Még egy fontos dolog, mivel a krómszárat is cserélni kellett, ezért most már nem állítható aluldól a Teló . Fix szár lett belerakva, mert azt mondták tesómnak, ha megint állítóst akar, akkor csak az állítható tengely majdnem 15 pénz lenne, hogy ez most lehúzás lett volna vagy sem, azt nem tudom, de most már fix lett. Mondjuk elötte sem állítottam egyszer sem, te állítgattad valamikor is?
Nem tudom mi kell hozzá, mivel már készen kaptam meg, egy teleszkóposhoz vitte felújítani, szerintem biztos volt vagy 15 pénz, nem árulta el, de akörül lehet
Valami infót tudsz adni arról, hogy hogyan lett felújítva, vagy esetleg
mi kell hozzá ?
Van nekem is egy eldurrant központi rugóstagom az asztal alatt és
fel kellene újítani.
a rugós tag nem fog kelleni, mert a jófej tesóm míg nem voltam nála felújítatta, előszülinap gyanánt. Ma már be is raktam, a műszereket beledeztem, de nekem is nagyon halvány lett, mint neked, ezért visszaraktam a normál izzókat. Lehet csak a digit műszereket lehet rendesen beledezni?
Igazából nem nagy cucc de jó tudni! Én se tudtam és és azt hittem, hogy az olajgomba alól jön és nem! :D
1 olajszűrő le!
2 32-es anya le!
majd le jön a fém rész amibe a víz megy!
3 lépés o gyűrű csere!
4 én a biztonság kedvéért a perem szélét meg kenem majd tömítő pasztával amivel a blokkot szoktam!
Második képen van az o gyűrű de már kiszedtem!
Harmadik képen van a ludas :S
negyedik a csavar (épp fürdik a gázolajban)
Probléma megoldava! Majd teszek fel képet hogy hogy is néz ki a dolog!
Van egy o gyűrű az van kicsit nagyon el szögletesedve! Holnap meg veszem! Bele rakom az új olajat és góóóóó :D
Hi ez egem is érdekelne! Igaz benneteket annyira nem ismerlek de itt az ideje :D
Én Balatonfűzfőn lakok, ha körbe nyomjátok a Balcsit és 7 ill 71esen mentek akkor valahol Lepsény Balatonakarattyánál társulnék körre!
Csak kbre tudni kellene majd az időt!
Sziasztok!
Lenne egy kérdés!
Csöpög az olaj a gépből!
Azzal van a gond amibe bele tekerem az olaj szűrőt de nem a szűrőnél csöpög hanem az olaj hűtő fém és a blokk között van a gond!
Amibe a viz megy hogy hűtse ! Rakok fel képet is róla!
Az lenne a kérdés hogy az menetes és csak húzni kellene rajta? Vagy olajszűrő le... ott van valami csavar ?
Ahová a nyilat tettem ott van a blokk és fém között a gond onnan szivárog az olaj!
Mindenki a jobb időt várja. Én is reménykedtem, hogy talán a hétvégén belefér egy kisebb karika, de inkább elkerülöm a tüdőgyulladást.Pedig kezdenek nagyon eldurvulni az elvonási tüneteim
Légszűrőház fedelén levő tüskék pont elérik a szivacsot.
Azok tartják a szivacsot a szitaszöveten, nehogy elmásszon.
De a szitaszövet körül is van egy perem, ami szintén olyan magas mint a bele való szivacs vastagsága.
Hát a polírozás jó lett csak át kel menni rajta még egyszer mert akkor még fényesebb lesz de már így is látni hogy szebb a plexit még nem csináltam meg de a te dobod nagyon jól néz ki remélem idén élőbe is halhatom
Forgalomba helyezve? Nem benzinnel megy?
Szerintem egy kisebb karika belefér, max hivatkozol ez elvonási tünetekre a rendőrnél, csak megérti.
Amikor a TL-t átírattam, és is lábon vittem az okmányirodába .
Mondta is a nő, hogy amíg nincs meg a műszaki, ne használjam közúton.....Én meg ott álltam előtte full bőrben sisakkal a kezemben.Mondom : Oké, majd igyekszem. Erre a kolléganője kiröhögött
Olaj folyás is meg szűnik!
250Ft volt a tömítés ami kellet ... :D