Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.shopmania.hu/shoppi...

Most mázlid van olcsóbb is!

Én soha nem bikázom! De mint mondottam télen töltöttem is meg beszoktam röffenteni kicsit had ketyegjen
Ez sok mindentől függ! Az enyémen akkor tiltás nélküli elektronika volt! Nyitott dobbal! Meg km függő is hogy menyi van a vasban szerintem! a tiltás nélkülivel túl ment a 190enen az óra!
Mos egy VC-s elektrónika van benne mert a másikkal nem megy a fordszám mérő... meg volt egykét érdekes dolga... Nehezen indult szóval szar volt!
jujj a 6Ah az nagyon kicsi! Ah is fontos de ha indító áramra jó akkor nincs gond! Gyárilag aszem 8Ah-es van benne de lehet tévedek! Még a régi Aprilia Rs-embe is 8Ah-es volt!
Nekem 12Ah ami belefér fullon ha nagyobbat szeretnél ahhoz már át kell alakítani mert magasabb az aksi!

Akku YT12A-BS
Volt már olyan, hogy a 6Ah-s nem indította, és rákötve a Citroen berlingóra egyből sikerült indítani!
Nem találtam még semmit róla, hogy milyen zeljesítményű kéne bele!
8Ah aksi van bent gyárilag.
Alapból bikával állj neki az egésznek.
Milyen teljesítményű akksikkal indítjátok a gépeiteket?
A 180 at sokalltam csak.

Letsgo
A miénk is 98-as 400-as!
Még egy dolog!
Tegnap beindult nagy nehezen, és utána szépen beindul, ha már meleg a blokk,de másnap már nem akar!
A gyertya ugyanaz, mint amit te használsz, ngk r cr9ek, zsír új,
Az akksi pedig 6 ah-s!Lehet hogy kicsi?
A lámpát le szoktam húzni, akkor sem indul!
Én már ki is néztem a következő motort lesz mire gyűjteni nyáron
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_900_r_csere_is_erdeke
l-4426839
NGK R CR9EK

Ha jól emlékszem ez van benne!
Elötte ugyan ez csak 8asvolt...

Most a 9es van benne meg néztem a számlát :D 3000km van a gyertyámba!
De nekem volt előtte egykét taning amit tudok javasolni!
Ha 400asod van akkor a lámpa megy alapból gyújtáson?
Én tettem be neki egy kapcsolót hogy ne menjen...
A másik amit meg tuningoltam tettem az aksi és önindító közé egy sokkal jobb kábelt vastagabb stb...
Mert elégé az a tapasztalatom hogy ha kicsit is lusta az aksi akkor nem akarja indítani! Hozzá teszem tavaly vettem egy sokkal nagyobb aksit bele mint ami bele való... télen 2X-3Xtöltöttem és egy kis ledel tartottam mozgásba az aksit mivel nem fűtött a garázs...

Hát ezeket érdemes meg nézni ha ilyen gondod van! Ezek után nekem sokkal vidámabban indult a motor!
nekem csak annyi ehhez az autós hoz még a hozzá szólásom Le/kg

A diselt azért hanyagoljuk van a családba egy 2.5CRD-s Chrysler pfff esélye nincs... nem 100ig utána se...

Csak az baj mindenki támad én csak egy élményt meséltem el amit nem kellet volna!

Itt pusztán annyi volt a történet hogy volt egy kis fogócska! Tartottam a lépés és ennyi!

DE AZT SENKI NE KÉRDŐJELEZZE MÁR MEG HOGY 180alatt menyit volt a menet vagy sem... ( Ott volt velem vagy mi?)

Mért lenne érdekem kamuzni?
Sőt olyat se szoktam mondani hogy vissza termeli a benzint a tankba!

Na jó tényleg bocs többet erre a témára nem reagálok!

MÉG EGYSZER ELNÉZÉST MINDENKINEK AZ ÉLMÉNYEIMET MAJD EZUTÁN MEGTARTOM MAGAMNAK!
TISZTELETTEL
Milyen gyertyát használsz?
Végleges megoldás?

Az enyém az elszokott indulni gond nélkül... Mindegy hogy -10van
Ebbe semmi túlzás nem volt...
Sziasztok!
Nincs valakinek valami végleges megoldása arra, hogy beinduljon a vas hidegben is?
Ha már feljött az autós-motoros-gyorsulós téma: szerintem a srácoknak annyiban igaza van, hogy az autók nagyon nagy százaléka nem ellenfél...

... 100-ig! Mert legyünk őszinték, itthon eléggé ritka az olyan autó, ami akár 5s alatt van 100-on (az S6 is 6s-hez van közelebb). Nekünk meg 400 ccm ide vagy oda, de inkább 5s alatt éri el a 100-at.

Utána viszont, hát, egy mai átlagos kétlityós, 140 lovas dízel is meg tud fingatni, ha nagyon akar. Jó, talán gyorsabban érjük el a 180-at, de hogy meglógni ne tudunk, az is tuti...

Ezért kell a 900-as!
Kajálni tudok egy jó helyet a déli parton.:

http://pizzza.hu/pizza-rendele...

Egész jól hangzanak a kaják nevei !
Azér ne ess tulzásokba!
Nem igazán szeretem a témát, és ezt szándékoztam jelezni.
Ettől még beszélhettek róla, semmi többet nem fűztem hozzá ezen
kívül és nem is állt szándékomban.

De, egyszer már mentem vele annyit.
Okés!
Előre is köszi! Remélem össze jön a dolog!
Még soha nem voltam ilyenen
Oké, ahogy jön az ideje és az időjárást is legalább körülbelülre látni fogjuk
visszatérünk még az időpontokra.

Azt is lehet, hogy akkor majd telszámot cserélünk és rádcsörgünk
mikor elérünk egy bizonyos pontot... szóval rugalmas a dolog.
Szerintem ezzel ne csesztessük egymást!
Kárvolt ilyen témát felhoznom!

Igazából csak mint élményt írtam le!

Nem azt hogy mennyivel jobb a paripám vagy sem! FÉLRE értettük úgyhogy hagyjuk ezt!