Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi ! Nem rajtam múlt, hogy megvették .

Jó motorozást holnapra mindkettőtöknek, ma voltam Bakonyban (is),
gurultunk kb. 530km-et és magunkévá tettük a verseny 2. helyezését,
úgyhogy eredményes nap volt !

Bárcsak tudnék menni holnap Veletek is, de ami késik, az jön !
Hát engem nem zavar én nem rohanok sehova ha 80 km/h tud jönni akkor jó
Oké de jó ha Érden találkozunk?
Küldtem egy itinert! Ez egy jó túra út át a bakonyonát!

Írjatok még hogy a csajnak tudjak szólni!
Bocs a km-t el b...sztam 200 akart lenni! Veszprémtől
Nagyobb térképre váltás
Javaslatot tudok tenni! Bp-Veszprém-Zirc 82-es út-Pénzesgyőr -Bakonybél. Itt van egy pihenő étteremmel és a egy kis túra útvonal ha érdekel ami kb félóra óra séta! Utána tovább Bakonykoppány- Béb vagy csót- csót a rövidebb- és csótón jobbra menjetek ha jól tudom 82-es ki van táblázva. Az a lényeg hogy jobra tartsatok és 82-es útat keressétek mert különben győrbe mentek :D Utána végig tudjátok tolni kisbér-Tatabánya-és a régi 1esen Budapest! Ez az út Veszprémtől 80Km-er max 100...

Zavarna titeket egy csaj egy Aprilia R!S-el? Ha nem akkor egy indulási hely és idő kellene hogy meg írjam neki!
Jó, este még nézz fel a fórumra, írok egy pontosabb időpontot, meg úti célt, mert ezek szerint nem leszünk sokan, javaslat se nagyon van, úgyhogy kibökünk valami jó helyet térképen. :)
Na akkor hol találkozunk ,? Érden a tesconál jó?8-9 órakor?
##### HOLNAP #####

Tehát akkor tudom, hogy Ger jön, ki még, aki biztos?
Én itt két ismerőssel dumáltam, velük mindenképp elnézek, úgy terveztük, hogy reggel időben indulás, délkörülre érkezés valami jó helyre a Bakonyba, ott egy ebéd, és vissza. Ők az F1-re vissza akarnak érni (14.00), én majd meglátom, nem hajt a tatár.

Aki jön és tud jó helyet mondja, vagy estig tervezünk mi valami utat.
Meg is érkeztem a Citadelláról. Ger14-el találkoztam, meg volt kint egy szürke RF-es pár (?), illetve a szokásos idősebb fószer, piros 400-assal, de most már legalább észrevette, hogy ez is RF (nézett is, hogy ez hogy lehet). :D

Duna Plázánál is volt egy 400-as, szürke, jó nagy platnival, az oldalsó csíkon meg az első telón fényvisszaverővel (szintén nem fórumos szerintem).

Kissé meleg volt, de jó volt!
Hát fiúk sajnos megint le maradok a gurulásról :(
8mm helyett 2mm er a ferodol a betéten :S Annyira vékony hogy kint marad a dugo és off érzni hogy befog. Keddnél elöbb nem lesz motorom
Jól kezdődik ez az idény! Nem baj inkább ilyen hibái legyenek!

Nektek jó gurulást szép időt széles utat! Sajnálom...
Vigyázatok magatokra!
Na nekem 100% hogy megyek akkor Bakony? hánykor és hol találkozunk ? én is megyek minden féle kép
Hali! Nekem is délután derül ki hogy tudok e holnap menni :(
Mert kopott a betét és kint marad a dugó áááá
Tegnap ki szedtem a dugókat működnek szépen de most meg is pucoltam!
Délután kiderül, hogy jó lesze de nem sok reményt fűzök hozzá betét csere :( Szombat vasárnap ebbe gagyi megyében sehol nem lehet ilyet venni!
Csak nem Veszprémbe
Elég sok motorba kell ez a fékbetét, bemész a legközelebbi motorboltba és raktárról kapsz hozzá.
Igen igen, a szögeletes SV nagyon adja.
Nekem nem fura: R1, meg úgy általában minden új sportmotor elég pirinyó. Tavaly a Siófoki gurulásnál néztem egyet, amikor megállt mellettem egy ZX-10R, és hát kb. 80%-a volt az RF-nek fizikai méreteiben.

Én meg jó magas is vagyok, egy olyanon igen furán mutatnék, bár azért sajnálom, mert vannak szépek az újak között is. És amúgy az RF a korabeliekhez képest is testes: ismerős CBR600 F2-je sokkal keskenyebb.
Sokat szerelni az enyémeket se kell, kellett.

Ha ecce csere lesz, akkor maradok a suzukinál. SV650S ami nekem tetszik. Erősebb közutra mifelénk fölösleges. Mikor ráncfelvarrás volt nem tetszett, de azóta megteccett a szögletes vonalvezetése.
Hú gyerekek, másfél napig nem vagyok, és Red eladja, vasárnap sztornó, mi jöhet még?

Na de viccet félretéve: Rednek egyrészt gratula az eladáshoz, másrészt együttérzek, hogy most még lehet nem 100% happy minden. De nézd a jó oldalát: jöhet egy jó kis túraendúró, kétszemélynek, stb., remélhetőleg kevesebb nyűggel.

Vasárnapra marad akkor valaki? Letsgo nem írta, hogy nem, Imi passz, de ahogy látom Ger és Krisz és így Red sem. Én itt a szobatárssal mindenképp megyek szerintem egy szép kört, mondtam neki a Bakonyt, tetszene, szóval ha van még rá érdeklődés, akár lehetne is.

Ma kimegyünk a Duna Plázához, esetleg Citadella is bejátszik. Aztán majd meglátjuk, hogy alakul a hétvége, de június 12-re ne tervezzetek mást (, mint a Siófoki gurulást)!

Ha valaki esetleg jönne Citadellára vagy a Duna Plázához, de már nem olvasnám (du. megyünk vmikor), akkor a kluboldalon ott a számom.
Nálunk 10 sport motorból 7 GSX-R. Elszáguldoznak a fiúk vele, de ha szedem rá õket, hogy ugorjunk le a Balatonra (tõlem 420km ), akkor már csak a panaszkodás megy. Szerintük a RF egy nagy, gyors hajó. De volt a környéken egy 900 as valakinek , aki félelemben tartotta a GSX-R és NINJA tulajokat. Azért bennem is motoszkál a gondolat, hogy jó lenne egy. Én csak attól félek, hogy kifogyok az alkatrészekbõl, ha esetleg valami elkopna. Most néhány napja átültem egy Yamaha R1 -re és...fura lehet, de nemtetszett. Kis törpe , vézna jószák, bár hatalmas erõvel. ¡zlések és pofonok.:-)
Sziasztok!
Van valakinek bespájzolva Rf 400 hoz gyújtáselektronika?
Akkor te mázlis vagy! Mármint hogy nem kellet hozzá nyúlni! Lassan talán nekem is elfogynak a kopó dolgok és évezhetem a gépet :D
Régebben én is GSX-R-ről álmodoztam! De ez kényelmesebb... Meg azért ha 600-asról beszélünk 120Le az nekem veszélyes lenne
Én is gondolkodtam, hogy hamar megszabadulok az RF -től és egy GSX-R re cserélem. De lassan meggondolom, mert ez az eggyik legritkább motor mifelénk. Sokan megnézik és többen is kérték, hogy szerezzek nekik hasonlót. Gyorsnak gyors, szépnek szép és eddig hozzá sem kellett nyúlni.
Sziasztok!
Ez a fékbetét:link
Jó a 400aséba is? Vagy hol lehet normálisat venni! Első kellene!