Valaki keletről? Sátoraljaújhely és környéke? Hétvégén átnéznék csak azért kérdem.
Mellékesen megint szét kell kapnom a röfi fejét, mert nálunk olyan rosszak az utak, hogy 2-3 út után szétrázom mindíg.
A motorod pirosabbnak tűnik a videón, de a sisakod rögtön megismertem .
Az elmaradt vasárnap helyett lesz pótlás ?
Lehetne a cél nyugat magyarország és az Iminek se lehetne tökéletesebb !
Ő úgyis ismeri az országnak azt a felét, lehetne Ő a túravezető .
Egyébként azt akartam kérdezni, hogy láthattalak-e Fehérváron szombaton ?
M7 elkerülő felé vezető útszakasz, valami híd előtt...
GSX-R kék kabát... mintha Te szoktál volna ilyet hordani, természetesen GSX-R motoron.
Szombaton én is beletettem 320km-t a motorba gondmentesen
A meglepetés csak akkor jött mikor 205km után tankoltam már csak kíváncsiságból is..
Tehát;
-2 személy
-vegyes 80-140 tempó
-lapos terep és kicsi Mátra
Eredmény 205km-re; 8,89L
Ezt álmomban nem gondoltam volna.. és el sem hinném,ha nem a saját szememmel láttam volna
Olajfogyasztás még mindég nulla,dadogás nem volt csak kizárólag élménydús motorozás
Valakivel találkoztam Ecséd és Rózsaszentmárton között,sötét szürke RF volt de nem volt ismerős a motor.. esetleg ráismer valaki innen?
A vasárnapi kórház is megvolt,mellékesen szakadt az eső egész nap nálunk,így nem fájt annyira,hogy nem tudtam menni..
Kedves rf társak Elkészült a 900 kis festés polirozás kuplung fesszabályzó csere + ilyenek de most mint egy új!Már csak a két kerék maradt de nem hagyok ki azért egy hetet a jóidőből!Sok balesetmentest mindenkinek!
Mellékesen megint szét kell kapnom a röfi fejét, mert nálunk olyan rosszak az utak, hogy 2-3 út után szétrázom mindíg.
Ma jött meg a fékcső holnap meg a betét!
Jó mondjuk függ az utas súláytól is de én le hidalnék ha ennyit enne a 400-as gépem :S
Az elmaradt vasárnap helyett lesz pótlás ?
Lehetne a cél nyugat magyarország és az Iminek se lehetne tökéletesebb !
Ő úgyis ismeri az országnak azt a felét, lehetne Ő a túravezető .
M7 elkerülő felé vezető útszakasz, valami híd előtt...
GSX-R kék kabát... mintha Te szoktál volna ilyet hordani, természetesen GSX-R motoron.
Egyébként pár helyen feltűnök még a GSR-es haverral, na meg ő 1.26-nál két mp hírnevet is kapott. :)
Szombaton én is beletettem 320km-t a motorba gondmentesen
A meglepetés csak akkor jött mikor 205km után tankoltam már csak kíváncsiságból is..
Tehát;
-2 személy
-vegyes 80-140 tempó
-lapos terep és kicsi Mátra
Eredmény 205km-re; 8,89L
Ezt álmomban nem gondoltam volna.. és el sem hinném,ha nem a saját szememmel láttam volna
Olajfogyasztás még mindég nulla,dadogás nem volt csak kizárólag élménydús motorozás
Valakivel találkoztam Ecséd és Rózsaszentmárton között,sötét szürke RF volt de nem volt ismerős a motor.. esetleg ráismer valaki innen?
A vasárnapi kórház is megvolt,mellékesen szakadt az eső egész nap nálunk,így nem fájt annyira,hogy nem tudtam menni..