A szimering csere nem nagy ördöngösség tegnap kb 30 perc alatt megvolt a 2 szár.Arra figyeljetek hogy meg ne sérüljön mert utána rakhattok bele akármilyen szimeringet mindíg folyni fog!
Amúgy 41'54'11 a méret.
Porvédőt én találtam a motoroswebaruhaz.hu-n
Úgy látom állunk egy páran teleszkóp szimering csere előtt. A szimering mérete ugye: 41*54*11 ? Ez a 6 kilósé, úgy tudom ugyanaz. Porvédőt viszont még nem találtam, esetleg valaki tudja a méreteit? És mennyire macerás a cseréje? Megéri a szervíz által kért 6-8 e munkadíjat. Kezdő - haladó szerszámkészlettel neki vághatok? Simsonban, enduróban cseréltem már.
Rf600-asé, meg sok másik hasonló korú Jappppán motoré egyforma.
Motorosboltba biztos van raktáron belőle mert sok motoron van ez a féknyereg. Sok gyártótól sokféle hatásfokon dolgozó (harapó) betét létezik, kérdés mennyire drasztikusan használod a féket, mennyire tapadós gumival kombinálva.
Olaj meg száranként 503 ml.
Nekem is neki kéne állnom a telószimering cserének. Meg még a himbarendszer csapágyainak puccolása-kenése a terv. Nameg helyet keresni a NAUTILUSnak.
Üdv! Ha a motoromra vennék egy savállóból készült kipufogó dobot (e jelzés és bizonylat nélkül) használhatom közúton? Problémám lehet belőle? Tudom, hogy műszakira vissza kellene tennem a gyárit, de addig? Rendőr büntethet? Vagy esetleg valakinek eladó dob 400-asra? Az enyém sajnos csúszott.
Tankot megemeled és egy nagyon de nagyon keveset befújsz a légszűrőházba.Jut eszembe hogy én amúgy nem is hidegindítót fújtam be neki hanem olyan dezodort amiben hajtógáz van.Amikor mondták hogy próbáljam meg azzal nem akartam elhinni hogy ez működne,de láss csodát,működött!És lehet hogy nem is olyan veszélyes mint a hidegindító.
Köszi szépen!A téli hónapokban én 2-3 hetente elszoktam indítani amikor az enyém volt.Talán egyszer volt olyan hogy 2 hónapig nem indítottam el és ha jól emlékszem nálam sem akart elindulni az istenért sem és én akkor egy kis hidegindítót befújtam neki.De mivel ez nem egészséges dolog így ezt a megoldást csak legvégső esetben ajánlom.
Gratulálunk az utódhoz. Reméljük, hasonlóan jó ízlése lesz.
Jut eszembe, nincs valami ötleted az indítási problémámra?
Csak érdeklődés szinten, gixxer hirdetést belinkeled?
Micsoda képek kerülnek elő! Idén amúgy nem sokat motoroztam,sőt,ha valakit érdekel,eladó a gixer!Az ok,hogy eladom,nem más mint a kis trónörökös májusi érkezése! Tehát a motorozást egy időre felfüggesztem,de nem örökre.Amúgy napi rendszerességgel követem a RF fórumot.Egyszerűen innen nem lehet szabadulni! Ide mindig visszahúz a szívem!És ha majd egyszer megengedhetem magamnak hogy újra motorom legyen nem más lesz mint egy KÉK 600-as RF!De ahogy elnézegetem a világ híreit a pénzügyi gondokról,ez még odébb lesz!Széles utat mindenkinek és Boldog Új Évet!
Tegnap befejeztem a szezont kb 70 kilóméterrel, ma megkezdtem 37 kilóméterrel!
reggel mikor felébredtem (fél12) kopogott az ereszcsatorna. Aszittem elmarad a szezonkezdet, de délután kettőre kisütött a Nap, mire felöltöztem viszonylag száraz is lett az út lakotton kívül.
Amúgy 41'54'11 a méret.
Porvédőt én találtam a motoroswebaruhaz.hu-n
Normál fékbetét kéne nekem!
Motorosboltba biztos van raktáron belőle mert sok motoron van ez a féknyereg. Sok gyártótól sokféle hatásfokon dolgozó (harapó) betét létezik, kérdés mennyire drasztikusan használod a féket, mennyire tapadós gumival kombinálva.
Olaj meg száranként 503 ml.
Nekem is neki kéne állnom a telószimering cserének. Meg még a himbarendszer csapágyainak puccolása-kenése a terv. Nameg helyet keresni a NAUTILUSnak.
Két hülye kérdés elsö fékbetétből melyik típus kell a 400-asba?
Telóba mennyi olaj kell pontosan?
Fékbetétből ez jó lehet?http://www.ket-kerek.hu/websho...
Az a szivacs alá van bekötve.
Akármilyen hajtógázas dezodor? Érdekesen hangzik, de vesztenivalóm nem nagyon van, hétvégén kipróbálom.
Robogónak fújtunk, és egyszerűen elolvasztotta a szivacsot.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxr_600-52
74837
Jut eszembe, nincs valami ötleted az indítási problémámra?
Csak érdeklődés szinten, gixxer hirdetést belinkeled?
reggel mikor felébredtem (fél12) kopogott az ereszcsatorna. Aszittem elmarad a szezonkezdet, de délután kettőre kisütött a Nap, mire felöltöztem viszonylag száraz is lett az út lakotton kívül.
N a g g y o n j ó l e s e t t ! ! !
Mit tanítasz?