Ehh, kész lett a festészet.
Hát, minden törekvésem ellenére, azért csak összehúzta a lakk a festéket, de
1m-ről már egész attraktívan fest.
Az orridomot természetesen sikerült elcseszni, úgyhogy az a "nem annyira szép,
de szebb mint lehorzsolva" stádiumot vette fel.
A tank viszont jól sikerült szerencsére. Ott valamiért nem húzta össze...
Majd jövőhéten ha elvonul a tél és lemostam szépen a motort, akkor rakok fel
képet az egészről egyben.
Kizárt, hogy száguldozás enne... , én legalábbis biztosan nem, túraként van meghírdetve. Én biztosan ne fokok sietni, ha ők akarnak menjenek, de szerintem olyan most nem lesz.
A recept; akku fel töltőre,tank le,gyertyák ki,és gyertya nélkül kicsit önindítózni,h a valószínűleg benzinnel teli hengerek átszellőzzenek.. utána gyertyák vissza és gáz nélkül,és főleg HIDEGINDÍTÓ NÉLKÜL csak teljes szívatóval indítózz.. be kell indulnia.. de az akkut minimum 1-2 órára tedd tölteni előtte,vagy rá kell bikázni nagyobb aksival..
Remélem sikerrel jársz,távolból ennyi tellett
Lenne egy kérdésem felétek.
Idén már többször is volt beindítva az RF-em...de most megmakacsolta magát és nem hajlandó beindulni. Hidegindítóval sem jött össze. Ilyenkor ki milyen csodamódszert alkalmaz?
szinte hihetetlen,de elkészült a motorom nem dadog,nem jár össze vissza,és kifejezetten kezesbárány lett!a probléma a következő volt; túl magas benzinszint az úszóházban és nem volt jó se a co sem a szinkron!a komplett karbi rendberakást és szelephézag állítást pedig-most jön a legszebb rész- 20,mondom 20ezer forintért csinálta a srác!
A motor most már teljesen szezonkész,ennek örömére ma meg is kezdtem az idei szezont és bele is csavartam 170km-t
Semmi műszaki hiba,tiszta élménymotorozás volt minden pillanata!
Hasonló szépet és jót mindenkink idénre!
Krisz
Hirdetni lehet akármit akármennyiért... ha valaki el akarja adni, az úgyis a kínálat
aljára fogja belőni az árat.
Tény, hogy csak az árintervallum alsó 3 RF-je mozgott az utolsó 1 évben.
Olyan motorokat hirdetnek az említett oldalon is, amit már 1-3 évvel ezelőtt is láttam.
Igen, indulok csak nehogy megint az legyen mint pár éve (2008).
Mire a benzinkúttól kiértünk a Rába gyárhoz (jó egy kilóméter), az elejét már nem lehetett látni úgy elmentek. Onnantól le az őrségig 140-150es tempó, Körmenden megálltunk vajon mere tovább Bajánsenyére mert senki nem tudott semmit. Fele ember Lövő felé, másik fele Csákánynak, aztán Senyén találkoztunk.Visszafele vadásán pihenő, de addig is csak a fölösleges rohanás, na ott untam meg és mentem haverral másik úton tovább.
De azóta sokat higgatt a csapat, normálisabb tempót tudnak magukra erőltetni. Tavajelött voltam velük a temetési túrán ahol úgy ment mindenki ahogy másnak is tetszik. Talán nem kapja el őket megint a csuklógörcs.
Igazad van, nem egy tömegmotor... Nekem igazából nem számít, hogy mennyire egyedi és mennyi rohangál a városban/megyében...
A lényeg, hogy rendben legyen és menjen!
Nekem spec TL 1000-re fájt volna a fogam, de 125ös MZ után nem akartam egyből ekkorára ülni, viszont nem bánom egyátalán (csak faterom ), mert fejben ott tudok lenni és nem gurul egy a gyógyszer...
Hát igen! Szemezgettem én is!
Nekem egy 750-es GSX-R-re fájt a fogam! De ledumáltam magam róla!
Nagyon le mentek az árak! Most annyiért adnak egy 400-as Rf-et mint amennyiért vettem csúszottan az enyémet...
Nem baj én szeretem :D
Ritka moci ez is bejön nekem rajta nagyon! Nem az a tömeg gép...
Nagyon szépen köszönöm, de már nem aktuális csütörtökön meg rendeltem az új tükröket! Elvileg azt csak fel kell csavaroznom 30mm-re van a csavar közép mint az én gépemen!
Kawasakié lesz :D Remélem jól fog állni a kicsikének :D
Red;gratulálok én is a fényezéshez! ha vannak is hibák benne akkor is saját munka,ez a legszebb benne!
Letsgo;ha érdekel még a tükörtalp küldj címet és elpostázom.. a 900as tükörért jön Radek ha minden igaz.. tehát szétosztottam minden tükröm ami maradt úgytűnik
a motorom még azóta is a szerelőnél van aki szarásig van elhavazva így nemtom épp hol áll vele,de remélem lassan készülget az is a szezonra.. a 15 pedig nekem bukó.. ki kell fizetni a szervíz árát.. ez pont elég kiadás lesz márciusra..
Vigyázzon magára mindenki,korai még az idő a tapadós aszfalthoz,nem kellene végetvetni a szezonnak mielőtt el sem kezdődik
590.000ért?
Nem találok akkora nevetős smileyt, amennyire röhögök.......
Ne szórakozzunk már, amikor a 600ast 400ba akarta elvinni a gyerek, úgy hogy házhoz viszem neki 200 kilométerre.
(Mondjuk nem is lett övé a motor ).
De ahogy nézem a többi ár is el van szállva. 750es 2000es GSXR 750 1.200.000-ért? OMFG
Ez így igaz, ahogy mondod !
Úgy kellett volna kezdenem az egészet, hogy műanyagig lecsiszol,
gitt, alapozó, stb. stb.
Mivel csak nálam lett 2x festve, előttem meg még vagy 2x, így a
kritikus pontokon (nem túlzok) 2-3mm vakolat van.
Nincs az a pénz a világon, amiért én azt a 2-3mm előzményt lecsiszoljam. Ebből kifolyólag, ahogy szépen tűntek el a "kanyonok"
és már csak ezek a kis hibák maradtak, egyre inkább nem érdekelt.
Túl sok energiát nem szerettem volna beleölni, mert tudom, hogy
szemvillanás alatt kicsöngetnek neki...
Pont ezért találtam ki ezt a mintát, hogy elterelje a figyelmet a
messze nem tökéletes aládolgozásról, meg majd a narancsos lakkról .
Azért ne túlozzunk, majd lakkozás után meglátjuk mi marad belőle,
de magát a mintafestés részét mindentől függetlenül kétségtelenül
élveztem .
Hát, mivel ez a "tanulópénz" stádium, így eddig egy fényezés árában
van. De ebben benne van minden, a kompresszor, a dekorpisztoly
és az összes festék.
Időben, nos maga a mintázás összesen szerintem olyan 4-5 óra,
az alapszín sokkal több volt... azzal szenvedtem rendesen.
Csátok!
Tegnap voltam csepelen motort nézni és belefutottam ebbe a jószágba is!Az eladó elmondása szerint ezt a nyáron 590000ft eladják tuti!
Poénos csavó! http://motor-sapiens.hu/new2/h...
Nagyon jól néz ki, nem is tudtam hogy egy ilyen művész veszett el benned.
Azt hiszem ha lecsukjuk a gépet, akkor veled fogunk alkudozni a festésről.....
Bocs de ki hagjya felét nem tudom miért!
Szóval ami le marad a műgyantás gitt a lényeg de az nem olcsó! Meg minél vékonyabban kend hogy ne repedjen ki! Ragaszd meg hátulról is és akkor jó lesz!
Hát, minden törekvésem ellenére, azért csak összehúzta a lakk a festéket, de
1m-ről már egész attraktívan fest.
Az orridomot természetesen sikerült elcseszni, úgyhogy az a "nem annyira szép,
de szebb mint lehorzsolva" stádiumot vette fel.
A tank viszont jól sikerült szerencsére. Ott valamiért nem húzta össze...
Majd jövőhéten ha elvonul a tél és lemostam szépen a motort, akkor rakok fel
képet az egészről egyben.