" hibás de idővel talán jobb lesz. Karbi részét nem tudom bántani kell e de meglássuk a vákuum mérésnél mit mutat.
20000ft.
A dobot milyen árban gondolod eladni?