köszi a gyors választ, akkor megoldom itthon, biztos költséghatékonyabb lesz, szerencsére nem hiányzik belőle semmi, csak el van törve, máris utánanézek az anyagoknak, köszi
Ehhez nem kell műanyagos! Nekem is ilyen volt a jobbos!
Én műanyag ragasztóval vissza ragasztottam!
Aztán hátulról ami hiányzót kitöltöttem epokittal! össze csiszoltam és és gittel ami műgyantás volt szépen ki gitteltem fújás és jó napot!
de nekem is elég erősen dukozásra vár a gép! Most nagyon le van pukkanva! Így vettem
Ha nem nagy a különbség ezt vedd!
De az enyémről nem találtam információt indító áramról!
Elég sok oldalt néztem de nem találtam információt meg van a papírja is de nem szerepel rajta!
Csak azt tudom mondani hogy 2010.04.27.én vettem! Tehát még nincs egy éves! De lemerülve télen 1X volt kb 1-2hónapot nem foglalkoztam vele! és nyökögőt indításnál! Ez volt karácsonykor fel töltöttem azóta töltőt nem látott! Nagyon hidegbe kell egy kicsit forgatni de indítja elsőre!
szerintetek ezt meg lehet otthon javítani, vagy inkább müanyagos kéne, meg kb mennyibe kerülhet, mert fogalmam sincs Festés szempontjából jó helyen van, mert nem nagyon látszik, azt meg tudom oldani. Lassan enyém is felkészül a szezonra, már csak olajcsere, és pár apróság, a doboztartó is lassan elkészül, aztán legyen már jó időőőőőő
No, hát ilyennek kellene maradnia lakkozás után.
Maradtak benne hibák, de hát életem első mázolása. Majd lesz ez
még jobb is, a lényeg, hogy saját kezem munkája.
Hát én remélem hogy legalább szombaton jó idő lesz, mert már szétb@sz az ideg hogy motorozzak 1et.
Ha 3 foknál több lesz, és nem lesz hó/eső biztos hogy megyek egy kört, még ha tüdőgyulladásom is lesz.
Az idei telet nagyon rosszul viselem
Igen, marad piros mindenhol, ahol nem sérült.
Nem fogok többet kiadni 30 ezreket fényezésre, amikor évente 1x-2x
úgyis eldől a motor.
Múlt évben elég mély sebet hagyott, hogy 2 hónapig jártam idomok
nélkül és mikor elkészült 2 hétig volt szép és megint ua.
Inkább javítgatom ezzel a mintával. Idén a bal oldalát kellene leamortizálni,
ha már muszáj hódolni ennek a törvényszerűségnek nálam, és akkor
lesz benne némi szimmetria .
Csak a sérült részeket festettem újra, de telibe, tehát majdnem az
egész jobb oldalidom, a tank jobb oldalának egy része, és az orridom
jobb sarka lett mintázva.
Kép van, 1-2 oldallal ezelőtt belinkeltem egy fotót, de holnap készítek
egyet a kész oldalidomról és felrakom.
CSakhát... a lakk még ronthat rajta... majd meglátjuk.
Valahogy muszáj lesz lakkozni, újra már nem kezdhetem sajnos.
Remélem is, hogy tűrhető idő lesz. Szerintem ez a köpönyeg egy kicsit
optimista, szinte kizártnak tartom, hogy 10C legyen kicsit több mint
1 hét múlva...
De mindegy, most még bőven szívok az airbrush lakkozással, kiderült
hogy ez a festék szinte semmivel sem lakkozható valami miatt és
a vízbázisú méregdrága lakk ami "talán" jó hozzá, az meg 1 hónap
múlva lesz csak elérhető.... kifejezetten boldog vagyok emiatt...
Mindegy, motoroztam már idomok nélkül egy fél nyarat...
Nekem 2 évig szolgált gond nélkül a MotoBatt a 7600Ft-jáért.
Most mikor nyugdíjaztam még felvett 7.5Ah-t és pörgette a motort,
csak nem akartam megvárni míg nyüglődni kezd.
@Letsgo: nem tudod véletlenül, hogy a Landport akksidnak mekkora az indítóárama?
Mert most épp gondolkozom, hogy mekkora akksit is vegyek!?
Motobatt YTX9-BS indítóáram: 90A
Yuasa YTX9-BS indítóáram: 120A
Nem a Motobattot fogom venni, mert az nehogy kevés legyen, de a gyári Yuasa-nál csak nem kell nagyobb!? (igaz az egy kicsit drágább, mint az általad vásárolt Landport)
Nekem egyszer a gyertyám volt anyag hibás.
Kézzel szépen bele tekertem. Rá tettem a szárra a racsnit elkezdtem húzni hát amint kis erőt adtam neki eltört! Bele a szelepfedélbe ( volt heves anyázás ) Főleg hogy nem a 400Ft-s gyertyát vettem bele :S
Aztán mázlimra pont nálunk volt egy autó szerelő ismerős csávónak nem tudom de szerintem mágnes lehet kezébe kiszedte! Habár a szerencse az volt hogy nem szorult még meg!
Könnyen, minden autószervizben van hozzá javító és aknán nem kunszt megcsinálni. De ha oldalra döntik egy gépműhelyben ott is megoldják hamar és kb 2-3 rugót kérnek érte...
Én obiba vettem contacCeys