Ez sok mindentől függ! Az enyémen akkor tiltás nélküli elektronika volt! Nyitott dobbal! Meg km függő is hogy menyi van a vasban szerintem! a tiltás nélkülivel túl ment a 190enen az óra!
Mos egy VC-s elektrónika van benne mert a másikkal nem megy a fordszám mérő... meg volt egykét érdekes dolga... Nehezen indult szóval szar volt!
jujj a 6Ah az nagyon kicsi! Ah is fontos de ha indító áramra jó akkor nincs gond! Gyárilag aszem 8Ah-es van benne de lehet tévedek! Még a régi Aprilia Rs-embe is 8Ah-es volt!
Nekem 12Ah ami belefér fullon ha nagyobbat szeretnél ahhoz már át kell alakítani mert magasabb az aksi!
Volt már olyan, hogy a 6Ah-s nem indította, és rákötve a Citroen berlingóra egyből sikerült indítani!
Nem találtam még semmit róla, hogy milyen zeljesítményű kéne bele!
Ha jól emlékszem ez van benne!
Elötte ugyan ez csak 8asvolt...
Most a 9es van benne meg néztem a számlát :D 3000km van a gyertyámba!
De nekem volt előtte egykét taning amit tudok javasolni!
Ha 400asod van akkor a lámpa megy alapból gyújtáson?
Én tettem be neki egy kapcsolót hogy ne menjen...
A másik amit meg tuningoltam tettem az aksi és önindító közé egy sokkal jobb kábelt vastagabb stb...
Mert elégé az a tapasztalatom hogy ha kicsit is lusta az aksi akkor nem akarja indítani! Hozzá teszem tavaly vettem egy sokkal nagyobb aksit bele mint ami bele való... télen 2X-3Xtöltöttem és egy kis ledel tartottam mozgásba az aksit mivel nem fűtött a garázs...
Hát ezeket érdemes meg nézni ha ilyen gondod van! Ezek után nekem sokkal vidámabban indult a motor!
Ha már feljött az autós-motoros-gyorsulós téma: szerintem a srácoknak annyiban igaza van, hogy az autók nagyon nagy százaléka nem ellenfél...
... 100-ig! Mert legyünk őszinték, itthon eléggé ritka az olyan autó, ami akár 5s alatt van 100-on (az S6 is 6s-hez van közelebb). Nekünk meg 400 ccm ide vagy oda, de inkább 5s alatt éri el a 100-at.
Utána viszont, hát, egy mai átlagos kétlityós, 140 lovas dízel is meg tud fingatni, ha nagyon akar. Jó, talán gyorsabban érjük el a 180-at, de hogy meglógni ne tudunk, az is tuti...
Nem igazán szeretem a témát, és ezt szándékoztam jelezni.
Ettől még beszélhettek róla, semmi többet nem fűztem hozzá ezen
kívül és nem is állt szándékomban.
Most mázlid van olcsóbb is!
Én soha nem bikázom! De mint mondottam télen töltöttem is meg beszoktam röffenteni kicsit had ketyegjen