Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehh, kész lett a festészet.
Hát, minden törekvésem ellenére, azért csak összehúzta a lakk a festéket, de
1m-ről már egész attraktívan fest.
Az orridomot természetesen sikerült elcseszni, úgyhogy az a "nem annyira szép,
de szebb mint lehorzsolva" stádiumot vette fel.
A tank viszont jól sikerült szerencsére. Ott valamiért nem húzta össze...

Majd jövőhéten ha elvonul a tél és lemostam szépen a motort, akkor rakok fel
képet az egészről egyben.
Sőt, változott a csapat, meg mostanában nem épp rózsás a hangulat.
Kizárt, hogy száguldozás enne... , én legalábbis biztosan nem, túraként van meghírdetve. Én biztosan ne fokok sietni, ha ők akarnak menjenek, de szerintem olyan most nem lesz.
Köszi, köszi, köszi
...az akksi már a töltőn .... holnap ki is próbálom a receptet...
Szia eltűnt hölgy

A recept; akku fel töltőre,tank le,gyertyák ki,és gyertya nélkül kicsit önindítózni,h a valószínűleg benzinnel teli hengerek átszellőzzenek.. utána gyertyák vissza és gáz nélkül,és főleg HIDEGINDÍTÓ NÉLKÜL csak teljes szívatóval indítózz.. be kell indulnia.. de az akkut minimum 1-2 órára tedd tölteni előtte,vagy rá kell bikázni nagyobb aksival..
Remélem sikerrel jársz,távolból ennyi tellett
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem felétek.
Idén már többször is volt beindítva az RF-em...de most megmakacsolta magát és nem hajlandó beindulni. Hidegindítóval sem jött össze. Ilyenkor ki milyen csodamódszert alkalmaz?

Előre is köszönöm a segítséget!

Anett
sziasztok,

szinte hihetetlen,de elkészült a motorom nem dadog,nem jár össze vissza,és kifejezetten kezesbárány lett!a probléma a következő volt; túl magas benzinszint az úszóházban és nem volt jó se a co sem a szinkron!a komplett karbi rendberakást és szelephézag állítást pedig-most jön a legszebb rész- 20,mondom 20ezer forintért csinálta a srác!
A motor most már teljesen szezonkész,ennek örömére ma meg is kezdtem az idei szezont és bele is csavartam 170km-t

Semmi műszaki hiba,tiszta élménymotorozás volt minden pillanata!
Hasonló szépet és jót mindenkink idénre!
Krisz
Hirdetni lehet akármit akármennyiért... ha valaki el akarja adni, az úgyis a kínálat
aljára fogja belőni az árat.

Tény, hogy csak az árintervallum alsó 3 RF-je mozgott az utolsó 1 évben.
Olyan motorokat hirdetnek az említett oldalon is, amit már 1-3 évvel ezelőtt is láttam.
Igen, indulok csak nehogy megint az legyen mint pár éve (2008).
Mire a benzinkúttól kiértünk a Rába gyárhoz (jó egy kilóméter), az elejét már nem lehetett látni úgy elmentek. Onnantól le az őrségig 140-150es tempó, Körmenden megálltunk vajon mere tovább Bajánsenyére mert senki nem tudott semmit. Fele ember Lövő felé, másik fele Csákánynak, aztán Senyén találkoztunk.Visszafele vadásán pihenő, de addig is csak a fölösleges rohanás, na ott untam meg és mentem haverral másik úton tovább.
De azóta sokat higgatt a csapat, normálisabb tempót tudnak magukra erőltetni. Tavajelött voltam velük a temetési túrán ahol úgy ment mindenki ahogy másnak is tetszik. Talán nem kapja el őket megint a csuklógörcs.
Igazad van, nem egy tömegmotor... Nekem igazából nem számít, hogy mennyire egyedi és mennyi rohangál a városban/megyében...
A lényeg, hogy rendben legyen és menjen!
Nekem spec TL 1000-re fájt volna a fogam, de 125ös MZ után nem akartam egyből ekkorára ülni, viszont nem bánom egyátalán (csak faterom ), mert fejben ott tudok lenni és nem gurul egy a gyógyszer...
Hát igen! Szemezgettem én is!
Nekem egy 750-es GSX-R-re fájt a fogam! De ledumáltam magam róla!
Nagyon le mentek az árak! Most annyiért adnak egy 400-as Rf-et mint amennyiért vettem csúszottan az enyémet...
Nem baj én szeretem :D
Ritka moci ez is bejön nekem rajta nagyon! Nem az a tömeg gép...
Nagyon szépen köszönöm, de már nem aktuális csütörtökön meg rendeltem az új tükröket! Elvileg azt csak fel kell csavaroznom 30mm-re van a csavar közép mint az én gépemen!
Kawasakié lesz :D Remélem jól fog állni a kicsikének :D
Ez igen! :D
Ez a motort 3.éve van ott :D
Tőlük hoztam el az enyémet :D
holnap délelött nincs kizárva hogy nem megyek el teletankolni a gépet!
Döbbenet, hogy az első 10 RöFi 500e. alatt van .(hasznaltauto-n) Ha ilyen árak lettek volna, mikor én akartam venni gépet, akkor nem 9esen ülnék...
http://www.sportmotor.hu/motor...

Imi, jössz vonúúúnyi, persze bárki ?

Nagyon ütős lett a fényezés! Grat hozzá!
Sziasztok!

Red;gratulálok én is a fényezéshez! ha vannak is hibák benne akkor is saját munka,ez a legszebb benne!

Letsgo;ha érdekel még a tükörtalp küldj címet és elpostázom.. a 900as tükörért jön Radek ha minden igaz.. tehát szétosztottam minden tükröm ami maradt úgytűnik

a motorom még azóta is a szerelőnél van aki szarásig van elhavazva így nemtom épp hol áll vele,de remélem lassan készülget az is a szezonra.. a 15 pedig nekem bukó.. ki kell fizetni a szervíz árát.. ez pont elég kiadás lesz márciusra..

Vigyázzon magára mindenki,korai még az idő a tapadós aszfalthoz,nem kellene végetvetni a szezonnak mielőtt el sem kezdődik
590.000ért?
Nem találok akkora nevetős smileyt, amennyire röhögök.......
Ne szórakozzunk már, amikor a 600ast 400ba akarta elvinni a gyerek, úgy hogy házhoz viszem neki 200 kilométerre.
(Mondjuk nem is lett övé a motor ).
De ahogy nézem a többi ár is el van szállva. 750es 2000es GSXR 750 1.200.000-ért? OMFG
Húú, majd elfelejtettem:
Köszi mindenkinek, jólesik egy kis dicséret .
Ez így igaz, ahogy mondod !
Úgy kellett volna kezdenem az egészet, hogy műanyagig lecsiszol,
gitt, alapozó, stb. stb.

Mivel csak nálam lett 2x festve, előttem meg még vagy 2x, így a
kritikus pontokon (nem túlzok) 2-3mm vakolat van.
Nincs az a pénz a világon, amiért én azt a 2-3mm előzményt lecsiszoljam. Ebből kifolyólag, ahogy szépen tűntek el a "kanyonok"
és már csak ezek a kis hibák maradtak, egyre inkább nem érdekelt.
Túl sok energiát nem szerettem volna beleölni, mert tudom, hogy
szemvillanás alatt kicsöngetnek neki...

Pont ezért találtam ki ezt a mintát, hogy elterelje a figyelmet a
messze nem tökéletes aládolgozásról, meg majd a narancsos lakkról .
Azért ne túlozzunk, majd lakkozás után meglátjuk mi marad belőle,
de magát a mintafestés részét mindentől függetlenül kétségtelenül
élveztem .

Hát, mivel ez a "tanulópénz" stádium, így eddig egy fényezés árában
van. De ebben benne van minden, a kompresszor, a dekorpisztoly
és az összes festék.
Időben, nos maga a mintázás összesen szerintem olyan 4-5 óra,
az alapszín sokkal több volt... azzal szenvedtem rendesen.
Red ez a dukkó tényleg fain!

Meg kell jegyeznem sajnos hogy az aládolgozáson még lett volna mit csinálni!Bocs nem leszólás!

saját kézzel egyedi csak gratulálni tudok!
Csátok!
Tegnap voltam csepelen motort nézni és belefutottam ebbe a jószágba is!Az eladó elmondása szerint ezt a nyáron 590000ft eladják tuti!
Poénos csavó! http://motor-sapiens.hu/new2/h...
Nagyon jól néz ki, nem is tudtam hogy egy ilyen művész veszett el benned.
Azt hiszem ha lecsukjuk a gépet, akkor veled fogunk alkudozni a festésről.....
Bocs de ki hagjya felét nem tudom miért!
Szóval ami le marad a műgyantás gitt a lényeg de az nem olcsó! Meg minél vékonyabban kend hogy ne repedjen ki! Ragaszd meg hátulról is és akkor jó lesz!